Отговори
# 255
  • Още у мъглата ...
Май никой не може ад влезе в темата ,така като гледам,аз давам само назад,назад ,и така влизам,иначе не става ,еееее какви са тия вируси ,какво е това нещо  ooooh!

Добре де, аз наистина нямам проблеми ни с влизането, ни с мотането по страниците  Rolling Eyes
Не знам как става  newsm78
Щастливка съм си  newsm44

# 256
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе не знам,то на мен така си ми тръгна,уж си ги запаметявах,ама сега беше в процеса на работа,добре че Надето ми прати това,което бях направила  Praynig
То вече и впечатление не ми прави,толкова съм свикнала,сега ще се заема с клипа  Mr. Green

# 257
 wavey Hug Hug Hug
Зиз мерсаж за темата newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 258
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тия пак тутункват  Mr. Green

# 259
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 260
И аз нямам проблем Rolling Eyes

# 261
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Joy Joy Joy
Еми аз пък имам и направо започвам се нервя вече ,за тва ще се заема с клипа  Mr. Green

# 262
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Joy Joy Joy
Еми аз пък имам и направо започвам се нервя вече ,за тва ще се заема с клипа  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Тежка е реалността  Mr. Green

Глей Хрома как те мотивира да правиш клипа  Joy Joy Joy

# 263
Профи много благодаря за труда  bouquet
Дани Ч.Р.Д.на майка ти да ти е жива и здрава и много късмет.
Зизко Hugсмех,смех и смеххххххх
ИМА И ОЩЕ rotfImao rotfImao rotfImao Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532

# 264
  • В света на мечтите... ❤
Сладки, чухте ли това парче, със супер актуалното и тематично заглавие  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes :

Скрит текст:

ФЕМИР ФОРЕВЪР!

Hug Hug Hug Hug

Хубава е песничката  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes и е точно по темата за Ча  Heart Eyes

Биби мерси за пожеланието мила  Hug  Heart Eyes  Hug

Аз засега проблем нямам,въпроса е веднъж да ме пусне и после не ми прави проблеми,Наде пробвай през Хрома като отидеш на Романтични сериали,там където е темата ни,не да натискаш върху името на темата,а най-в края където е дадено да те прати директно на последния отговор в темата,аз така успях да вляза снощи и днес сутринта и после не ми е правило проблеми  Peace  Hug

# 265
Охх,забравих бе  ooooh!  ooooh!  ooooh!

Зиз коментара на 56-та просто трепе коча с мотиката и особено финалните думи,останала да му трови животеца на завалията   hahaha  hahaha  hahaha   smile3532  smile3532  smile3532   hahaha  hahaha  hahaha

# 266
Дани, къде е това най в края?
Ако става на въпрос за-последна публикация и ме праща в девета глуха. Последен отговор не виждам.
Ще се мъча с Експлорера докато изпишете темата и така.

# 267
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Две съседки си говорят:
- Знаеш ли, Зизу пак била пуснала коментар в БГ мама? Този път на 56 епизод. smile3521
- Ко? Не!  

Зизу,   love001  

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 268
Ууууу, Еврика значи.
Дани ми то е едно мъничко и невзрачно писъмце и докато го скивах и то, ще се съмне втори път за днес. ooooh! Не си е работа по този начин, но така, ще е незнайно докога.
Много ти благодаря за упътването.    love001

# 269
Ууууу, Еврика значи.
Дани ми то е едно мъничко и невзрачно писъмце и докато го скивах и то, ще се съмне втори път за днес. ooooh! Не си е работа по този начин, но така, ще е незнайно докога.
Много ти благодаря за упътването.  love001

То аз не го описах добре,че не е последен отговор  ooooh! ,а е последна публикация,но се радвам,че успя да го намериш  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт