Отговори
# 270
Май никой не може ад влезе в темата ,така като гледам,аз давам само назад,назад ,и така влизам,иначе не става ,еееее какви са тия вируси ,какво е това нещо  ooooh!

Добре де, аз наистина нямам проблеми ни с влизането, ни с мотането по страниците  Rolling Eyes
Не знам как става  newsm78
Щастливка съм си  newsm44
И аз,  newsm44 newsm44 newsm44, в момента съм с Explorer, в къщи с Chrome  newsm78

# 271
56
След кат дни и нощи наред Емко ни моЖ прибере тая алтавата Фера дома реши, чИ най-добре шЪ му дойдИ да я завлИче насила домани... Mr. GreenИ тъй ка си седеше и слушашИ клюкините от агенция "Ханде-виде" рипна у колата и айдИ в общежитиетУ дет жена му сЪ настанила му прай на пук. Crossing Arms Нализи той по коридор'тИ и намери собата на каръната....кат влезна и вика...айде слагай парцалетките у бохчата и си ходим дома, чИ тре'е ти джингастрим ламарин'ти че съм загорел и не мой трайм поЙче... Heart Eyes Оная кат съ дръпна кат магаре и нече оди с него и той хоп я нарами айдеее...поредното шоу и сеирджии на хоризонтЯ... Whistling Оная рипа и бий Емко по гърбинката ма оня корав се не да'а...метна я в такситУ и айде у Етилер дай близо до татю... Laughing Кат я вкара я заключи и оная рипа и вика, чИ си тръгва и нема си конушват ощИ поне три седмици, а Емко полуде ка шЪ трай до тогава ooooh!...Фера вика, чИ сега ше го обади на татю и Ме'еметя да дойдат да я спасят от тоя чукундур дет не разбира, чИ тя нИ ще да си конушва с него...ама ич Crossing Arms...кай чИ е сърдита и възмУтена....така си седе'а тихо докат на Фера и писна й кай да отвори инак шЪ рипа от джама... Crazy Емко вика дур Stop...и я фана...после Фера зе да громи къщата почна от спалнята дет пази таквиз убави спомени и стените ако можеха да говорят щеха да ни разплачат #Crazy...кай че там е джинагастрил друга женка и почна да иска подробности и Емко и показа нагледно ко е правил с оная :bad-words:...Кат зе да я цуня на Фера и омекнаха коленцата и речИ да не прай поИче така чИ ше му отхапИ езика другия път...Емко разбра чИ Фера е готова ма речИ да не нахалства ся и без тва нема къде да бега....и така до нощеска га тая хахавата речи да му троши дисковете...Емко вика да спре щот ги е събирал с години и му се къса сърцето на хиляди парчета...ама оная е пощурела и не чуй...после Емко врътна бушончИтУ и айййй... тъмница и Фера ни мож дерзай...не види да си троши на воля...По Идно времИ иде Емко със свещитИ да прай рУмантиката ама той голем аптал...мой пали огин га Фера е там...дели ooooh!...и Фера кат виде огънчетУ и реши да прай пожар...подпали пИрденцИтУ... Laughing Емко се прави на пожарникарчИ и опрай нещата....поконушваха си малко от зор и Фера пак пощръкле и кай ше разбива вратата с ножа...и зе да човърка там у бравата...Емко кай дур ма лудо...мани тоя нож немаш ли фиба ма....оная кай ,че нема си маха фибите из чумите...и се сборичка'а и Емко ранен....Тая му изреза венката на кунката и речи да го води на доФтУр...Емко съзря пъклем план и речИ тая да го шие щот ако излезнат тая ше пали джета с 200...Фера вика нема концИ....Емко кай....ква жена си ти кат немаш концИ? Ами с кво ми кърпиш боксера....тя кай че ги мета у кофата и ги дава на татю...Емко кай, чИ нИ мож повярва как Фера останала без концИ  ooooh!и пита дали има поне игли...и тя вика....е как...нъл требе да те боцкам по палавите кунки...Емко вика да ходи да земе конеца за зъбките и да го ший вечИ че му изтечИ кръвчицата и шЪ оди да мре вечИ....и оная кърпи там некъв шев...ама Емко пита тая шила ли е некога нещо, ЧИ той ако бил с иглата щел да шие по-убаво...оная вика, чИ го мрази...той вика, чИ лъже и го обича и така спора "мразя тЪ...обичаш мЪ"...продължи до сутринта...Емко ощИ е на сухо и не мой трай поЙче...ма тая се сеца кат магаре Crossing Arms...и по Идно времи на вратата се звъни...татю тръгнал за поръчкитИ ...Фера вика...ай сега си отивам...Емко рипна да я цуня...пак и поддадоха амортисьоритИ....и татю си замина, а Ферка си остана....После Емко кай да става да приготвя нещо за ядИне...тя кай добре....влезна у мутвака...и намери АпчИтата на Боцков Crazy и ги гаврътна све....Емко кай дур...и айде у тУЙлетната да връща поръчката...и така на Емко му писна и вика да си ходи, че не я иска и да му сЪ маха от очите...отвори портичката...ма оная нЪл требе се да е наопаки...вика...Ко? Не!...и остана му трови живота на завалията... Mr. Green

Чяй ся и аз дя анализирам това онова  Joy hahaha Joy

Лилавкото е у ФеЙворита, а кърмаза напрао става мото на сериала!!!

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo smile3532 smile3532

# 272
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Две съседки си говорят:
- Знаеш ли, Зизу пак била пуснала коментар в БГ мама? Този път на 56 епизод. smile3521
- Ко? Не!  

newsm09 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 273
  • Още у мъглата ...
Ай, след малко зачезвам от студийцето и таз вечер съм на театро, няма да мога да гледам последния епизод на БТВ некой си сезон  newsm45 Mr. Green

Хайде от мен до по-късна вечер  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 274
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Наде, не мога да я изтрия защото не мога да вляза там...ще изчакаш новата тема. Peace

# 275
Зизу Joy Joy Joy Joy Joy

Гъбунке Cry Mr. Green

И аз сега пробвах с хроме Laughingне ме пуска на 1стр Laughing на другите ме пуска Peace

# 276
  • В света на мечтите... ❤
Малко изрязани и малко обработени снимчици от новия фрагман

# 277
Наде, не мога да я изтрия защото не мога да вляза там...ще изчакаш новата тема. Peace
Чакам си я..., а докато това стане, с Хромчето се разбрахме. smile3503

# 278
  • В света на мечтите... ❤
Чакам си я..., а докато това стане, с Хромчето се разбрахме. smile3503

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Tука е мацка та дрънка,манекенките пасти да ядат  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

И ФЕмир форевър разбира се  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 279
  • София
Ех, тази Хазал. Прекрасна  Heart Eyes

И двамата с Ча ще се борят с бедността този сезон. Хайде, тя е свикнала, ама на него ще му е терсене  Wink

# 280
# 281
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Зизу е просто уникат.

# 282
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Релаксче, ко ти става, джанъм? Няма нищо за йедене?
На първо време тия трябва да ти стигнат. Laughing
Скрит текст:

Хухавелки, кво шъ кайте? Да ида ли и в приливната тема да им раздухам мухите? Thinking Мога да им пусна текста от оня блог, че отдавна го копнах и превъртях през Гуги. То според мен, който го е писал си признава, че това е измислен разказ от неслучило се негово посещение у Ча, ама така го чувствал и така си ги представял нещата. Wink Или шъ ми станат мноу скиторенията по чужди теми? newsm78

Или да ви го шльопна оригиналния текст тук, пък вие си го правете квото искате? А? newsm78

# 283
Профи както решиш.

# 284
хопаааааа прибрах се  Hug

аз проблеми с маминка нямам да си кажа ни на 1-ва ни на 2-ра страница камо ли към 10-та  Mr. Green

ползвам
Скрит текст:
Cometbird
и никога не съм имала проблеми с каквато и да е страница  Peace с него съм вече 3-та година и съм много доволна

Общи условия

Активация на акаунт