Отговори
# 225
  tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoe

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 14:52 от Zhana Georgieva

# 226
 newsm80 newsm80 и обърнах вота веднагааа

Çağatay Ulusoy - Hazal Kaya (20%, 11.982 Votes)

Murat Yıldırım - Tuba Büyüküstün (20%, 11.981 Votes)

Ирче, аз го гледам в нета ask ve ceza, ама Саваш го ожениха за жената на брат му по някъв обичай техен, а иначе той е влюбен в Ясемин от мига, в който я видя  txtloves, ама сериал, иначе ми харесват като двойка, а и питах и разбрах, че накрая всички заживели щастливо.

Момичета, които се трудите извънредно, за да ни доставите удоволствие - с преводи, субки, колажи, клипчета, благодаря ви от сърце   bouquet bouquet bouquet

И за домакинята, дето твори, ремонтира, надзирава   bouquet bouquet bouquet
Айде стига подмазване, захвалвания, чао до по-къснооо   love001

# 227
ехо банда  Stop Stop Stopнасълсън къзлар Winkнема да се косите оти ке ви мине Blush
аз в другата тема пиша и следя Simple Smileама дадени личности дето ме дразнят,хич не ги отразявам Winkминавам и заминавам Winkщото не ми се тровят нерви от на някой хора настроенията Blush
гледам Еджето в туитър пуснала йени клипче

FRIDAY (13.09.2013) at 20.00 starts the new series with Cagatay Ulusoy on STAR TV

ама не остана до старта на Чачковия сериал Simple Smileярън  Shocked #Crazy Shocked #Crazy Shocked
Зизунке Hug Hug Hug паднах пак от смех къз Blushстрашна си бе Hug Hug Hug

# 228
надникнах ви и пак изчезвам че съм на тръстиката Hugдовечера шЪ вЪ прислушам пак Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 229
Скрит текст:
Гъбке,в студио за красота ли бачкаш  newsm78

Да, бе, в най-истинското студио за красота  Laughing
Не, бре, ти да н си била на предозиране, кат тръгна това с красотненето и студиото за красота   Joy Joy
Тръстичката е студиото за красота  Mr. Green
не мойм ви фаним спатийте вече  Mr. Green последно време като изтърва 5 6 стрници от темата не се връщам да ги чета и така изпускам нишката  Mr. Green

Ми нъл се изрекох, че трудът красял човека и оттам тръгна красотненето и студиото  Mr. Green Joy Joy
Е нищо де, ся я хвана таз нишка  Joy
Кат анализирах пантонимиката на социалната антропология и кат се базирах на солидни фунадаменти, стигнах до извода,че аз съм мноооого грозна.... Whistling
[/quote]

а аз страшно красивааа  Laughing Laughing Laughing, ама искам да съм глозна с мнооо мангизиии  Laughing

Зиз, куЕ е твоЙто КотИ  newsm78 newsm78 newsm78

# 230
  • Варненска клюкарка
Отново гледах трейлъра на Хазал и мисля, че си е махнала белега от челото. Wink
Станала е по женствена и най-после и спретнаха хубава прическа- много и отиват тези къдрици. Имам чувството, че нещо не се разбираше със стилистката на АФК-то или някой зад кадър съвсем целенасочено се опитваше да я докара като чума в главата през втория сезон Wink  За облеклото и да не започвам, че още се чудя, къде и ги намираха тези парцали...някои от блузките и за последно съм ги виждала като бях в шести клас Crazy Героинята и младо влюбено момиче, а в главата с коса на клечки и никакъв обем, сешоари ли нямаха на сета на АФК или какво newsm78  Добре, че е природно красива и не и трябва много за да блесне....Жените сме суетни и колкото и да ни е криво, рядко се лишаваме поне от малко молив, гланц, а за гребен пък да не говорим- пресолиха манджата в АФК с този и изпаднал вид ooooh!
Ето и в новия сериал започва като бедно момиче, но е толкова свежа, лъчезарна и секси както е облечена, толкова ли беше трудно да ни я представят така Rolling Eyes

# 231
Здравейте дами,търся началните епизоди от сезон 2 ако някой може да ми помогне нека ми пише на лс.Благодаря

# 232
Добър ден да се запиша в новата тема която е прекрасна....Зизу много благодарности.... Hug Hug
До колкото разбирам днес ще дадът 2 епизода по бтв и после ще го захванат през 2014 ехе много време....Но ние си знаем какво става.Извинявам се че снощи не ви писах ама започнах да гледам по тв-то епизодите и ми беше лошо и съм заспала.
А иначе 2-рият фрагмент от Любов Хазал е много готина.... Hug

# 233
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
56
След кат дни и нощи наред Емко ни моЖ прибере тая алтавата Фера дома реши, чИ най-добре шЪ му дойдИ да я завлИче насила домани... Mr. GreenИ тъй ка си седеше и слушашИ клюкините от агенция "Ханде-виде" рипна у колата и айдИ в общежитиетУ дет жена му сЪ настанила му прай на пук. Crossing Arms Нализи той по коридор'тИ и намери собата на каръната....кат влезна и вика...айде слагай парцалетките у бохчата и си ходим дома, чИ тре'е ти джингастрим ламарин'ти че съм загорел и не мой трайм поЙче... Heart Eyes Оная кат съ дръпна кат магаре и нече оди с него и той хоп я нарами айдеее...поредното шоу и сеирджии на хоризонтЯ... Whistling Оная рипа и бий Емко по гърбинката ма оня корав се не да'а...метна я в такситУ и айде у Етилер дай близо до татю... Laughing Кат я вкара я заключи и оная рипа и вика, чИ си тръгва и нема си конушват ощИ поне три седмици, а Емко полуде ка шЪ трай до тогава ooooh!...Фера вика, чИ сега ше го обади на татю и Ме'еметя да дойдат да я спасят от тоя чукундур дет не разбира, чИ тя нИ ще да си конушва с него...ама ич Crossing Arms...кай чИ е сърдита и възмУтена....така си седе'а тихо докат на Фера и писна й кай да отвори инак шЪ рипа от джама... Crazy Емко вика дур Stop...и я фана...после Фера зе да громи къщата почна от спалнята дет пази таквиз убави спомени и стените ако можеха да говорят щеха да ни разплачат #Crazy...кай че там е джинагастрил друга женка и почна да иска подробности и Емко и показа нагледно ко е правил с оная #Cussing out...Кат зе да я цуня на Фера и омекнаха коленцата и речИ да не прай поИче така чИ ше му отхапИ езика другия път...Емко разбра чИ Фера е готова ма речИ да не нахалства ся и без тва нема къде да бега....и така до нощеска га тая хахавата речи да му троши дисковете...Емко вика да спре щот ги е събирал с години и му се къса сърцето на хиляди парчета...ама оная е пощурела и не чуй...после Емко врътна бушончИтУ и айййй... тъмница и Фера ни мож дерзай...не види да си троши на воля...По Идно времИ иде Емко със свещитИ да прай рУмантиката ама той голем аптал...мой пали огин га Фера е там...дели ooooh!...и Фера кат виде огънчетУ и реши да прай пожар...подпали пИрденцИтУ... Laughing Емко се прави на пожарникарчИ и опрай нещата....поконушваха си малко от зор и Фера пак пощръкле и кай ше разбива вратата с ножа...и зе да човърка там у бравата...Емко кай дур ма лудо...мани тоя нож немаш ли фиба ма....оная кай ,че нема си маха фибите из чумите...и се сборичка'а и Емко ранен....Тая му изреза венката на кунката и речи да го води на доФтУр...Емко съзря пъклем план и речИ тая да го шие щот ако излезнат тая ше пали джета с 200...Фера вика нема концИ....Емко кай....ква жена си ти кат немаш концИ? Ами с кво ми кърпиш боксера....тя кай че ги мета у кофата и ги дава на татю...Емко кай, чИ нИ мож повярва как Фера останала без концИ  ooooh!и пита дали има поне игли...и тя вика....е как...нъл требе да те боцкам по палавите кунки...Емко вика да ходи да земе конеца за зъбките и да го ший вечИ че му изтечИ кръвчицата и шЪ оди да мре вечИ....и оная кърпи там некъв шев...ама Емко пита тая шила ли е некога нещо, ЧИ той ако бил с иглата щел да шие по-убаво...оная вика, чИ го мрази...той вика, чИ лъже и го обича и така спора "мразя тЪ...обичаш мЪ"...продължи до сутринта...Емко ощИ е на сухо и не мой трай поЙче...ма тая се сеца кат магаре Crossing Arms...и по Идно времи на вратата се звъни...татю тръгнал за поръчкитИ ...Фера вика...ай сега си отивам...Емко рипна да я цуня...пак и поддадоха амортисьоритИ....и татю си замина, а Ферка си остана....После Емко кай да става да приготвя нещо за ядИне...тя кай добре....влезна у мутвака...и намери АпчИтата на Боцков Crazy и ги гаврътна све....Емко кай дур...и айде у тУЙлетната да връща поръчката...и така на Емко му писна и вика да си ходи, че не я иска и да му сЪ маха от очите...отвори портичката...ма оная нЪл требе се да е наопаки...вика...Ко? Не!...и остана му трови живота на завалията... Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 15:42 от ~Зизу~

# 234
  • У дома :)
56
След кат дни и нощи наред Емко ни моЖ прибере тая алтавата Фера дома реши, чИ най-добре шЪ му дойдИ да я завлИче насила домани... Mr. GreenИ тъй ка си седеше и слушашИ клюкините от агенция "Ханде-виде" рипна у колата и айдИ в общежитиетУ дет жена му сЪ настанила му прай на пук. Crossing Arms Нализи той по коридор'тИ и намери собата на каръната....кат влезна и вика...айде слагай парцалетките у бохчата и си ходим дома, чИ тре'е ти джингастрим ламарин'ти че съм загорел и не мой трайм поЙче... Heart Eyes Оная кат съ дръпна кат магаре и нече оди с него и той хоп я нарами айдеее...поредното шоу и сеирджии на хоризонтЯ... Whistling Оная рипа и бий Емко по гърбинката ма оня корав се не да'а...метна я в такситУ и айде у Етилер дай близо до татю... Laughing Кат я вкара я заключи и оная рипа и вика, чИ си тръгва и нема си конушват ощИ поне три седмици, а Емко полуде ка шЪ трай до тогава ooooh!...Фера вика, чИ сега ше го обади на татю и Ме'еметя да дойдат да я спасят от тоя чукундур дет не разбира, чИ тя нИ ще да си конушва с него...ама ич Crossing Arms...кай чИ е сърдита и възмУтена....така си седе'а тихо докат на Фера и писна й кай да отвори инак шЪ рипа от джама... Crazy Емко вика дур Stop...и я фана...после Фера зе да громи къщата почна от спалнята дет пази таквиз убави спомени и стените ако можеха да говорят щеха да ни разплачат #Crazy...кай че там е джинагастрил друга женка и почна да иска подробности и Емко и показа нагледно ко е правил с оная #Cussing out...Кат зе да я цуня на Фера и омекнаха коленцата и речИ да не прай поИче така чИ ше му отхапИ езика другия път...Емко разбра чИ Фера е готова ма речИ да не нахалства ся и без тва нема къде да бега....и така до нощеска га тая хахавата речи да му троши дисковете...Емко вика да спре щот ги е събирал с години и му се къса сърцето на хиляди парчета...ама оная е пощурела и не чуй...после Емко врътна бушончИтУ и айййй... тъмница и Фера ни мож дерзай...не види да си троши на воля...По Идно времИ иде Емко със свещитИ да прай рУмантиката ама той голем аптал...мой пали огин га Фера е там...дели ooooh!...и Фера кат виде огънчетУ и реши да прай пожар...подпали пИрденцИтУ... Laughing Емко се прави на пожарникарчИ и опрай нещата....поконушваха си малко от зор и Фера пак пощръкле и кай ше разбива вратата с ножа...и зе да човърка там у бравата...Емко кай дур ма лудо...мани тоя нож немаш ли фиба ма....оная кай ,че нема си маха фибите из чумите...и се сборичка'а и Емко ранен....Тая му изреза венката на кунката и речи да го води на доФтУр...Емко съзря пъклем план и речИ тая да го шие щот ако излезнат тая ше пали джета с 200...Фера вика нема концИ....Емко кай....ква жена си ти кат немаш концИ? Ами с кво ми кърпиш боксера....тя кай че ги мета у кофата и ги дава на татю...Емко кай, чИ нИ мож повярва как Фера останала без концИ  ooooh!и пита дали има поне игли...и тя вика....е как...нъл требе да те боцкам по палавите кунки...Емко вика да ходи да земе конеца за зъбките и да го ший вечИ че му изтечИ кръвчицата и шЪ оди да мре вечИ....и оная кърпи там некъв шев...ама Емко пита тая шила ли е некога нещо, ЧИ той ако бил с иглата щел да шие по-убаво...оная вика, чИ го мрази...той вика, чИ лъже и го обича и така спора "мразя тЪ...обичаш мЪ"...продължи до сутринта...Емко ощИ е на сухо и не мой трай поЙче...ма тая се сеца кат магаре Crossing Arms...и по Идно времи на вратата се звъни...татю тръгнал за поръчкитИ ...Фера вика...ай сега си отивам...Емко рипна да я цуня...пак и поддадоха амортисьоритИ....и татю си замина, а Ферка си остана....После Емко кай да става да приготвя нещо за ядИне...тя кай добре....влезна у мутвака...и намери АпчИтата на Боцков Crazy и ги гаврътна све....Емко кай дур...и айде у тУЙлетната да връща поръчката...и така на Емко му писна и вика да си ходи, че не я иска и да му сЪ маха от очите...отвори портичката...ма оная нЪл требе се да е наопаки...вика...Ко? Не!...и остана му трови живота на завалията... Mr. Green

Зизу  Hug smile3501  love001 просто цепиш мрака  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao
Така не съм се смяла много отдавна, просто тва вече не е човешко твойто Hug  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 235
Какво е туй нещо дето ни трови някои с влизането в тази тема не мога да разбера, не е от почерпката, ми какво е тогава?!? ooooh! Crossing Arms
В старите тема на ОС и в другите с Хрома няма проблем, а в тази тема си е цяло чудо ако влезна от ентия път. Tired
Зизу, тъй като няма изтекли 24 часа от създаването на тази тема и търпи промени, възможно ли е да пуснеш друга тема а тази да я заключат, че да си влизаме всички до една спокойно през главния вход, и да не ни се налага да се борим с вятърни мелници, и да се дебнем с Хромчето, ще ни пусне ли или не. ooooh!

# 236
Зизу най му кефи джингастрим от къде вземаш тая муза направо цепиш мрака браво..... Hug
 Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao smile3532 smile3532 smile3532

# 237
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ех тия глупаци имаше токов удар и аз щот се красотна и не бях подготвена и айддъъъъъ превода отиде у ряката пак  ooooh! ooooh! ooooh!

# 238
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 239
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ау ма къв е хубав,хубав,хубав  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт