Отговори
# 210
Булка,чела ли си в руския форум кво става с сериала на Гизем нещо са запряха с превода  newsm78

# 211
  • Още у мъглата ...
Гъбке,в студио за красота ли бачкаш  newsm78

Да, бе, в най-истинското студио за красота  Laughing
Не, бре, ти да н си била на предозиране, кат тръгна това с красотненето и студиото за красота   Joy Joy
Тръстичката е студиото за красота  Mr. Green

# 212
Булка,чела ли си в руския форум кво става с сериала на Гизем нещо са запряха с превода  newsm78
Ми не Rolling Eyes аз не следя вече Rolling Eyes

diamand HugЧатай има игрален филм-Анадолски орли Peace има го преведен във вибокса Peace а Хазал-Забранения плод ,Ангел пазител Peace а Ча и Серенай незнам да имат филм заедно Laughing

# 213
  • Още у мъглата ...
Ех, не става с Хрома в тази тема и това си е. Sick

Наде  Hug Абе аз съм си с хрома в темата и си се разхождам по страниците и НП  Thinking
Не знам що на някои от вас се пъне   newsm78
Или аз щот съм си с магическото кълбо и всички врати са отворени  Mr. Green Joy Joy Joy
и аз влизам през всички врати  Mr. Green

Ми кой си го може, гу може, кой с плюнка, кой с поглед, кой с магическо кълбо, а па некои си имате и ключеве  Joy Joy Joy

# 214
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Здравейте
Моля ако някой знае друг филм с Чаатай да ми даде линк-четох за някакъв със Serenay Sarıkaya, но не го намирам никъде
А също и ако знаете друг с Хазал, в който е главна
Благодаря предварително

1. Филмът с Чаатай и Серенай се снима в момента. Утре в Турция предстои да излъчат първи епизод. Ако искаш да го гледаш следи темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=735898.0
2. Чаатай има и един игрален филм - Анадолски орли. Ето ти линк http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=%D0%90%D0%BD%D0% … D1%81%D1%83%D0%B1

3. Хазал е играла и в други сериали - Генджо, Забраненият плод, а сега снима нов сериал "Любов". И на него му предстои излъчване в Турция на първи епизод някъде около 20-ти септември. За него следи и се информирай в темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=737256.0

Peace

# 215
  • Още у мъглата ...
Да бе....най-кротката....пада, става, търкаля се по стъпалата на крилата на диспансера...голема драма бешИ... Joy Joy Joy Joy

Е нема са давам я, кат падна, па ша стана, ама най ми е убаво кат са търкалям, щот не са уморявам  Mr. Green Joy Joy Joy
Ни знам ка не си счупИ капачкитИ.... Joy Joy Joy

Ееее, па я съм дружка с д-р Ливайн, не се коркам  Mr. Green Joy Joy

# 216

Не, бре, ти да н си била на предозиране, кат тръгна това с красотненето и студиото за красота   Joy Joy
не мойм ви фаним спатийте вече  Mr. Green последно време като изтърва 5 6 стрници от темата не се връщам да ги чета и така изпускам нишката  Mr. Green

# 217
  • Още у мъглата ...

не мойм ви фаним спатийте вече  Mr. Green последно време като изтърва 5 6 стрници от темата не се връщам да ги чета и така изпускам нишката  Mr. Green

Ми нъл се изрекох, че трудът красял човека и оттам тръгна красотненето и студиото  Mr. Green Joy Joy
Е нищо де, ся я хвана таз нишка  Joy

# 218
Габи,честно казано и аз така разбрах като Сис,че работиш в студио за красота  Joy

# 219
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Да, бе, в най-истинското студио за красота  Laughing
Не, бре, ти да н си била на предозиране, кат тръгна това с красотненето и студиото за красота   Joy Joy
Тръстичката е студиото за красота  Mr. Green

Ми нъл се изрекох, че трудът красял човека и оттам тръгна красотненето и студиото  Mr. Green Joy Joy
Е нищо де, ся я хвана таз нишка  Joy
Кат анализирах пантонимиката на социалната антропология и кат се базирах на солидни фунадаменти, стигнах до извода,че аз съм мноооого грозна.... Whistling

# 220
Довечера пак две серии по БТВ и после кога ще продължат - знаете ли?

# 221
Ааа Зиз,аз изтрих почерпката още вчера, но проблема беше че още преди да се запиша в темата ми се появи чичкото с голямата торба и не ме пускаше да вляза

# 222
Довечера пак две серии по БТВ и после кога ще продължат - знаете ли?
2014  Peace

# 223
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ко прайтИ бе? Спинкате ли? Mr. Green

Ше си пишем тихо да не ви събудим... Whistling

# 224
  • У дома :)
Добър ден, лудетинИ!!  Hug
Аз все още не мога да вляза с хрома от заглавието на темата и си влизам през последната публикация.Обаче установих ,че проблема е в първата страница, защото там не ме пуска.
И ся не мога да видя красотните порти на Диспансеру  ooooh!
Ай ма Зиз  Hug , напрай нещу , явно там е останало от тоя химическият иликсир за масово унищужение на Боцков, ай пусни алармЯта агейн  Praynig Praynig Praynig, чи да мой влизамИ кат ората през порталЪ, а не през дажамуитИ  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт