Отговори
# 195
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Я да ви припомня да гласувате! Още малко и ще ги минем Мурат и Туба!  Grinning

http://magazimedya.com/dev-anket-turk-televizyonlarinin-unutulma … mlu-cifti-hangisi

# 196
  • Още у мъглата ...
Ех, не става с Хрома в тази тема и това си е. Sick
На 1-ва страница е проблема,и аз съм така ,иначе като я прескочиш не се появява,явно докато я изпишем ще е така  ooooh!
Не е на 1-ва а на 2-ра...тва на Дида почерпката фалшименто.. Mr. Green
Казах и да я изтрие ама не чуй тва... Whistling
Тя бая фалшименто ще е щом ни сразява всичките с нея  hahaha hahaha
Беги...съсипа ми убавия диспансер....само дет ремонт правих... Joy Joy Joy

Начи аз съм железарка, щом не мой ма срази  Mr. Green Joy Joy Joy

# 197
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Наде  Hug Абе аз съм си с хрома в темата и си се разхождам по страниците и НП  Thinking
Не знам що на някои от вас се пъне   newsm78
Или аз щот съм си с магическото кълбо и всички врати са отворени  Mr. Green Joy Joy Joy
Тва щот си имунизирана... Joy
Аре стига си обеснявала, беги се срамуваш на бюлетина видиш как съм те изтипосала за срамотиите... Joy Joy Joy

# 198
  • Още у мъглата ...
Я да ви припомня да гласувате! Още малко и ще ги минем Мурат и Туба!  Grinning

http://magazimedya.com/dev-anket-turk-televizyonlarinin-unutulma … mlu-cifti-hangisi

Давайте, пускайте гласчета  Laughing

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 13:02 от Екстри - завърнала се

# 199

Наде  Hug Абе аз съм си с хрома в темата и си се разхождам по страниците и НП  Thinking
Не знам що на някои от вас се пъне   newsm78
Или аз щот съм си с магическото кълбо и всички врати са отворени  Mr. Green Joy Joy Joy
и аз влизам през всички врати  Mr. Green

# 200
Оооо тия Ясемин и Саваш,загледах се че ги дават по нова,той и друга жена има,аууу и я заведе Ясемин да живеят заедно с другата,ма голям льольо и тоя значи  ooooh!
Нямаше начин Laughingлюбимеца на некой Mr. Greenги заплаши Laughing

# 201
Оооо тия Ясемин и Саваш,загледах се че ги дават по нова,той и друга жена има,аууу и я заведе Ясемин да живеят заедно с другата,ма голям льольо и тоя значи  ooooh!
Мойту котИ.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 202
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Оооо тия Ясемин и Саваш,загледах се че ги дават по нова,той и друга жена има,аууу и я заведе Ясемин да живеят заедно с другата,ма голям льольо и тоя значи  ooooh!
Мойту котИ.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm09   За кво си говорите бре?! Чуждоезично ми се види. newsm78

# 203
Тъй де newsm53

Профи за сериала Любов и наказание  Peace

# 204
Оооо тия Ясемин и Саваш,загледах се че ги дават по нова,той и друга жена има,аууу и я заведе Ясемин да живеят заедно с другата,ма голям льольо и тоя значи  ooooh!

newsm09   За кво си говорите бре?! Чуждоезично ми се види. newsm78
Ти па си голема клюкарака 'начи....све па да разбереш.... Joy
Говорим за Яска и Саваш дет оня си зел още една жена щото мойто коте я заплашил да и джингастри ламарин'ти... Whistling

# 205
  • Още у мъглата ...
Бонджорно Hug Hug Hug

АйдИ и бюлетина....топъл, топъл....срамувайте се... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Снощи имаше момент когато в двете крила на диспансера цареше тишина и спокойствие...ей тъ на...да се разходиш небрежно по коридорЯ...и да ти е едно лекоооо на душата...мдаааааааа...илюзия.... Mr. Green
И така в тишината кат се разпениха Габа и Дани (видни випаджийки Mr. Green) кат ревнаха...че всички спели...кво било тва...По Идно време Габа дади идеята си прават двете купоня...ко толко? Обаче нямаше дежурство по ''лека нощ"...пак се разигра драма, ама тоя път вечИ се търсеха две персони...дуета "Пияните гарги" демек ЕлитУ и Дида... Whistling И кат се започнаха едни въпроси...Дани си прайла пуканкитИ за концерта, седнала на 1-ви ред чека некой да пей...ама ЙОК!!...дуета докат се разпявал цел ден до бидон'ти с парцуцата така зацапал свещитИ чИ не мой откине звук...Мирват си оня двете у мазата...ама чуха,че ги търсят и мнооу бърже се явиха за оперативкята...От първо се показа ЕлитУ, чИ тя по-яваш го дава...Дида ошИ ней успяла да я поквари достатъчно...Боцков кай, чИ ощИ има надежда за нея...ама Дида била тежък случай...ама тва е друга тема...Та яви се ЕлитУ и се прай на Дора Габе вика тук съм кой мЪ й търсил...некви нещааа....Ей ти я иде и ВеричА...добре си беше женицата...ама то с тия Випове... ooooh!
Посли се появи и Дида и зеха с ЕлитУ се разпеват...обачи през туй времИ Габа и Дани кат ги фана ИлИксИрчИтУ...кат зеа да сплитат крака по съпалите от едното крило на диспансера в другото...падаха, ставаха, търкаляха се...ама инак шанторат у крилата на диспансера... Joy
ВериЧа дади тон за песен и кат се почна един поздравителен концерт...малейййй... ooooh! ooooh! ooooh! То не бе чалгария, то не бе чудо...на мен ми се запотиха камеритИ и требеше да излезем лично да видим ко става...кат влезнах...требваше да заключим...ама кат думка култовия хит "БубУлечка-чка-чка...." и аз порипах, чИ нИ моА сЪ запра...ама тва е друга тема....ВолюметУ на макс...диспансера се тресе...Чепиков се е завил през глава и мазилкя му пада по главата...кай,чИ не издържа веке и сам си боцна ИлИксИра кат разби кабинета на Боцков щото същия беше зает и го немаше....По идно времИ дойде д-р Кукумирова да им дава МишоГътакиса...ама тия дим да ги нема и кат почна едно беганЙе из крилата на диспансера майкоооууу...и накрая ВиповИтИ победиха...ВериЧа дади ценнИ напътствия как да се загуби Кукумирова и тъй стана...Ни щеш ли идно време Дида изчезна....решила да оди в другото крило,ама нъл се е натряскала..та вместо в новото крило кат се хакнала в лабораторията на Боцков...забраненУтУ място дет си прай иликсирити...обачи оная Дида веч нъл не види от тая парцуца дет смучИ цел ден...не прочела табелкята "Дикат...не влизай...чИ БОЦ" и хоп инсайд в кабинета...естествено помисли лабораторията за библУтека...па кат виде бутилките с ИлИксИрите...пЪ кат речи чей парцуца и реши да гепи Идно шише за другото крило...Дани, Габа и Верича им дреми ко ста'а...нъл са се развъртели по дансинга...то не се кълчиха, то не рипаха...чудо голямо стана... ooooh!
ОбачИ Дида кат влей у новото крило....пъ кат се лъзна по стъпалата...пЪ кат се строши шишету с ИлИксИра дет тя го мисли за парцуца....пъ кат се усмърде...пЪ се оказа, чи тва химически иликсир за масово унищожение дет Боцков го пази за най-краен случай...кат се зарази крилото...и кат писнаха едни аларми сЪ включи защитата...трескат се аФтоматично портИтИ на крилото...и хоп...сички вън... Crazy
Ни мож сЪ влези...обачИ Дани и ВериЧа били с имунитет и се прокраднаха в заразеното крило...Дида напрай золума...ама кат я питаш нищо не знай...ни мож да влезем с инсталирам камеритИ.....аз и викам почисти си дет си нацапала...тя не чуй.... ooooh!
По идно времи защита се изключила и крилото пак отворено...и айдеее...ама вечИ след толко драма на ВиповитИ им се доспа...ама викат шЪ седат...Нищеш ли нахълтва Шефката и кат кай сичко по лИглата ....и хоп све изполегАха...само ЕлитУ седе до край да завий све да не изстинат...
Пипе се появи чак сабах...каза чИ й сърдита и неще да знай кво е ставало нощеска...ама не знай колко я търсиха ВиповИти....ама нищо..Пипе имашИ достоен заместник в лицето на ВеричА...добре си беше жената....ама БЕШЕ... Mr. Green

Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И ко newsm78 Мноу кротка съм си била, а налево, а надесно, малко кълчотини, и волумето на мах ... само  Rolling Eyes Joy Joy Joy
Ирка липсваше много, че тя стана корифей вече по чалга кич парчетията  Joy Joy Joy Joy

# 206
Да бе....най-кротката....пада, става, търкаля се по стъпалата на крилата на диспансера...голема драма бешИ... Joy Joy Joy Joy

# 207
Здравейте
Моля ако някой знае друг филм с Чаатай да ми даде линк-четох за някакъв със Serenay Sarıkaya, но не го намирам никъде
А също и ако знаете друг с Хазал, в който е главна
Благодаря предварително

# 208
  • Още у мъглата ...
Да бе....най-кротката....пада, става, търкаля се по стъпалата на крилата на диспансера...голема драма бешИ... Joy Joy Joy Joy

Е нема са давам я, кат падна, па ша стана, ама най ми е убаво кат са търкалям, щот не са уморявам  Mr. Green Joy Joy Joy

# 209

Е нема са давам я, кат падна, па ша стана, ама най ми е убаво кат са търкалям, щот не са уморявам  Mr. Green Joy Joy Joy
Ни знам ка не си счупИ капачкитИ.... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт