Кой какви сериали гледа? - Тема 8

• 57 584
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
На мен последните серии от новия сезон ми харесаха. Започнаха леко да се разкриват нещата. Лъжкините са ми много по-бозави. Rolling Eyes

# 661
Третия сезон на Revenge върви доста интересно, хареса ми повече от първите два.

# 662
  • София
Не бих те съветвала. Освен ако не си падаш по безкрайните глупости.
в първи сезон е ОК - интересен, динамичен. Обаче нататък става боза с подсладител.
+100. За Лъжкините същото мнение, ама +1000. Tired

# 663
  • Пловдив
Отказахте ме от Revenge   Grinning
Лъжкините каквито и да са не мога да ги оставя, защото от толкова време ги гледам.
Betrayal изгледах сега последно, ами много ми хареса, но няма да има втори сезон. Преди време гледах със Сара Мишел Гелър (Ringer) близначки,интриги и той много ми харесваше и него го спряха. Явно ме привличат сериали спирани след първи сезон  Laughing
Издирването ми на хубав сериал продалжава, ако се сетите нещо свиркайте   Wink

# 664
Щом издържаш Лъжкините, Revenge няма как да не ти хареса, не е толкова зле. Grinning

# 665
  • UK
Аз сега гледам Psych, нали приключва, тъкмо за финала ще съм го изгледала. Много обичам да изгледам цял сериал от 5-6 сезона, който приключва, без да е спрян по средата. Simple Smile Така изгледах Декстър, Съпругите, Клюкарката и какво ли още не. Simple Smile

# 666
Аз сега следя Разузнаване.Не е лош серияла даже е супер по различен е от всички криминални серияли.

# 667
Аз сега гледам Psych, нали приключва, тъкмо за финала ще съм го изгледала. Много обичам да изгледам цял сериал от 5-6 сезона, който приключва, без да е спрян по средата. Simple Smile Така изгледах Декстър, Съпругите, Клюкарката и какво ли още не. Simple Smile

Много го обичам Psych, адски е свеж, с глас съм се смяла понякога. Heart Eyes

И аз обичам да гледам приключващи или вече приключили сериали. Flutter

# 668
  • UK
Мда, готин е, мен страшно ме кефи песничката, единствената песен от сериал, която слушам в началото, обикновено направо минавам към сериала.

# 669
  • София
Аз съм така с песента от Strike Back. Mr. Green

# 670
  • Ямбол
И аз така с песента na True Detective.  Heart Eyes

# 671
  • UK
Аз съм много нещастна, че песента няма свестен студиен запис, втория куплет го има само на едно лайв изпълнение, където единия от групата си забравя текста...

# 672
  • София
Аз съм така с песента от Strike Back. Mr. Green

С тази ми звъни телефона  Grinning

# 673
Изгледахме всички сезони на Breaking Bad и Boardwalk Empire, както и Political Enemies,  двамата със съпруга ми, дайте идеи за нещо друго за съвместно гледане - без Игра на тронове, Шерлок, Синовете на анархията, Рим, Strikе back, Homeland - тези вече сме ги  минали Simple Smile.

# 674
  • Пловдив
Homeland или The good wife ?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт