Кой какви сериали гледа? - Тема 8

• 57 601
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Black sails /"черни платна" буквално/ - харесва ми, как започва, какви актьори играят и че не се вземат прекалено насериозно. Като специално писаха, едва на 34 минута имало сцена за възрастни, което било необичайно за телевизията, за която е произведен.  hahaha   Вече е обявиха, че продължават със снимането даже на втори сезон, въпреки че едва са започнали излъчването на първия Simple Smile
http://www.starz.com/originals/blacksails   newsm48

# 586
  • Ямбол
И на мен ми хареса! Фен съм на пиратските истории.  Heart Eyes

# 587
  • На тепето...
Момичета здравейте, можете ли да ми препоръчате сериал подобен на Престъпни намерения (Criminal Minds)?

# 588
За профайлъри имаше един стар сериал - Profiler. Не се сещам за други.

Иначе има много с криминалисти - CSI-те. Castle и Bones са пак за разкриване на престъпления, но малко по-различни.

The Mentalist и Psych са със свръхнаблюдателни главни герои, които помагат на полицията.

Numb3rs е за математици, които помагат на ФБР.

# 589
  • На тепето...
Psych, Castle и Numb3rs съм ги гледала. Кости са ми много зловещи не знам защо (гледала съм точно два епизода, може и да греша). Ще погледна Profiler и Менталистът. Мерси много.
Ако някой се сети още нещо ще се радвам.

# 590
Костите не са зловещи, поне за мен, но понякога има гнусотии. Peace

# 591
Момичета здравейте, можете ли да ми препоръчате сериал подобен на Престъпни намерения (Criminal Minds)?
Perception
Не е точно като Престъпни намерения, но е пак криминален.

# 592
  • София
Ооо добре че писахте за пиратите, аз ги чаках...
Почнал е и 3-ти сезон на Епизоди с Мат ЛеБланк, даже има 4 серии излезли вече, ако някой друг го следи.

# 593
  • срещу двата комина :)))
Bones  е подновен за 10ти сезон  Hug

http://insidetv.ew.com/2014/01/29/bones-renewed-for-10th-season/

# 594
  • София

Tоз се каня да го отпочвам, само да довърша Декстърот.

# 595
  • София

ъъъъъъъхххх... кво да кажа...

# 596

И аз се чудя. Thinking Има все още интересни случаи, но липсва тръпката. Rolling Eyes

# 597
  • в морето до колене
В другата тема някой пита за трети сезон на The Newsroom, та реших да споделя новините от последния месец, за който е пропуснал като мен (и сега наваксва с инфото).

И така:

Episodes - подновен за 4-ти сезон на 12.12.2013
Girls - подновен за 4-ти сезон на 11.01.2014
Boardwalk Empire - подновен за 5-ти сезон на 11.01.2014
The Newsroom - подновен за 3-ти (последен) сезон на 11.01.2014

И сега само за забавно сравнение  Wink
На 20 януари CBS обяви подновяването на сапунените си опери
The Young and the Restless - договорът на сериала е продължен до 2017 година * в момента върви неговият 41 сезон и на 31 януари е излъчен епизод номер 10 345  Crazy
The Bold and the Beautiful - договорът на сериала е продължен до 2017 година * в момента върви неговият 27 сезон и на 31 януари е излъчен епизод номер 6 753 - направо скромни цифри в сравнение с горните   Laughing
Два дни по-късно на 22 януари NBC обяви подновяването на своята сапунка
Days of our Lives - договорът на сериала е продължен до 2016 година * в момента върви неговият 48 сезон и на 31 януари е излъчен епизод номер 12 266  Crazy  Crazy
В същия ден и ABC обявяват подновяването на своя сериал
General Hospital (US) - договорът на сериала е продължен до 2015 година * в момента върви неговият 50 сезон и на 31 януари е излъчен епизод номер 12 989  Crazy  Crazy  Crazy

И след малкото отклонение се връщаме на темата.
Първи жертви падат отново комедиите и този сезон.
На 11 декември е обявено прекратяването след първи сезон на Dads
На 11 януари съответно под ножа минават Family Tree и Hello Ladies (този май имаше фенки в британската тема, ако не се лъжа)
На 30 януари е обявено прекратяването след първи сезон на друга комедия - Sean Saves The World

Затова пък в същия ден - 30 януари - е обявено подновяването на
Bones - за 10 сезон и
Banshee - за 3 сезон

За момента това са новините.  Grinning
А, да, щях да забравя - и един от моите любими готварски реалити формати Top Chef е подновен на 31 януари за 12 сезон.  Wink

# 598
  • Пловдив
Слагам си в списъка Black sails,макар че едва-едва гледам един сериал,а имам да наваксвам с толкова много ooooh!
Някой гледа ли Girls? Откъде сваляте - арена или пиратите и с английски субтитри ли гледате?

# 599
  • в морето до колене
Аз го гледам. Макар че трети сезон засега само свалям и трупам - още не съм гледала.
Аз свалям сериали винаги от eztv.it (напоследък нещо се бавят с качването, обаче, и ме принуждават да си "помагам" с КаТ или с пиратите понякога) и гледам с английски субтитри, които BSPlayer-ът си тегли сам. Но принципно нямам против да ползвам addic7ed

Общи условия

Активация на акаунт