Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 36

• 66 212
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
Oтзив за usb йонизатора от Grupo?

# 31
  • София
Аз пак избирам педикюр. Чудя се на салоните Ню вижън и Енигма. Ходили е някой там, да даде съвет?
www.deals.bg/Aroma-pedikyur-ili-manikyur-s-4-dekoratsii-i-pediky … ;utm_campaign=173

# 32
Здравейте Simple Smile

Знам че са евтинки тези джаджи, но да попитам - някой има ли ги?

http://napolovina.com/offer.php?id=5547&utm_source=mail& … row&eid=50575

# 33
Може ли някой да препоръча хубав масаж и пилинг на цяло тяло в София?

# 34
Здравейте!
Моля за мнение за този клин http://www.ontimebg.com/p/75/%D1%81%D1%82%D1%8F%D0%B3%D0%B0%D1%8 … -california-beaty ?

# 35
  • Sofia
Има ли все още активна оферта за препоръчания в предната тема салон Капанов?

# 36
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 37
  • София

Този линк не ми се отваря нещо, но аз се подлъгах по ето този http://vo.grupo.bg/all-oferta-lastichno-bodi-pribirane-oformqne- … o-7936?aff_id=119. Предполагам, че е същият продукт.

От няколко години се възползвам от офертите за колективно пазаруване и досега не бях попадала на по-голяма тесла. Мисля, че после писах за това, но сега не се сещам на коя страница е било в предната тема. Това т.нар. "боди" са едни гащи, които въобще не са еластични. Поръчах 2 номера по-големи и пак трудно ги обух, което доста ме комплексира. Упорито закърпих скъсаното, изпрах и пак обух, скъса се на друго място, шевовете изглежда са правени не с конци, а с косъм, разпори се цялото. Писах до фирмата гневно оплакване и познай дали ми отговориха. Ни-що!
Не се лъжи - по-добре да си купиш ластични гащи от 3 лева на женския пазар - по̀ ще ти свършат работа.

# 38
Подкрепям! Тези клинове са пълна измислица! Не стават за нищо.
В тази категория слагам и охлаждащите масички за лаптоп, които се продаваха до скоро. Може и още да се продават!

# 39

Този линк не ми се отваря нещо, но аз се подлъгах по ето този http://vo.grupo.bg/all-oferta-lastichno-bodi-pribirane-oformqne- … o-7936?aff_id=119. Предполагам, че е същият продукт.

От няколко години се възползвам от офертите за колективно пазаруване и досега не бях попадала на по-голяма тесла. Мисля, че после писах за това, но сега не се сещам на коя страница е било в предната тема. Това т.нар. "боди" са едни гащи, които въобще не са еластични. Поръчах 2 номера по-големи и пак трудно ги обух, което доста ме комплексира. Упорито закърпих скъсаното, изпрах и пак обух, скъса се на друго място, шевовете изглежда са правени не с конци, а с косъм, разпори се цялото. Писах до фирмата гневно оплакване и познай дали ми отговориха. Ни-що!
Не се лъжи - по-добре да си купиш ластични гащи от 3 лева на женския пазар - по̀ ще ти свършат работа.
Благодаря за отговора.  bouquet
 Значи няма да се купувам този продукт. Доста се чудих и добре, че попитах тук.

# 40
# 41

Аз като един върл фен на сушито също си поръчвам при тях от време на време Simple Smile Нямат грешка в качеството, само дето тези оферти явно не са им приоритетни, по-добре си поръчай от сайта им assa.me Поръчвала съм през Грабо  2 пъти, и двата пъти трябваше доста да почакам, въпреки че си взимах поръчката от ресторанта и се бяхме разбрали за конкретен час. Тези от assa.me ги изпълняват първи, а и може още същия ден да си направиш поръчката, а не ден по-рано както при грабо-вските.

# 42
# 43
  • София
Да се разпиша с два успешни ваучера:

- Лунапарк на The Mall- чудесно развлечение, хубави атракциони. Не предполагах, че толкова ще се хареса на момичетата и бях взела само два ваучера, та на място купувахме още една карта. Wink Прекарахме много добре! Peace

- детска торта на Лагуна- взех два ваучера и поръчах голям размер за детската градина. Тортата беше огромна, красива и с добре изпълнена картинка. Доставиха я навреме. Единственото неудобство е, че не гарантират часа на доставката. Сигурно сте писали за това, но бях забравила, а в офертата не е посочено изрично, че не можеш да поръчаш за точно определен час. Наложи се да я вземем от предния ден и малко трудно се побра в хладилника. Laughing

Малка забележка: неориентираната служителка, която не беше в час с ваучерите и това малко затрудни самата поръчка по телефона.

# 44
  • На земята, която е всъщност звезда.
Момичета, има ваучери за индийския ресторант Тадж Махал. Имате ли впечатления от храната, обслужването?

Общи условия

Активация на акаунт