Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 36

• 66 353
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Аз пуйка не ям, обаче упорито се оглеждам за някое улеснение за НГ от типа на готово меню от ресторанта.....иначе ще трябва аз да се напъвам.

+1 и търся и някаква торта за нова година
офертата е във Фантастико - предлагат цяло меню за бъдни вечер и коледа за 40 лв. Simple Smile

Сериозно? Сега отивам да търся на сайта им повече инфо по въпроса.
П.П. Видях го, ама става дума за празнуване във Фантастико в Студ.град на място. Не ми върши работа за съжаление. Иначе менютата им са добри.

# 616
  • София-Младост
Аз пуйка не ям, обаче упорито се оглеждам за някое улеснение за НГ от типа на готово меню от ресторанта.....иначе ще трябва аз да се напъвам.

+1 и търся и някаква торта за нова година
офертата е във Фантастико - предлагат цяло меню за бъдни вечер и коледа за 40 лв. Simple Smile

Сериозно? Сега отивам да търся на сайта им повече инфо по въпроса.
П.П. Видях го, ама става дума за празнуване във Фантастико в Студ.град на място. Не ми върши работа за съжаление. Иначе менютата им са добри.
Да не е взимане на място, едва ли някой ще празнува НГ във Фантастико Simple Smile
Иначе гледам, че дават разни брошури за Коледно и НГ меню, но не съм ги заглеждала.

# 617
Фантастико в Студ.град имат и ресторантче вътре. А и за напитките е обявено, че са без лимит, от което заключих, че се консумира на място. А и е обявена една група, че ще свири, така че явно ще е за празнуване там. Иначе нямаше да обявяват това за напитките.

# 618
В самите магазини Фантастико може да си закупите меню.
тези брошури, които раздават са за това.
няма го в сайт за пазаруване.

# 619
  • София
Фантастико в Студ.град имат и ресторантче вътре. А и за напитките е обявено, че са без лимит, от което заключих, че се консумира на място. А и е обявена една група, че ще свири, така че явно ще е за празнуване там. Иначе нямаше да обявяват това за напитките.

Според мен става дума за празнуване в Джойстейжън (новият клуб, който се намира в сградата на РУМ-а). Вероятно просто в брошурата са публикували реклама на клуба.

# 620
Нещо ми е мътно това с Фантастико. Писах им и ми отговориха, че могат и в къщи да ми доставят менюто /което си избера/. Ама там са включени програма и неограничено напитки от бара - това как в къщи ще ми се достави не ми се изясни. А цената си е същата, като на тези, които ще празнуват в заведение - около стотина лева на човек. Май се отказах и ще търся друг вариант. Иначе и трите менюта много ми харесаха. Ще хвърля едно око в Готварския за идейки за новогодишна трапеза.

# 621
Съвсем се отклонихме от ваучерната тематика, но ето офертата на Фантастико според официалната им ФБ страница (никъде не виждам разходи за напитки и група):

# 622
Аз нямам достъп до ФБ, но ето какво пише на сайта на Фантастико http://www.ff-bg.net/bg/promotions/
П.П. Това, което си постнала е предложението им за Коледа и Бъдни вечер. Аз писах за НГ.

# 623
Извинявай, грешката е моя! Не съм догледала....

# 624
Аз нямам достъп до ФБ, но ето какво пише на сайта на Фантастико http://www.ff-bg.net/bg/promotions/
П.П. Това, което си постнала е предложението им за Коледа и Бъдни вечер. Аз писах за НГ.
сори,
ето тук им е цялото меню: http://mychoice.bg/promocii

# 625
  • София

Не съм ги пробвала, не са с ваучери... но ги видях и реших да ги покажа тук, защото може да са интересни за някого.  Peace

# 626
  • София
Excellent Style - ваучер измиване, подстригване, сешоар - салонът се рекламира като луксозен, но изобщо не е. Фризьорката ме подстрига, но тъй като й пристигна закъсняла клиентка, помоли нейна колежка да ми направи сешоара. Сешоарът е посредствен, нетраен. Отношението - много куцаше,  дори не ме поздравиха като пристигнах. Усеща се занемареност. Не ходете!

Bona Dea на Хан Аспарух до Витошка - ваучер измиване, кератинова терапия, сешоар - бях при едно тъмнокосо момиче със зелени очи. Чудесно обслужване, внимателна, мила. Добър прав сешоар. Бих отишла отново!

# 627
  • София
Днес ми направиха маникюр в Exit Beauty Studio . Много, много доволна съм - 10/10. Мисля, че намерих маникюристката си!  newsm10

# 628
Excellent Style - ваучер измиване, подстригване, сешоар - салонът се рекламира като луксозен, но изобщо не е. Фризьорката ме подстрига, но тъй като й пристигна закъсняла клиентка, помоли нейна колежка да ми направи сешоара. Сешоарът е посредствен, нетраен. Отношението - много куцаше,  дори не ме поздравиха като пристигнах. Усеща се занемареност. Не ходете!

+1 Лятото ходих на маникюр там. Първо беше дублиран часа, държа се грубо все едно сами сме си дублирали часа. По същия начин от бързане трябваше другата колежка да ми довърши декорациите. Е как ви звучи гел лак да се отлюпи на 4-ти ден

# 629
Някой да е срещал ваучери за фраголино?

Общи условия

Активация на акаунт