"Столичани в повече" - 6 сезон - 1 тема

• 57 475
  • 540
  •   1
Отговори
# 360
Гълъбинчето много ме кефи! Добричка е, поумня. Единственото, което ми харесва в Пацо е колко е мил към всички, особено към нея ( не точно в момента, защото я ревнува), но като каже "Гълъбинче" и как да не му направи един оризец Simple Smile

# 361
  • София !
Гълъбинчето много ме кефи! Добричка е, поумня. Единственото, което ми харесва в Пацо е колко е мил към всички, особено към нея ( не точно в момента, защото я ревнува), но като каже "Гълъбинче" и как да не му направи един оризец Simple Smile

С неговата кайма и с неговите чушки  Joy

# 362
Днес изгледах двете серии една след друга - едната на Тв, другата на комп......Мога само да кажа, че ми хареса сцената между Гълъбина и Йовка - видях човечност и топлина.......

# 363
Мисля, че днес е сряда и очаквах Столичаните Blush

# 364
Днес изгледах двете серии една след друга - едната на Тв, другата на комп......Мога само да кажа, че ми хареса сцената между Гълъбина и Йовка - видях човечност и топлина.......

Точно!! И на мен много  ми хареса тази сцена,маме!!

# 365
да си налеем по едно и да почваме с акциите и ние  Grinning

# 366
да си налеем по едно и да почваме с акциите и ние  Grinning

На глътка по колко ще губим, пардон печелим????

# 367
  • Пловдив
  bouquet
Само от твоя линк успах да го сваля!

# 368
Някой знае ли колко серии ще е сезона?

# 369
Следващ сезон дали ще има?

# 370
Според информация която четох преди време вече са свършили снимките на 7 сезон на Столичаните и са започнали 8-ми сезон.

# 371
 ooooh! направо го разводняват. Дано следващите серии са по-динамични.
И чакам линк за новата серия,  че войото свършило  Confused

# 372
Е не,мноого ми е интересно дали Йордан послуша Ганчо и заложи парите или просто ще си помисли,че Ганчо е разбирач и ще заложи парите на някоя друга негова щура идея?

# 373
заради това и  да видя дали А. ще намери майката на Дарина  ме човърка нетърпението за новата серия
  Embarassed

# 374
Ще я намери,но няма да  е следващата серия сигурно..И аз чакам иначе новата серия,ама може да не ни огрее днес ,но и никой не ни е длъжен   Wink

Общи условия

Активация на акаунт