"Столичани в повече" - 6 сезон - 1 тема

• 57 500
  • 540
  •   1
Отговори
# 270
  • sf
И аз на това се ядосвам- почти никакви коментари за самия филм, а само може ли серията, ето серията, мерси за серията  #Crazy ooooh!

# 271
# 272
hailie, благодаря!  Hug

donsita, благодаря за градивната критика, но как да коментирам нещо, което не съм гледала?  Laughing

dolly_holly, без риск от заяждане- пази си косата, ще ти трябва!  Peace Пък ако си толкова лабилна психически, че един пост да те накара да напуснеш някоя тема... потърси профи помощ, ще ти е необходима.  Peace 

# 273
Tuala - щом казваш, че е само ЕДИН пост, значи наистина не четеш назад. Просто влизаш и искаш на готово. Споко, не си единствената. От такива като вас, които само искат се обезсмисля темата - "дайте линк"; "ето ви линк" ...... до без край..... Човек губи истинските коментарите по филма.
А като си толкова словоохотлива, отговори ми моля, толкова ли е трудно наистина да се влезе в някой торент?!?!?! Както вече написах старите епизоди не ги трият. Да не говорим, че епизодът, който ще излезе в сряда по телевизията стои в ТОП 10 на няколко торент сайта. Или да върнеш няколко страници назад в темата и да си намериш сама линка?!?!? Но пък от друга страна, защо да се морите, като винаги ще се намери добра душа, да се порови вместо всички готованци.
Както и да е, явно психиката ни си е такава - дайте ни всичко на готово. Тази тенденция я има във всички теми за български сериали и не само за тях.
Благодаря за вниманието, което обръщаш на косата ми и психиката ми, ако имам нужда от нещо, щете потърся  Wink

# 274
Tuala - щом казваш, че е само ЕДИН пост, значи наистина не четеш назад. Просто влизаш и искаш на готово. Споко, не си единствената. От такива като вас, които само искат се обезсмисля темата - "дайте линк"; "ето ви линк" ...... до без край..... Човек губи истинските коментарите по филма.
А като си толкова словоохотлива, отговори ми моля, толкова ли е трудно наистина да се влезе в някой торент?!?!?! Както вече написах старите епизоди не ги трият. Да не говорим, че епизодът, който ще излезе в сряда по телевизията стои в ТОП 10 на няколко торент сайта. Или да върнеш няколко страници назад в темата и да си намериш сама линка?!?!? Но пък от друга страна, защо да се морите, като винаги ще се намери добра душа, да се порови вместо всички готованци.
Както и да е, явно психиката ни си е такава - дайте ни всичко на готово. Тази тенденция я има във всички теми за български сериали и не само за тях.
Благодаря за вниманието, което обръщаш на косата ми и психиката ми, ако имам нужда от нещо, щете потърся  Wink

Вместо да изписваш 2 кофи мастило и да се ядосваш, лесно и просто е да дадеш линк  и да приключиш.

# 275
hailie - много пъти съм давала линкове. Даже ми се е случвало 4 поста под линка, който съм дала, на същата страница, някой друг да иска същия линк. Чудя се защо просто не се четат предходните постове.  Опитвам да обясня, че не е трудно да се намерят. Даже става по-бързо от искането.
А относно кофите с мастило - аванта ми е, затова го пилея Wink , а трудът ми е скъп - шегувам се.

# 276
.
А като си толкова словоохотлива, отговори ми моля, толкова ли е трудно наистина да се влезе в някой торент?!?!?!

Зависи къде си. В много държави торентите не се толерират и следват глоби за ползващите ги.
Освен това не знам дали си наясно, че замунда не се отваря от чужбина от 3 години. Същата съдва последва и Арена.

# 277
hailie - много пъти съм давала линкове. Даже ми се е случвало 4 поста под линка, който съм дала, на същата страница, някой друг да иска същия линк. Чудя се защо просто не се четат предходните постове.  Опитвам да обясня, че не е трудно да се намерят. Даже става по-бързо от искането.
А относно кофите с мастило - аванта ми е, затова го пилея Wink , а трудът ми е скъп - шегувам се.

Аз като се издразня на нещо хич и не го коментирам. Има моменти, в които ме мързи да дишам, камо ли да давам инфо, линкове и пр. Има дни, като този, в които съм в "настроение".
Няма лошо да се дразниш, разбираемо е, ама не си струва Peace .

# 278
Последно пиша, че само спамим темата. Обикновено когато се дразня също не пиша, даже съм се чудила на момичетата, как не ги мързи да им отговарят и обясняват по хиляда пъти. Когато поискаха линк 4 поста след дадения вече, даже не си направих труда да напиша да погледнат малко по-нагоре в страницата, макар че бях много възмутена. Но тази вечер нещо ме сърбят пръстите (интересното е, че се къпах преди малко - все пак е неделя). Ноооооооооооооо, взимам си бележка - повече никакви отговори, може когато съм в подходящото настроение, пак да пускам линкове Simple Smile

# 279
Последно пиша, че само спамим темата. Обикновено когато се дразня също не пиша, даже съм се чудила на момичетата, как не ги мързи да им отговарят и обясняват по хиляда пъти. Когато поискаха линк 4 поста след дадения вече, даже не си направих труда да напиша да погледнат малко по-нагоре в страницата, макар че бях много възмутена. Но тази вечер нещо ме сърбят пръстите (интересното е, че се къпах преди малко - все пак е неделя). Ноооооооооооооо, взимам си бележка - повече никакви отговори, може когато съм в подходящото настроение, пак да пускам линкове Simple Smile

Joy Joy Hug
Няма се плуашиш Laughing . Всичко си е наред.

Аз не смея много да коментирам, че много го плюят този сезон, пък на мен ми е интересно Crazy Blush

# 280
Всичко българско и родно  любя, тача и милея!!!!
Опитвам се да следя Българските сериали. Принципно и аз не пиша много, основно чета. Направо не мога да се позная тази вечер!!! Сезона ми харесва, но малко бавно ми върви. Не е станало кой знае какво,а вече е 8 епизод. Очаквах, докато вървеше репортажа за партията, Дарина да види и познае майка си и да стане любимата кандидат-снаха на Славея, но уви - отложиха го във времето.
Любимата ми част е жигосването на Спас (не го слагам в скрит текст, защото вече беше написано) - напълно си го заслужи. От самото начало пренебрегва Йовито и семейството си като цяло, а сега пък седнал да реве за нея и да и отмъщава.

# 281
  • Варна
8 серия ли идва вече? Наистина с нищо  не мога да запомня този сезон, дори не се сещам какво толкова стана в предните серии. Иначе ми е приятен, чакам го с нетърпение (от торенти не разбирам и не тегля предварително), но докато изгледам серията и съм забравила какво е станало в нея.

# 282
Тук чакаме девети епизод, а в сряда по БТВ, ще дават осми епизод.

# 283
имаме ли вече 9 епизод, нямам търпение да го гледам

# 284
имаме ли вече 9 епизод, нямам търпение да го гледам
от къде да го имаме, след като още във войо не е качен. освен ние да го изиграем.

Общи условия

Активация на акаунт