"Столичани в повече" - 6 сезон - 1 тема

• 57 500
  • 540
  •   1
Отговори
# 285
имаме ли вече 9 епизод, нямам търпение да го гледам
от къде да го имаме, след като още във войо не е качен. освен ние да го изиграем.

Guilty ти за коя роля се кандидатираш? Или....кой искате да бъдете във филма?

# 286
Пу първа си заплювам СЛАВЕЯ, и да не съм чула/прочела някой да ми каже СЛАВКА  smile3513
Че като влезна в политиката с партия ЕЛИТ, ще видите вие тогава
 newsm47 smile3508 smile3533

# 287
Иии аз искам ролята на Славея.

# 288
  • somewhere near the sea
Задникът на Спас беше жигосан със "Спас". Аз ли съм пропуснала докато гледам кога  са намерили или направили тази... табелка ooooh! или както там се казва на желязото, с което жигосват newsm78

# 289
Не дадоха нищо за табелката.

# 290
Задникът на Спас беше жигосан със "Спас". Аз ли съм пропуснала докато гледам кога  са намерили или направили тази... табелка ooooh! или както там се казва на желязото, с което жигосват newsm78

Когато Спас и попа слязоха от колата, Спас каза, че с това ще я жигосат.

Извинете,че не го пиша в скрит текст ама вече не знам кое от коя серия е.

# 291
  • somewhere near the sea
Скрит текст:
Сега попът е обещал да снима задника на Спас. Но понеже е жигосан, ще трябва да снимат неговия. 

# 292
Живна най-после сериалчето! Беше ми станало много драматично напоследък. Е,драма пак не липсва,но вече и се позасмивам на моменти.
Скрит текст:
Много се смях на Рангел като каза на Татяна "куку",скрит под завивките. Славея на моменти ми прилича на акула с тази изкуствена усмивка. Дожаля ми за Дарина. Разговора между Славка и Йордан много я огорчи. Много ще ми е интересно обаче какво ще стане,когато Славка разбере чия дъщеря е Дарина. Веднага ще я заобича и дори може да започне да я убеждава как си е по-добре така,като не може да ражда...с доводи за фигурата,за кариерата и т.н. Само предполагам.

# 293
  • somewhere near the sea
А аз мисля, че усилията ѝ ще бъдат насочени да омайва и да се докарва на майката.

# 294
Разбира се,и това. Даже я виждам,ухилена като акула,да говори на Татяна нещо за това,че вече са едно семейство и по този повод,дали не би могла да измисли нещичко за депутатската листа  Simple Smile

# 295
ох извинете ме ама бременния ми мозък беше решил че днес е четвъртък и снощи са давали сериала.
И аз мисля че попа ще снима своя задник. И Славея си я представям как се обяснява че са едно семейство вече.

# 296
Хареса ми серията тази вечер и се посмяхме "Ку-ку" Joy Joy Joy

# 297

тоя я направи, за да жигосат задника на Йовка - като заголи Радко и да вижда неговото име там.
Но тя се измъкна и жигоса него.

Сега ще видя следващата, че ми е дерт как ще се снима попа

# 298
Новия епизод не знам кой подред е 
Скрит текст:

# 299
  • София
Новия епизод не знам кой подред е 
Скрит текст:
Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт