На море в Гърция 2013 - XI

• 73 667
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета и момчета Simple Smile  ако имаме консенсус за събота 16  часа бар One More на Шишман, потвърдете и да мина утре или в петък да цъкна едно резерве. Като гледам прогнозата, времето ще е хубаво и мисля да резервирам една маса за около 10-ина човека (горе-долу толкова се събираме май) навън. Очаквам вашето съгласие и да действам.

# 616
  • София
Аз ще съм на линия  Simple Smile

Теди, благодаря, че се занимаваш с резервацията!

# 617
  • София
τοδοριτσκα,   bouquet

# 618
  • София
Аз ще съм на линия  Simple Smile

Теди, благодаря, че се занимаваш с резервацията!

Не ми коства никакво усилие, както споменах няколко пъти в седмицата работя на 5 метра от въпросния бар  Simple Smile

Туцка изкефи ме, макар да ми отне известно време да схвана, че букетчето е за мен  Laughing

# 619
Теди действай  Praynig идеален ми е и часа и мястото ....прибирам детето от "рожденен купон" и идвам  Grinning

# 620
А аз моето ще го оставя на рожден ден и идвам. Мерси за инициативата, Теди  Heart Eyes

# 621
  • София
За нищо момичета. След обяд ще сляза да резервирам и ще пиша резултата Simple Smile

# 622
  • София
Давам отчет. Направих резервация в One More за събота 16 часа - 10 човека, като подчертах, че е вероятно бройката да варира в плюс или в минус. Записаха си,че предпочитаме навън в градината, но по принцип не правят резервета за градината, само за вътре. Надявам се все пак да ни наместят навън. Очаквам съботния ден и срещата с нетърпение.
Пак напомням, че съм на линия за транспорт от и около Манастирски ливади, който иска да пише на лични да се уточняваме.

# 623
  • София
Мога да взема някого от по-близките до центъра източни квартали /Гео Милев, Редута, Слатина, Изток, Изгрев, Оборище/.

# 624
   Моето присъствие в събота до последния момент изглежда ще е висящо, но не се отказвам. До сега гледах картата и разучих къде е въпросния бар. Къде се паркира наблизо ? Тодоричка, мерси за организацията!  bouquet

# 625
  • София
Теди, благодаря   bouquet, а само да те питам резервацията на кое име е , ако дойда по-рано да не започна да изброявам псевдонимите ви във форума?   Laughing

# 626
Теди, благодаря   bouquet, а само да те питам резервацията на кое име е , ако дойда по-рано да не започна да изброявам псевдонимите ви във форума?   Laughing

E, Тинтири, направо ме уби! Като отидеш, да търсиш резервация за Параход, Тодоричка и Туцка ! Joy
Скрит текст:
Едно време играех карти в Yahoo срещу една двойка с никове Grafinqta и Guzut mi. Оказаха се баща и дъщеря, големи симпатяги. Ама обръщенията към тях ми бяха много трудни!

# 627
  • София
Резервацията е за  Адвокатите   Mr. Green  Ще обяснявам защо на място.  Hug

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 21:54 от тодоричка

# 628
Горе-долу къде се намира бара, забравих да ви питам. Като име ми е мн познато, но не се сещам.. Около билкова ли е някъде?
Малко преди руското училище /133-то/...а ако идваш от коня - една пресечка след него  Wink

# 629

Общи условия

Активация на акаунт