Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 25 ~

• 51 352
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Намерих една невероятна снимка на Зейнеп Бешерлер и Илкер Иген заедно със Семин Гюнес и Тогба Йозулдаз. Тук са на някакво парти - снимката е от 30 юни 2013. Много са готини и сладки ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 481
Нова прекрасна снимка на Шефкет с негова фенка - страхотен е ...  smile3525 Two Hearts  love001

# 482
Ето и една готина снимка на Йозгюр и Тогба Йозулдаз - супер са ...  smile3525 newsm76  Kissing Heart

# 483
За всички фенове на сериала - http://tvnovellas.blogspot.com/2013/09/16-22-2013.html тук излизат доста често новини

# 484
Гледам добре сте се позабавлявали днес, само дето Габи много се е объркала и се е устремила към моя мъж. Сори но няма как да стане - ние с Берк цял ден и цяла вечер бяхме заедно. Аз него не си го давам - само на Чаала. Берк като видя какви мераци има за него напоследък и направи това - каза ми: Роси дай да се усамотим. Остави ги тези ... Naughty  Mr. Green Two Hearts  love001 Two Hearts

А , Роси ти закъсня ..  Laughing Войните за Уур са в затишие , но ние двете сега започваме ..  Joy

# 485

Днес Суат и тя щеше да вдига войни като нас ..  Joy Joy

hahaha hahaha Моментите с тази жена бяха изключително забавни, особено този. Благодаря за снимката, Джули. Hug

Хах, да.  Mr. Green Мими, това не е ли Габи?  Mr. Green

Боже мой, какво ми става. Много съжалявам. Grinning Предполагам, че съм искала да отговоря на някоя снимка на Джули, страшно много съжалявам. Hug

# 486
Намерих една невероятна снимка на Зейнеп Бешерлер и Илкер Иген заедно със Семин Гюнес и Тогба Йозулдаз. Тук са на някакво парти - снимката е от 30 юни 2013. Много са готини и сладки ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

Страхотни са. Two Hearts Благодаря за прекрасната снимката. Hug

# 487
Здравейте. Hug Вече писах, но както и да е. Grinning Ето две нови прекрасни снимки на Гамзе и нашите нет-маниаци. ;д Two Hearts

# 488
Нова прекрасна снимка на Шефкет с негова фенка - страхотен е ...  smile3525 Two Hearts  love001

Страхотна снимка. Момичето е много сладко и е голяма късметлийка, а Шефкет как само се е усмихнал. Two Hearts

# 489
Нова снимка на Керимхан, страхотен е. Kissing Heart

# 490
Гледам добре сте се позабавлявали днес, само дето Габи много се е объркала и се е устремила към моя мъж. Сори но няма как да стане - ние с Берк цял ден и цяла вечер бяхме заедно. Аз него не си го давам - само на Чаала. Берк като видя какви мераци има за него напоследък и направи това - каза ми: Роси дай да се усамотим. Остави ги тези ... Naughty  Mr. Green Two Hearts  love001 Two Hearts

А , Роси ти закъсня ..  Laughing Войните за Уур са в затишие , но ние двете сега започваме ..  Joy

Ти си закъсняла. Аз и Берк сме заедно от много време. Не си го давам, а и виж той как се е намръщил на всички мераклийки за него - писна му от вас. Той си обича мене и Чаала ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 491
Нова снимка на Керимхан, страхотен е. Kissing Heart

Благодаря ти за снимката! Керимхан наистина е невероятен ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 492

Страхотна снимка. Момичето е много сладко и е голяма късметлийка, а Шефкет как само се е усмихнал. Two Hearts

Така е! Радвам се, че снимката ти харесва ... Hug Hug Hug

# 493
За всички фенове на сериала - http://tvnovellas.blogspot.com/2013/09/16-22-2013.html тук излизат доста често новини

Благодаря за линка ... Hug Hug Hug

# 494
Здравейте. Hug Вече писах, но както и да е. Grinning Ето две нови прекрасни снимки на Гамзе и нашите нет-маниаци. ;д Two Hearts

Хиляди благодарности за прекрасните снимки Мими!  Hug Hug Hug

Гамзе е много готина и сладка - правят й прическа ...  Two Hearts newsm76  Kissing Heart

Снимката зад кадър от сезон 8 на Йозгюр, Гизем, Гюлчан и Алп е супер. Йозгюр и Гизем с телефоните, Гюлчан си рови нещо в чантата, а Алп си седи. Много са готини и четиримата  ...
  smile3525 Two Hearts  Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт