Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 25 ~

• 51 258
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Незнам дали му е мястото тук , но това клипче ми хареса наистина много и реших да го споделя с вас ..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 571
Приятели както знаете Зейнеп Бешерлер/Мелек ще се омъжва на 5 октомври. Вчера обаче е правила нещо като моминско парти или парти на каната, на което са присъствали нейни приятелки сред които е и Семин Гюнес. Ето всички снимки, които споделиха от партито, както и едно мини клипче. Зейнеп е прекрасна и супер сладка. Пожелавам й много щастие ... smile3525 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts Heart Eyes ppp

На първата снимка, която и вчера пуснахте тук е със сестра си Дериа Бешерлер ... Hands Clap

https://vine.co/v/hvWB6X2X3gn

-Чак сега мога да пиша, извинявам се за което.  Hug

Страхотни са.  Heart Eyes Какво ли държат на едната снимка?  newsm78

# 572
Да си припомним един хубав момент .. Предложенито за брак между Зейнеп и Мурат!   bouquet Heart Eyes

И отговора й беше; Ще се омъжа за теб, всеки път, сякаш е за първи път ..  Heart Eyes Много обичам тази сцена ..  Mr. Green

# 573
Ето едни прекрасни снимки на Чаала - толкова е готина, сладка, чаровна и усмихната. Обожавам я ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves

До колкото разбрах на първата е с нейн фен, а на втората с човек от някакво списание ...  thumbsup

Искам и аз да се снимам с нея ...
  Praynig

Благодаря ти за снимките, все някога и ти ще се снимаш, не губи надежда ..  Hug Hug Hug

# 574
Да си припомним един хубав момент .. Предложенито за брак между Зейнеп и Мурат!   bouquet Heart Eyes

И отговора й беше; Ще се омъжа за теб, всеки път, сякаш е за първи път ..  Heart Eyes Много обичам тази сцена ..  Mr. Green

Ти знаеш на изуст репликите на едните , аз на другите ..  Laughing Laughing Наистина този момент беше прекрасен!  Heart Eyes

# 575
Незнам дали му е мястото тук , но това клипче ми хареса наистина много и реших да го споделя с вас ..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Всичко свързано със сериала му е мястото тук, какиното.  Mr. Green И на мен много ми харесвала, виждала съм го ..  newsm76 И песентааа .. < 3333

# 576
Незнам дали му е мястото тук , но това клипче ми хареса наистина много и реших да го споделя с вас ..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://vbox7.com/play:3450a3cfe9

Клипа е много хубав - Берк е повече от прекрасен. Сладък, секси и чаровен - обожавам го ...     love001 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 577

Ти знаеш на изуст репликите на едните , аз на другите ..  Laughing Laughing Наистина този момент беше прекрасен!  Heart Eyes

На сън мога да ти кажа на Мурат и Зейнеп ..  Joy

# 578

Всичко свързано със сериала му е мястото тук, какиното.  Mr. Green И на мен много ми харесвала, виждала съм го ..  newsm76 И песентааа .. < 3333

Кака , ти кога се появи ..  Mr. Green Аз не гледам само песента ..  Joy Joy

# 579
Ето едни прекрасни снимки на Чаала - толкова е готина, сладка, чаровна и усмихната. Обожавам я ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves

До колкото разбрах на първата е с нейн фен, а на втората с човек от някакво списание ...  thumbsup

Искам и аз да се снимам с нея ...
  Praynig

Благодаря ти за снимките, все някога и ти ще се снимаш, не губи надежда ..  Hug Hug Hug

Разбира се, че няма. Надявам се, че един ден ще успея да видя Берк и Чаала на живо ...  Praynig  Two Hearts Two Hearts

# 580

А аз тези на Синан и Елиф ...  Mr. Green

# 581

Кака , ти кога се появи ..  Mr. Green Аз не гледам само песента ..  Joy Joy

Песните на Лана са класика!  Joy Знам, какво гледаш ..  Joy

# 582

Аз съм същата ..  Joy

# 583
Приятели както знаете Зейнеп Бешерлер/Мелек ще се омъжва на 5 октомври. Вчера обаче е правила нещо като моминско парти или парти на каната, на което са присъствали нейни приятелки сред които е и Семин Гюнес. Ето всички снимки, които споделиха от партито, както и едно мини клипче. Зейнеп е прекрасна и супер сладка. Пожелавам й много щастие ... smile3525 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts Heart Eyes ppp

На първата снимка, която и вчера пуснахте тук е със сестра си Дериа Бешерлер ... Hands Clap

https://vine.co/v/hvWB6X2X3gn

-Чак сега мога да пиша, извинявам се за което.  Hug

Страхотни са.  Heart Eyes Какво ли държат на едната снимка?  newsm78

На коя снимка? На тази дето им се виждат ръцете или на другата последната. Мисля, че това е къната дето си слагат при някои момински партита там. На последната май са си покрили ръцете с ленти ... newsm78

# 584

И отговора й беше; Ще се омъжа за теб, всеки път, сякаш е за първи път ..  Heart Eyes Много обичам тази сцена ..  Mr. Green

На сън мога да ти кажа на Мурат и Зейнеп ..  Joy

Аз съм същата ..  Joy

Говорете си,  в училище като почна да ги пиша репликите и  да слагам сърца, да не говорим, че днеска по биология ни диктува и в почти всяка дума имаше ЗМ и само я ограждам и подчертавам, съвсем изперках ..  Joy

Общи условия

Активация на акаунт