Пазаруване от Aliexpress.com 9

• 65 733
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
момичета ,моля тези които са получили този клин http://www.aliexpress.com/item/945-autumn-and-winter-koala-velve … ts/688105903.html интересува ме в черен цвят , достатъчно ли е  ластичен ,аз нося М рядко Л,и се чудя тези универсални ,дали имат щанс да ми станат? newsm78

Аз вчера писах че получих този клин, страхотен е (нищо че при мен дойде с дупчица, заших я и готово) Аз съм между М и Л и ми стои идеално! Много е еластичен и на дължина и на ширина!

# 511
  • Стара Загора
Здравейте,
На 03,05,2013 г си поръчах телефон Леново и виждам при проследяване на тракинг номера, че вече е в Стара Загора ,но за съжаление -на митница.
Какво значи Вх.пратка в РСЦ/ОВ-локацията е МИТНИЦА?.
Освен пари, какво ми е нужно да нося там, за да си взема пратката?
 И ако има някой от Стара Загора-в централна поща -отдел Митници ли  се ходи?
Телефона струва 136$-какво се очаква да платя и мога ли да опитам да "спася кожата"?

Моля ви, който знае нека помага.
Би ли посочила търговеца,от който купе телефона?

Ето го.
http://www.aliexpress.com/store/900031
Още като го поръчах го помолих да пише по-малка сума и да ми сложи бг меню в телефона.Увери ме само за БГ менюто, че е налично и това е.Реших че те знаят какво да пишат на пакетите, за да избягваме разправии при получаванеи, затова не го натисках повече. Аз все още храня надежда да не ми се налага да плащам ДДС.

# 512
Вчера получих тази блузка http://www.aliexpress.com/snapshot/256936735.html ,която обиколи половината планета и накрая даже беше получена в БЕЛАРУС.Дойде за 45 дни,иначе качеството е перфектно с етикет на Дисни поръчах за 3г,моя син е на 1г и 8м и му е перфектна,на самата блузка пише М.....ако трябва да съм честна,това е най-качествената детска дрешка,която съм получавала...успешни покупки от мен

# 513
  • Бургас
3Т не значи 3 години, а и в таблицата си пише 3T  M  18-24M, така че всичко си е точно Wink Честита придобивка Peace

# 514
Здравейте,пак аз с въпрос.Значи един продавач вече 12-тина дни не ми пуска една чанта,ако натисна Cancel Order ще ми се върнат автоматично парите ли,след като не я е шипнал?

# 515
Здравейте,пак аз с въпрос.Значи един продавач вече 12-тина дни не ми пуска една чанта,ако натисна Cancel Order ще ми се върнат автоматично парите ли,след като не я е шипнал?

За да не ти е пуснал поръчката,сигурно времето му за шипване е 12 или повече от 12 дена. Под всеки артикул на всеки магазин пише това-(ships out within 7 days-тук в случая времето за подготвяне и изпращане е до 7 дена. Ако през определеното от самия магазин време,търговеца не ти е изпратил нещата,поръчката автоматично се канселира и ти се връщат парите. Вече ако ти канселираш по твое желание..не знам как стоят нещата.Предполагам,че трябва да се посочи и причина.

# 516
  • София
Момичета как  се казват тези клиновете, които са с прашка отдолу на крака? Висока съм 1.80 и предпочитам такива, че всичко ми е късо...  Flutter

# 517
  • Русе
Привет дами! Това палто да сте засичали някъде, вече 2 дена ровя и нищо  Shocked http://www.fashion-hobbies.com/picture.php?%2F20298

# 518
# 519
  • София

Snejinka86, миналата седмица получих клинчетата на HM от друг продавач - доста са къси Tired Аз съм 164 см и определено са ми къси. Единствено сивият ми е ок като дължина, но той е значително по-голям от другите и съответно ми стои като спортно долнище, а не като клин Mr. Green

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 14:10 от bubchen

# 520
и тази с великолепна плътна и мека материя,много много хубаво стои  http://www.aliexpress.com/snapshot/259832060.html

Тази рокля как стои, когато се облече, в смисъл много ли "описва" ханша? Китаецът е написал, че моделът бил "body loving" в смисъл от тези, които подчертават хубаво силуета, въпреки че са прилепнали. Според теб така ли е? Много отдавна й се чудя на тази рокля  Heart Eyes А ти кой цвят взе?

# 521

Snejinka86, миналата седмица получих клинчетата на HM от друг продавач - доста са къси Tired Аз съм 164 см и определено са ми къси. Единствено сивият ми е ок, като дължина, но той е значително по-голям от другите и съответно ми стои като спортно долнище, а не като клин Mr. Green

тъкмо щях да пиша на Снежи да даде отзиви за клинчетата като пристигнат
bubchen - благодаря ти  Hug

# 522
и в друг пост - искам да взема хубаво зимно якенце на моето момиченце, някой ако се е сдобил с такова да покаже. Иначе за размер мисля да заложа на 4, тъй като е доста височка

# 523
  • Italia
Сега се опитах да платя 2 поръчки и ми даде че плащането не е направено а от банката липсват парите ?

dessie_d аз така спечелих един диспут за 16 долара и вече 1 месец не са ми върнали нито цент в картата ?

Добре де, това е доста притеснително, никой друг не взима отношение по-въпроса  Confused
Какво може да се направи, за да ги подсетим, не е нормално да има решение за връщане на някакви пари и да не ги върнат, до сега си мислех, че по този въпрос са коректни  newsm78

Възможно е връзката да е пропаднала или да са отказали по "съображения за сигурност". Сумата виждаш, че отсъства от банковата ти сметка, но дефакто твоята банка ги е блокирала и те най-вероятно "висят" в пространството - ако търговецът не ги изиска до 14 дни, ще ти ги върнат обратно по сметката.
Провери освен това в твоята банка. На мен преди няколко години ми се наложи да подавам молба до банката, че си искам парите (експресбанк ако не се лъжа!). При онлайн плащане транзакцията уж беше приета и на другия ден ми казаха, че не могат да примат това плащане. Та след като около месец се карах със сайта, се оказа, че в моята банка парите ме чакат блокирани и трябва да пусна молба, за да ми ги върнат!

# 524
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-fashion-OL-short-sl … er/733581554.html
Получих тази пола ,страхотна е но много къса за мен ,дори и за моя не надвишаващ 160см. ръст.

Общи условия

Активация на акаунт