Пазаруване от Aliexpress.com 9

• 65 759
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, имам проблем Sad
От сайта ми отхвърлиха плащане по "security reason". Обадих се до банката и ми казаха, че при тях сумата е минала, одобрена е. От али обаче, искат копие от паспорт/ЛК и кредитната карта (двустранно!!!) както и някакъв credit card statement (неясен ни за мен, ни за момичето от банката). Аз не искам да пращам копие на документи и най-вече на кредитна карта, още повече със секретния код. Някой имал ли е такъв проблем и дали е успял да го разреши по някакъв начин? Единствено си мисля за банков трансфер, но сметката ми е левова, и не съм много сигурна как точно ще направя онлайн превода в долари.

Аз имах такъв проблем. Изпратих каквото искаха и вси4ко е ок, смених и картата на плащане.   Simple Smile

# 481
Здравейте! Моля, помогнете със съвет. Пуснах поръчка към 8.09. за едно манто. Преди седмица, мисля, получих съобщение, че е изпратено. Вчера получавам следното съобщение: Friends are very sorry your project did not pass the Customs seized you can cancel the order of money will be returned to your accountТова, аз го разбирам като молба да канселирам поръчката и да ми се върнат парите. Обаче, след като поръчката ми е със статус: "очаквано приемане", аз нямам бутон ""cancel order". Съответно му го пиша. Казвам му, че не знам как да канселирам поръчката. Той ми отговаря :You can cancel disputesАз не съм отваряла диспут!!! и после :Mon Sep 23 06:15:22 PDT 2013
I'm very sorry because there is no inspection qualified products to the customs, so can't arrange to send you now, please cancel the order, return your payment, give you trouble, I'm sorry, again ask for forgiveness and understanding.   Не мога да разбера, какво трябва да направя  newsm78
Моля, помогнете!!

# 482
Момичета някой да е срещал това някъде
http://prodavalnik.com/kozheno-kafvvo-yakentse-za-49lv-i29863407

Страшно го харесах, но размера е малък за мен! Моля ако някой е срещал това или подобно да пише  Praynig

# 483
  • ES
Здравейте! Моля, помогнете със съвет. Пуснах поръчка към 8.09. за едно манто. Преди седмица, мисля, получих съобщение, че е изпратено. Вчера получавам следното съобщение: Friends are very sorry your project did not pass the Customs seized you can cancel the order of money will be returned to your accountТова, аз го разбирам като молба да канселирам поръчката и да ми се върнат парите. Обаче, след като поръчката ми е със статус: "очаквано приемане", аз нямам бутон ""cancel order". Съответно му го пиша. Казвам му, че не знам как да канселирам поръчката. Той ми отговаря :You can cancel disputesАз не съм отваряла диспут!!! и после :Mon Sep 23 06:15:22 PDT 2013
I'm very sorry because there is no inspection qualified products to the customs, so can't arrange to send you now, please cancel the order, return your payment, give you trouble, I'm sorry, again ask for forgiveness and understanding.   Не мога да разбера, какво трябва да направя  newsm78
Моля, помогнете!!

казва, че това, което си поръчала не може да ти го изпрати, защото не може да мине през митницата поради липса на някаква инспекция на стоката и трябва да откажеш поръчката. Ако вече ти го шипнал, няма как да канселираш поръчката, няма как да ти излиза бутона за отказ от поръчаката, за това трябва да отвориш диспут, че не ти е изпратена стоката и той ще го приеме и ще ти върне парите. Дай линк за това манто да го видим какво е това чудо дето не го пускат на митницата. Я му излиза мног скъпо изпращането и се отказва да ти го продаде на тази цена.

# 484
  • Italia
Аз имах такъв проблем. Изпратих каквото искаха и вси4ко е ок, смених и картата на плащане.   Simple Smile

Картата няма как да сменя. Какво е Credit Card Statement?

kler, освен по цената трудно ще се ориентираш по друго, за съжаление. Samsung Galaxy Tab 3 не може да струва 56,97 $. По-нисък ще е като цена, но не чак толкова. Друго - на репликите не изписват марката, а само модела - вместо Samsung Galaxy Tab 3 пише само Galaxy 3.

Репликите не, че не са хубави, но не са толкова качествени колкото оригиналните. Ако си определила някакъв бюджет, а "оригиналния" таблет не се вписва в него, по-добре потърси някоя не-дотам известна марка таблет с добри технически данни вместо да купуваш реплика, която докарва на външен вид, но има производителността на опаковката на оригиналния таблет. Мога да ти помогна в избора, стига да кажеш за какво ще го ползваш и до каква сума търсиш Simple Smile

# 485
  • Пловдив
Credit Card Statement е извлечението с транзакциите на кредитната карта.  Peace

# 486
  • ES

Картата няма как да сменя. Какво е Credit Card Statement?

Искат ти банковото извлечение, за да докажеш, че е минало плащането в деийствителност.
На всички нови в пазаруването извън ЕС им прави проблем картата с първото плащане, след това няма проблем. Аз не съм се обаждала до банката, след известно времем пробвах и ми разреши да платя.

# 487
Здравейте! Simple Smile
Не съм пазарувал от подобни сайтове до този момент и за това може би не схванах как стават нещата (въпреки, че препрочетох над 10 пъти първия пост Grinning). Та, ще може ли някой да ми обясни по-подробно... първо, когато се регистрирах си написах адреса и имам въпрос: на него ли ще пристигне пратката? И второ, видях, че има опция да платя чрез Western Union или Bank Transfer - става ли с тях, защото нямам карта от рода на Visa и т.н. 
Поствам и един скрийншот, за да видите дали правя поръчката както трябва.  Grinning  Предварително ви благодаря за отговора  Peace

# 488
  • TX

Здравейте! Simple Smile
Не съм пазарувал от подобни сайтове до този момент и за това може би не схванах как стават нещата (въпреки, че препрочетох над 10 пъти първия пост Grinning). Та, ще може ли някой да ми обясни по-подробно... първо, когато се регистрирах си написах адреса и имам въпрос: на него ли ще пристигне пратката? да , освен ако не искаш да промениш с алтернативен адрес  И второ, видях, че има опция да платя чрез Western Union или Bank Transfer - става ли с тях, защото нямам карта от рода на Visa и т.н.  може, аз за целите на виртуалните пазарувания съм си направила виртуална карта http://virtualcard.ccbank.bg/  виза
Поствам и един скрийншот, за да видите дали правя поръчката както трябва.  Grinning  Предварително ви благодаря за отговора  Peace това е и след като посочиш метода на плащане ти изисква отново две имена, номер /валидност/ и секретен код на картата. Потвърждаваш плащането и ....чакаш

# 489
  • Стара Загора
Здравейте,
На 03,05,2013 г си поръчах телефон Леново и виждам при проследяване на тракинг номера, че вече е в Стара Загора ,но за съжаление -на митница.
Какво значи Вх.пратка в РСЦ/ОВ-локацията е МИТНИЦА?.
Освен пари, какво ми е нужно да нося там, за да си взема пратката?
 И ако има някой от Стара Загора-в централна поща -отдел Митници ли  се ходи?
Телефона струва 136$-какво се очаква да платя и мога ли да опитам да "спася кожата"?

Моля ви, който знае нека помага.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 19:42 от Тони73

# 490
  • София
Здравейте!
Днес получих това http://www.aliexpress.com/snapshot/262203723.html - общо взето става, за парите си е прилична и си отговаря на размера. Аз поръчах xl - да се застраховам и естествено ми е голяма, но с малка корекция ще се оправят нещата и ще се носи.

# 491
Аз пък ето тези ботуши съм набелязала и проучвам дали са качествени Simple Smile
http://www.aliexpress.com/item/EURO-Fashion-Genuine-Leather-Buck … ts/727157971.html
Аз ги имам в черен цвят.Ботушите имат страхотен фасон,но кожата няма общо с естествената,малко са ми като балатум.Не са особено качествени,но са много удобни и изглеждат чудесно.Има два вида-едните са с козинка вътре,другите са без,моите имат и на теб препоръчвам тях,а и самия продавач беше казал,че с козината са по-добри.На мен ми струваха 130лв.Честно казано за тези пари преди 2 години си купих от Тенденз ботуши от ест.кожа скъсвам ги от носене и не са мръднали.Мисля,че подомен модел можеш да намериш и тук и то от ест.кожа,а не мушамяни,абе не чак мушамяни,но много скапана кожа:)Ако си ги поръчаш все пак имай предвид,че аз нося 40,поръчах си 42 и ми заспаха.Дано да съм била полезна.

# 492
Аз пък ето тези ботуши съм набелязала и проучвам дали са качествени Simple Smile
http://www.aliexpress.com/item/EURO-Fashion-Genuine-Leather-Buck … ts/727157971.html
Аз ги имам в черен цвят.Ботушите имат страхотен фасон,но кожата няма общо с естествената,малко са ми като балатум.Не са особено качествени,но са много удобни и изглеждат чудесно.Има два вида-едните са с козинка вътре,другите са без,моите имат и на теб препоръчвам тях,а и самия продавач беше казал,че с козината са по-добри.На мен ми струваха 130лв.Честно казано за тези пари преди 2 години си купих от Тенденз ботуши от ест.кожа скъсвам ги от носене и не са мръднали.Мисля,че подомен модел можеш да намериш и тук и то от ест.кожа,а не мушамяни,абе не чак мушамяни,но много скапана кожа:)Ако си ги поръчаш все пак имай предвид,че аз нося 40,поръчах си 42 и ми заспаха.Дано да съм била полезна.
Всъщност сега,като се зачетох,повечето коментари са добри,а и пишат,че са нещо уголемени,така че и аз съвсем се обърках.В такъв случай не взимай предвид съвета ми за размера:)Прочетох в коментарите,че имат неприятна миризма...е, и моите са така,не миришат на ест.кожа,а на синтетика и лепило.Прецени сама:)

# 493
  • Казанлък
Здравейте,
На 03,05,2013 г си поръчах телефон Леново и виждам при проследяване на тракинг номера, че вече е в Стара Загора ,но за съжаление -на митница.
Какво значи Вх.пратка в РСЦ/ОВ-локацията е МИТНИЦА?.
Освен пари, какво ми е нужно да нося там, за да си взема пратката?
 И ако има някой от Стара Загора-в централна поща -отдел Митници ли  се ходи?
Телефона струва 136$-какво се очаква да платя и мога ли да опитам да "спася кожата"?

Моля ви, който знае нека помага.
Тони73  Hug от града ли си?
Най-добре е да изчакаш да получиш известие от митница. Кой знае,може по някаква случайност да го пратят в пощата. Вече,ако дойде покана за митница,тогава действай.
Съжалявам,че телефончето ти отиде там...но знаете,че се случва. Вземи от банката разпечатка със тази транзакция. Помоли да я намерят по датата но плащането+няколко дена до изпращането. С нея отиваш във митница,коята се намира във Централната поща. Входа е отстрани(мисля,че се казваше вход "Орел"). Ще търсиш митническо бюро. Митнически служител идва там всеки ден от 9 до 11ч. Направо на място ще ти сметнат какво трябва да платиш и ще ти дадат пратката.

# 494
  • Sofia
Здравейте!
Днес получих това http://www.aliexpress.com/snapshot/262203723.html - общо взето става, за парите си е прилична и си отговаря на размера. Аз поръчах xl - да се застраховам и естествено ми е голяма, но с малка корекция ще се оправят нещата и ще се носи.

Какъв цвят получи?

Аз получих това:
http://www.aliexpress.com/item/2013-Za-a-female-medium-long-swea … d/1041567250.html

Не е лошо, но не е и нищо особено. Махнати са всякакви етикети, не изглежда като 100% памук. Общо взето очаквах повече.

Общи условия

Активация на акаунт