Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 23 013
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
О, и аз като се ядосам много им казвам, че са свободни да живеят и при баща си, не съм ги вързала. Но никакво желание нямат. най- малкото ще умрат от глад с него или ще карат на чипс и пуканки, което колкото и да им харесва за ден- два, перспективата  да продължи вечно, не им се нрави  Joy
За снощната вечеря при него, бързах да го похваля, но реално пилешките бутчета били приготвени така- купени охладени, неизмити, сложени в тавичка (без мазнина, подправки или пък вода) и докарани до някакво състояние наподобяващо опичане, с вкус на гума  hahaha Но пък спагетите, които се заливат в гореща вода били в изобилие, та не останали гладни.
Сега са се амбицирали младежите да го учат да готви!
Големия и без това се справя много добре в кухнята - прави яйца по няколко начина  Mr. Green, бели картофи, пече палачинки и си забърква някаква тайнствена смес за мазане от сирене, масло и още нещо  Laughing

# 211
Добър ден ! Hug

Морги , браво на девойката , все така да учи ! Hug

Кат , твоя БНД е по-зле и от мен в кухнята ! Joy
Нашия поне това умее , но взема детето на пръстите на едната ръка годишно !

# 212
  • Ispania
Добро утро Hug ,
 Хепинце, запо4ва да застудява Sad .

Морги, кажи как амбицира момата Simple Smile, 4е моят син няма с какво да се амбицира Whistling .

От ве4ра запо4на футбол, ве4е в професионален клуб и само това му е в главата, ако за нещо може да се амбицира, това е футбола, ина4е в у4енето никакьв го няма.
Оценките му не са лоши, но това е защото майка му, все му е над главата, ина4е той да се сети да седне да у4и...... Tired Tired Tired

Кат, кьде ги избирахме тези мьже на времето hahaha

# 213
Валче , още не е захладняло , но такава е прогнозата .  Sad
Вчера беше много топло , за мое щастие ! Grinning
Днес има вятър .
Много мразя ! Sunglasses

Твоят батко футболист ще става , радвай се ! Hug

# 214
Добър ден ! Hug

Морги , браво на девойката , все така да учи ! Hug

Кат , твоя БНД е по-зле и от мен в кухнята ! Joy
Нашия поне това умее , но взема детето на пръстите на едната ръка годишно !

Аз затова предвидливо си купих жилище до него, та те децата сами си ходят. Ако чакат той да ги покани или да пожелае да ги вземееее, има да си почакат. Сега заявили, че колелетата им ще стоят в неговия апартамент и точка  Laughing А той така хубаво беше разчиастил от всички техни вещи... но няма оттърванееее!  Laughing

# 215
  • На черешата
 А да бе, защото не сте попаднали на нашия БНД. Децата се обаждат, че искат да отидат при него, а той най-безцеремонно си казва, че не може защото е на танци. На ругата вечер пък щял а ходи на кръчма, а после заминавал за уикенда, та да не се хабят и да си стоят при мама.  Laughing

# 216
  • София
Кат, кьде ги избирахме тези мьже на времето hahaha

Е, БНД като може да готви да не е с нещо по-добър от вашите? Wink Ама БНД на Кат се опитал човека нещо да направи поне, което е похвално. Ама ме убивате с уменията на децата ви в кухнята. Моята щерка е достойна наследница на мен и баба си - никаква я няма в готвенето, ама сигурно щото я няма и в яденето и не й пречи  Laughing
Не знам как се е амбицирала, каза ми, че тази година нямало шега.  newsm78 Може би защото се занимава учителка с нея и някак я е срам да не се излага пред нея и пише домашни, та й пукат ушаците  Joy Joy Joy

# 217
Важното е да има стимул да учи!
Децата вчера имали жесток скандал с баща си. Явно 2 дни са му предела на търпението към тях. Беше обещал на малкия колело за рождения ден, който беше миналия месец... и снощи щяха да го купуват. Е, казал, че няма пари за колело, понеже ги бил дал за адвокати.
От година и половина ги лъже по този начин- обещава, вижда радостта в очите им и после пуска извинението за хонорара на адвоката. И разбира се, майка им виновна, че видиш ли го съдела..... един ден може обаче и те така да се гаврят с него.

# 218
Е, БНД като може да готви да не е с нещо по-добър от вашите? Wink
по-добър е с това,че може да готви. в друго може да е по-лош. същото е и при вас, жените, една готви , друга Ич , но все се пишете , че сте добри.  Joy

# 219
  • София
Бонго, да съм добра, колко да съм добра? И камъчета си имам вкъщи да си се крия  Wink

# 220
Бонго, да съм добра, колко да съм добра?
колкото си мислиш ,че си  Joy
но подзамисъла е ,че всеки се мисли за добър в своите очи , а реалността може да е на друго мнение.  Laughing

# 221
И аз съм "ДОБРА" и то в добрия смисъл на думата.

Разговор проведен днес по обяд с моя приятелка на тема домашни любимци:
Тя: - Ми що тогава не си вземеш змия?
Аз: - Малко множко да сме две в къщи...айде нЕма нужда от конкуренция  bowuu
 Joy

# 222
  • София
И аз съм "ДОБРА" и то в добрия смисъл на думата.

Разговор проведен днес по обяд с моя приятелка на тема домашни любимци:
Тя: - Ми що тогава не си вземеш змия?
Аз: - Малко множко да сме две в къщи...айде нЕма нужда от конкуренция  bowuu
 Joy
newsm10
Е, ние вкъщи бихме били и повечко от две, направо терариум ще сме си  hahaha hahaha hahaha

# 223
  • На черешата
  Joy И ние така, сега и котката е женска.  Laughing

# 224
  newsm64  не се хваля но готвя добре  Blush  само че не казвайте на никой че току виж се изсипала една опашка от обожатели пред  вратата  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт