Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 23 135
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Добър ден ! Hug

Валче , браво на вас ! Heart Eyes Поне още месец да изкарате така ! Grinning
Тука е добре , но го дават да се позахлади леко . Wink

# 436
  • София
Онче, най-искрено и благородно завидим за снега! Метни ми малко по жицата плиииийз  Praynig Laughing
Тази вечер пък се разцепи да вали при нас Crazy

# 437
Онче, най-искрено и благородно завидим за снега! Метни ми малко по жицата плиииийз  Praynig Laughing
Тази вечер пък се разцепи да вали при нас Crazy
И тука вали и е мрачно, добре че поне не е студено.

# 438
Добро утро ! Hug
И при нас вали , силен вятър имаше през нощта , сега утихна .

Морги , виж колко сме различни . Grinning
Аз щях да съчувствам на Онче за снега , а ти й завиждаш ! hahaha

# 439
Идва ми да си залепя една бележка на вратата "Колеги, по-леко с парфюмите сутрин, че имам алергия".  Laughing Laughing

# 440
Ох, обичам аз снега, но ако може чак за Коледа да дойде, не по- рано.
Риълче, мъжете ли се поливат с парфюм при тебе или колежките? Аз много обичам мъж да ми мирише на парфюм...ммм. И реално само това май ми липсва сега като си нямам половин.  Mr. Green

# 441
  • Ispania
Добро утро  bouquet,
ВклУ4вам се в групата на оби4ащите мирис на парфИУм. Не много силен, но да се усеща без да трябва да се доближавам много близко до 4овека Joy.

Едно време в тинейджьрските ми години, се знаеШе кога сьм влизала в асансЬОра Joy. След мен после три 4аса миришеше на жена Joy

# 442
И аз обожавам парфюми . Heart Eyes

А имам един колега , дето души след мен , много хубаво съм ухаела ! Blush

# 443
Аз наистина правя алергии към повечето парфюми. А от колежките ми сутрин, когато са прясно напарфюмирани, мирише после 2 часа в стаята след тях, нищо че са влезли за 2 минути. Но на мен обонянието ми е много изострено от тия алергии.  Tired Рядко понасям и себе си с парфюм повече от 1-2 ползвания.  Sad

# 444
къде са клюкарките   #Cussing out (нали такава е темата)
може ли да се каже ,че на глагола  "мисля"   мин.несв.време е мислех, а мин.св.вр  е измислих ?

# 445
И аз обожавам парфюми . Heart Eyes

А имам един колега , дето души след мен , много хубаво съм ухаела ! Blush
когато човек е след теб може  и друго да подуши  hahaha

# 446
къде са клюкарките   #Cussing out (нали такава е темата)
може ли да се каже ,че на глагола  "мисля"   мин.несв.време е мислех, а мин.св.вр  е измислих ?

Не .
Мислих е . Peace

# 447
да бе , права си.  в тълковният речник така го пише  hahaha

# 448
Здравейте, днес  ви  изчетох и си изпих кафето с  вас  Heart Eyes
Аз вече  мога да се похваля с готова баня, проблема се реши без  къртене  ooooh! ooooh! ooooh!
Подът ми е налепен в  кухня и коридор, остана едно боядисване на шпаклованите стени  и това ще е  за сега, а  колко чистене и подреждане ме чака  #Crazy
Тединко, не си причинявай моля те, разправии с онова чудо, знаеш си, че  резултата ще е нулев  Rolling Eyes

хубав уикенд от мен,  доколкото може да е  хубав с  това  мрачно време  Wear Umbrella

# 449
Кери, няма  Hug обещавам.

Оф, много ми писна вече да чета за дограми и фирми...тъпото е, че дори да се спра на марка стъклопакет, може монтажниците да прецакат всичко. Ако някоя от вас може да препоръча фирма или монтажник, моля да ми пише на лични.

Общи условия

Активация на акаунт