Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 22 960
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • На остров
Индира добре дошла и от мен  bouquet,

Киарче как сте Вие? Не се вяскаш напоследък  Thinking Hug.

Защо така никой не пише?

# 136
  • Ispania
Няма никой тук Thinking , много работите Laughing.

Киар4ето тя сега е още на ваканниционна вьлна Mr. Green

# 137
  • На остров
Val, май само ние си седим тук  Hug!

# 138
Тука съм ! Wink

Киарчето не започна ли да учи вече ?

Валче , как е времето при вас ?
Тук сутрин е студено , но после е добре . Grinning

Онче ! Hug

# 139
  • На остров
Хепи а при мен защо не питаш как е времето Laughing, Киарчето не знам на какъв етап са, но аз имам изпит във сряда Rolling Eyes и се опитвам да уча пък да видим. Как е щерката в новото училище?

# 140
При теб сигурно е студено , като за Морги , но Валчето още ходи на плаж ! Grinning

Стискам ти палци за изпита ! Hug

Щерката е добре , трудно ще е , но тя си избра . Wink
Засега няма проблеми със ставането сутрин , от което силно се притеснявах .

Младежа как е ?  Hug Учи ли с желание ?
При вас как са паралелките , момичета и момчета , в какво съотношение ?
Ние сме 50:50 . Peace

# 141
  • На остров
Младежа си вихри в пубертета, иначе е добре, след една седмица имаме родителска да видим какво ще кажат. Нащия набор и в БГ си вървеше момчешки и тук пак така, като че ли си повече момчета, но тук няма квоти за класиране на момичета и момчета всичко е според бала.

# 142
  • при най-добрия мъж...
Здравейте,момичета!
Сега прочетох за детенцето на Marry Djane.Много добре е постъпила,и аз така щях да направя,защото децата са деца,ама даскалицата е там да ги контролира,не да оправя клюките с майките,които са и по-близки.Спомням си,че и моя хубостник се оплакваше така в градината,бяха му изкарали прякор,който се римува с името му.Учителката не се намеси,въпреки че пред нея се случваше.Родителите се правят на леко разсеяни.Е,ама на мен не ми харесва да се подиграват пред мен на детето ми.Още повече,че моя син е едричък и умишлено го спирам да не влиза в конфликт,защото ще ги отупа.Най-накрая казах на майка му,че ще вдигна ветото и ще позволя на сина да си защитава правата както намери за добре,и после да не ме търсят мен като се прибере бит.Повече нямахме проблеми.
Сега имаме за втора година дете с поведенчески проблеми в класа.Майка му отказва да приеме,че детето има проблем,въпреки,че учителките са вдигнали ръце от него,а е само втори клас.Пречи на всички в час,къса тетрадки,пише обидни думи по тетрадките.Неконтролируем е.Все повтарям да не му обръща внимание,да не се подвежда и да влиза в конфликт.Да си гледа уроците и учителката-за сега успявам.

# 143
  • На черешата
 Привет момичета! Започна учебната година, а с нея и ангажиментите, за финансовият аспек да не говорим.  ooooh! За капак се сдобийме с коте  Mr. Green, ама е голям сладуре, де.

# 144
  • Ispania
Val, май само ние си седим тук  Hug!
Поддьржаме фронта Mr. Green.

Хепи, при нас е едно хубаво, хубаво Sunglasses. В 9 сутринта е 20 градуса. Едно приятно хладно  Simple Smile. А ина4е днес на обяд 30 градуса Peace Peace Peace Peace Иухууууууу

# 145
Здравейте всички , здравей Индира , аз днес получих извинение от учителките , но майката на онова дете щяла била лично да се разправя с мен .Тъпанарка нека да ми дойде , мога интелигентно да я затапя , но мога и да и ударя юмрук ,като се замисля май ще е второто . Аз 5 години се боря за да мие здраво детето , от 2 години пък му пазя ушите заради проблема със загубата от време на време с чуваемостта на едното ухо и какво като го пратя на градина за да му изкарам прехраната детето ми да е ударено и то НЕ ПО НЕВНИМАНИЕ няма да стане това , взех им страха и им казах че стигнели се до там да местя детето в друга градина , ще изхвръкнат и няколко лелки и учителки и че съм написала оплакване до Просвета  Mr. Green Другата седмица имаме родителска ще повдигна въпроса пред всички родители .Не може една идиотка която не е мръднала задника си от тук до там цял живот и която чака на мъжа си , който и слага рога , да я нахрани , да се подиграва с мене! Какво като са по-богати материално ,аз съм по-богата от тях ! Ако тая псевдо майка посмее да ми се подиграе още веднъж бял ден няма да види

# 146
  • София
Това с агресията в градината/училището е ужасно. Моята като все я учех да не се бие и все бита ходеше...Та, после ми отне време докато я науча да се защитава.
Е, при нас си започна ученето и хич никак няма шега Crazy Crazy Crazy И скоро ваканция не се очертава за съжаление, а времето захладня сериозно.

# 147
Много са неприятни тези истории с насилието...
Мони имаше проблеми във втори клас с едно дете от класа, много буйно и палаво. Постоянно провокираше Мони и ставаха на кълбета. И понеже моя бивш (тогава не беше бивш) що да се мръдне да види за какво толкова се карат и как да ги помирим, се наложи аз да говоря с бащата на другото дете. Беше ме малко шубе, че беше един якичък  Laughing , но се разбрахме.
Сега с влизането отново в училище, съм на тръни какви изненади ме очакват. Много агресивни деца има и се групират по няколо и нападат дете, което им е казало нещо накриво или  просто ей така за забавление  Confused

# 148
  • На остров
Надявам се все някога да започне да се говори за насилието между децата и да се предприемат мерки от всички нас. Проблема е много сериозен и води до крайни последствия, така че обръщането на другата страна не помага.

Петък за някой работен за други учебен Hug!
Валче направи един плаж и за мен Sunglasses!

# 149
Добър ден ! Hug

За агресията - ами това ми беше една от сериозните причини да подбирам училищата и по-специално началното . Не е имало проблеми . Охраната и учителите следяха много строго . Peace

Валче , и заради мен направи един плаж ! Heart Eyes

Много ми се спи . Уж има пълнолуние , пък аз заспивам права ! Crazy
Снощи се канех да си легна в 8 , но девойката ходи на театър , после на концерт на Кока Кола и съответно докато се прибере пак мина 22 .

Общи условия

Активация на акаунт