Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 22 948
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Хепи, затова ли днес спя така прекрасно? Поради пълнолуДието ще да е  Wink Wink Wink
Обичам петък вечер, ммм, да! Heart Eyes

# 151
  • На остров
Морги  Hug,

Хепи не си ли е легнала вече Simple Smile, на мен пълнолунието ми действа много апетито възбуждащо Embarassed!

# 152
Добро утро , не ми се става от леглото на мен

# 153
Добро утро ! Hug

Събудих се в 8:40 . Wink
Можех и още , но работа ме чака . Sunglasses

Онче , радвам се на твоя апетит . Очаквам и други новини ! Heart Eyes

# 154
  • София
Онче, когато писах това за пълнолунието точно бях станала от следобедно-вечерна дрямка  Crazy Crazy Crazy В нашата къща в петък обикновено е така - мама като се прибере и напазарува, полягва към 6 вечерта и когато стане после....Добре, че детенце имаше какво да вечеря  Joy Joy Joy Но после пак си полегнах и добре дремнах въпреки пълнолунието Laughing А и днес трябваше да съм свежа и прекрасна щото се правих на Шумахер из тесните улички. М, то никак не била страшно, даже ми беше много кеф Sunglasses

# 155
Бързам да се похваля - дъщерята в момента си спи в нейната стая  smile3501
Утре ще редим багажа / просто времето не стигна тази вечер/, и тези дни да вземем пердета и килимче.  Hug

Да ми е жив и здрав "майстора"  Heart Eyes   / обещавам да не го ядосвам...... ама само месец де Wink /

# 156
  • На черешата
 Е, да и е честита новата стая на порасналото ти момиче!  Hug
На мама чка гърбина, да изплаща кредита.  Laughing

# 157
  • На остров
Добро утро,

Хепи мерси ама едва ли, но пак никога нищо не се знае  Heart Eyes.

Морги много ми допадна твоята вечерна дрямка Simple Smile.

smehulka браво много труд вложихте и сте постигнали прекрасен резултат  bouquet! Девойката с здраве да си я ползва и много да учи да сполучи!

Аз ви оставям и залягам над Маркетинга - ужасна наука Crazy, но какво да се прави.

# 158
Да, дааам, мама сега ще плаща кредит, а "майстора" ще храни къщата / надявам се  Praynig /
Мислех си, че ще има проблем с отделянето да спи сама в отделна стая, самата тя до скоро отказваше, но и снощи и сега - си легна без проблеми.
Ми така де, малко и ние да се видим  Embarassed Embarassed

Торнадо, честито нов космат член на семейството, чакаме снимки Simple Smile

# 159
smehulka , честито !  bouquet

Много хубаво ви стана след ремонта , да се радвате на новите придобивки и много щастие да ви носят ! Hug
Как ще има проблем за девойката да спи отделно ? Rolling Eyes  Тя е голяма . Аз се учудвам , че досега е спала с вас и не е протестирала . Wink

# 160
Торнадо, покажи косматата топка, моля  Shocked
Смехулка, чудна е станала детската! Браво на вас, доста бързо направихте ремонта.
При мен са си и двете момчета вече и е голяма лудница. Изгубила съм тренинг явно лятото. Не мога да свикна на шума, караниците им ... отгоре на всичкото и ми отговарят, по 10 пъти повтарям едно нещо, докато бъде изпълнено. Говоря, говоря, че нервите ми имат предел, никой не чува. Днес следобед вече ми дойде в повече и ревнах, чак тогава се усетиха, че са минали границата.
Миналата година някак им беше странно, че сме сами, бяха се стегнали и бяха доста по- отговорни. Сега се успокоиха, отпуснаха и право през просото.

# 161
Днес следобед вече ми дойде в повече и ревнах, чак тогава се усетиха, че са минали границата.

просто обстановката се е променила и това им е направило впечатление. утре отново ще се продължи със същото темпо.  Joy  а пък ти може да си ревеш  колкото си искаш.  Laughing

# 162
  • На остров
Ловеч КАТ  Hug, с каква разлика бяха твойте момчета? Пожелавам бързо нормализиране.

Торнадо чакаме снимки Heart Eyes.

Валчето много плажува Laughing хич не се явява.

# 163
Онче, с две години разлика са. Едно на ръка, че се карат и бият един с друг, и отделно на мен ми се репчат, правят бели и само гледат да са пред компа или пред тв-то и да се скатаят. Големия е на 10 и половина и хормоните почват да го тресат. Той по принцип си е дебела глава и винаги си прави каквото си науми. Малкия пък е лъв и думата му на две не става.
Тъкмо ги разтърва от схватка помежду им и се почва- аз се изпокарам с единия, после с другия... и събота и неделя се превръщат в ад. А най- изнервящото е, че съседката под нас е една стара кукувица, на която й пречим като дишаме, камо ли като се повишава тон и разни предмети летят из пространството. И сега ни гледа все едно сме семейство Адамс  hahaha не че е далеч от истината де.

# 164
Добър ден ! Hug

Кат , съчувствам ти ! Hug И аз на тоя огън се пека , нищо че съм с един брой ! Sunglasses
Няма надприказване , все е недоволна , пък я мързиии , ужас ... Crazy
Предлагам й да отиде малко при баща си , нали му е одрала кожата  Mr. Green , може да е по-добре там , ама не ще ! Crossing Arms
Не че и той я иска , де ! Whistling
Как пък нищичко не взе от мен това дете ??? Sunglasses

Абе Шамс да не е родила ? Не е писала скоро ? newsm78

Онче , учиш ли ?  Grinning Да се представиш отлично в сряда ! Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт