Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 22 942
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • Ispania
Вал4ето изпусна плажа тази седмица Simple Smile, но и като 4е ли по-добре Mr. Green. Нещо банският ми умаля. Пак ще се по4ва диета, то се е видяло.

smehulka,  много хубаво е станало след ремонта! Не 4е сьм виждала стаята преди ремонта, но сега много ми харесва Blush.

*LOVE CAT* , много неприятна ситуация Confused. Аз в това отношение сьм много стрикна #Cussing out. Наказанията ми продьлжават по месец и разбира се , вси4ко от рода на Плей Стейшьн, Нинтендо , ПСП и  ... т.н.  са конфискувани за неопределено време.
А за това 4е се бият по между си Thinking, не е толкова голям проблем според мен Laughing. Много братя и сестри, са така в тази вьзраст, като порастнат се полу4ава то4но обратното - Не могат един без друг.

# 166
  • На остров
Ето мен, приключих с последния семинар за този курс и така. Мерси Хепи, но едва ли ще го взема този изпит сега ще се пробвам обаче.

Валче не мога да си те представя с умалял бански Hug.

Кат аз си мислих, че 2 години е добра разлика,  ама ти нещо ми разбиваш тези виждания Crazy.

# 167
Онче, никоя разлика не ми се струва вече добра, съдейки по оплакванията на колежките. И 10 години да има разлика, пак намират за какво да се карат и бият.

# 168
На моя съседка децата са с 11 години разлика, две момчета. Големият като се ядоса и вика "защо трябваше да го раждаш(малкия)".  Shocked

# 169
Хайде сега , не плашете Ончето ! Heart Eyes

До деца си е . Peace

# 170
А, със сигурност е  много по- готино с 2-3 деца Simple Smile просто е добре понякога родителя да не е сам, понеже се чуства като тлъста кравичка в басейн с пирани.

# 171
  • Ispania
Добро утро  Hug,

Кат, и аз мисля 4е няма перфектна разлика. Вси4ко си зависи от характера на децата.

Он4е Laughing , не вярваш ти казваш Blush. Половината ми гардероб, ве4е е с дрехи ,които не ми стават. Усилено напредвам в ка4ването на кг Joy. И по4нах да заплашвам hahaha, 4е ще се врьщам пак на ДУкан и вси4ки около мен изпаднаха в ужас Mr. Green.

# 172
Валче , какъв Дюкан , бе ?  Rolling Eyes
Това е много лоша диета и после всички си връщат кг .
Ограничи количествата и сладкото . Peace И малко спорт . Hug

Бебчо е станал голям сладур ! Heart Eyes

# 173
  • Ispania
Хепи, аз с ДУкан отслабнах толкова Mr. Green. И 3 години си ги поддьржах килограмите.
Но наистина и аз самата не я препорь4вам на никого тази диета.

# 174
Няма ли да започваш работа ?
Ще влезеш бързо във форма ! Hug

# 175
Имаме си нов хамстер ! Момиче ! Heart Eyes
Много сладка и пухкава !   bouquet

# 176
с картофи на фурна ще го бъде  Joy

# 177

Абе Шамс да не е родила ? Не е писала скоро ? newsm78

Родила, родила  Mr. Green На 16.9 посред нощта в 23 и 18, цял ден си раждах, общо 12 часа, като последните 20-30 минути ми взеха здравето. В замяна на това се изписах на 18-ти и се възстановявам доста бързо. Беболина е слънчице, само че ревящо и гръмогласно  Mr. Green Та тук е лудница, 2 деца не умножават по 2 работата, ами по 10 май, че едвам сколасвам да приспя бебата и баткото се мята да я целува и хайде пак  Mr. Green Пък и той си иска внимание и се озорвам достойно, ама все се надявам да влезем в ритъм  Mr. Green

# 178
оффффффф умирам изморена съм многооооо

# 179
 stork-girl ЧЕСТИТО на Шамс  stork-girl
Пожелавам ти здрави нерви, търпение и много, ама много любов от всички слънчица около тебе  Hug

Общи условия

Активация на акаунт