Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 22 996
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Най- добре мезонетче около центърО (на тиха и уютна уличка) и къща в покрайнините, по възможност без съседи наоколо и с двор поне 2 декара и къщичка като на Мери  Laughing + басейнче, барбекю и много цветя.

# 541
И на главната бих живяла.  Peace

# 542
Здравейте    bouquet
Отдавна не съм се включвала, но моите юнаци от как са на ясла се сцепиха от болести, дори и в болница полежахме  Tired тъкмо се оправиха, и се почна поредица от вируси без прекъсване! Очаквах да боледуват, но такова чудо не съм и предполагала че може да им се случи. Как да е, в момента отново са болни   Mr. Green Но... и това ще мине! Ще изградят имунитет и драмата ще приключи, все някога.
Този уикенд баща им трябва да ги взима и планирам разходка с преспиване на Витоша. Убууу ма как може да няма транспорт до Златните мостове!?!?! Това направо ме разби. Имало маршрутка през 40 минути в която нямало опция да се качиш. А не ми се ходи с кола в планината. Пък и не ми са катери два часа до горе Simple Smile Бе пишман туристЕ тръгнал на разходка съм и аз Simple Smile
Желая ви успешен и усмихнат ден  Hug

# 543
I♥M♥V♥ , добре завърнала се ! Hug

Така са в яслите , пък и твоите са две , все някой киха . Wink Ще порастнат ! Hug

# 544
Благодаря ти, Хепи  Heart Eyes
И аз на това разчитам, да отмине тоя период. Но ми е супер смотано, аз ги чакам да се възстановят напълно. Все намирам вариант кой да ги гледа, че не винаги мога да отсъствам от работа, дори и при баща им постояха седмица. Обаче!!!! Обаче, като се върнат в яслата сутрин като ги оставям все някой болен чувам буха и кашля и се сополяви. Много ме е яд така и няма и два дни сме в изходна позиция. .. Ще мине и това.
Гледам за къщички си говорите. Аз поживях известно време в къща и очарованието и романтиката от камината и винцето мноого бърже ми се изпариха Simple Smile Първо таз камина иска дърва, пък те искат мъкнене в някои случаи и цепене, пренасяне, подреждане и много цапат. Това е най-малкото де. Сблъсках се с множеството неудобства на това да живееш извън града. Има хора разни понася им и са щастливи. Аз май не съм от тях  Wink В панелката се чувствам перфектно.. О има едно много голямо предимство това да си в къща без досадни комшии, може да си нацепиш музиката и да пееш с пълно гърло без притеснения. Като че ли само това отчитам като + .

# 545
Ух, болната ми тема на мен включва и болния персонал в градината  #Cussing out. Та и с гъбички на ноктите на ръцете даже, освен кашлици и сополи... Ноооо, на който не му харесва, си седи в къщи и си гледа детето...   Confused

# 546
Здравейте! Hug
Не съм се вясвала скоро, но ви изчетох. Къщички, романтика и винце - мммм...може и да започне да ми харесва зимата ако има опция да я изкарам по този начин (с принц, естествено...на кон не държа  Mr. Green)...

# 547
аааа, не, миризмата на кон е част от романтиката  Wink Wink Wink

# 548
Предпочитам миризмата на прасе... върху дървени въглища  Mr. Green.

# 549
Да, да, дааааа, ама и конското е дИликатес.  Laughing Laughing

# 550
Пробвала съм, вкусно е, но на мен пигитата са ми фаворит и това си е  Wink.

# 551
Пробвала съм, вкусно е, но на мен пигитата са ми фаворит и това си е  Wink.
Значи не си за почивка в Турско.  Joy Joy

# 552
И аз предпочитам тишината, спокойствието и уюта на:

# 553
И аз предпочитам тишината, спокойствието и уюта на:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
абе и принц не ми трябва бе е.ахти принца смотан , сякаш сега сама не си цепя дървата айдееееее
живот и здраве късмет да имам че да си купя моя къщичка такава ......

# 554
Мери , все със скъсани чорапи ще ходиш в тия драки ! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт