Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 23 061
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
направи си горска къщичка и живейте в балкана.  hahaha  и дървата ще са ти близко  Laughing

# 526
Мистър Бонго ! Mr. Green

Май само ти имаш авторски права ? Sunglasses
Нашите писания може да ги пльоснат по вестниците , но твоите - не . bowuu

# 527
авторските права са само за ника. драсканиците са на свободен достъп и употреба hahaha

# 528
направи си горска къщичка и живейте в балкана.  hahaha  и дървата ще са ти близко  Laughing
това е супер идея Бонго , отдавна си го мисля , но искам принца на бял кон да се появи и да ме отнесе до там на ръце , а после да се върне за детето и багажа ми (както и да ми подари високо проходим джип , та да си слизам когато ми кефне - но това е друга тема)

# 529
  • София
Уж час повече имахме, ама пак обърках дневния или по-скоро нощния режим вчера. Днес съм сънлива и мотаща се цял ден  smile3507

Мери, верно ли искаш да избягаш от удобствата на града, та да идеш на мачу пикчу в царевицата, че и високопроходим джип? А зимъска като завият вуци що ще чиниш?  Wink Wink Wink

Аз пък никога не бих искала да си напусна лудницата на града, свикнала съм й и я обичам  Laughing Laughing Laughing

# 530
И аз като Морги . Grinning
Никакви мераци нямам ни за село , ни за гори и полянки . Sunglasses

Ей това обичам : http://www.youtube.com/watch?v=AzohKci582w

# 531
ооооо аз много искам да живея на спокойно тихо и екологично чисто място веднага зарязвам града  Rolling Eyes

# 532
  • София
Мери, нищо лично, ама вече като чуя за нещо "екологично чисто, биопродукти, гмо-то и не-нам-кво си" ми иде ритуално да се гръмна с патрони за глиган  Joy Joy Joy Joy

Сигур щото е много модерно да сме еко-био-яко-готини Joy Joy Joy

# 533
А зимъска като завият вуци що ще чиниш?  Wink Wink Wink

Ще си ги чешкам под гушките и зад ушичките  Mr. Green  Бих се размазала от кеф да живея в планинско селце, в голяяма къща с френски прозорци и приказна гледка. И поне 5 котки   Laughing Пък шума и смога на града никак няма да ми липсват, ама пусти принц на бял кон, и при мене не иде...

# 534
Добро утро и успешна седмица ! newsm51

# 535
А зимъска като завият вуци що ще чиниш?  Wink Wink Wink

Ще си ги чешкам под гушките и зад ушичките  Mr. Green  Бих се размазала от кеф да живея в планинско селце, в голяяма къща с френски прозорци и приказна гледка. И поне 5 котки   Laughing Пък шума и смога на града никак няма да ми липсват, ама пусти принц на бял кон, и при мене не иде...
представи си зимата и снега и вътре камината да пръщи и да си гледаш през прозореца снега на парцали как си трупа и да пиеш чаша домашно Еко вино  Mr. Green  и си хапвам приготвено ека мезе . охххххххх мечтиииии
Между другото преди не си се представях на такова място , а сега като ме е грабнало това ти ежедневие и този забързан живот , многооооооо искам да се махна от тук  ooooh! 

# 536
  • На остров
Минавам само да кажа че споделям на Мери виждането за къща и т.н има и разни подробности около живота извън града, но за тях като се върна.
Поздрави на всички и здравей роден град  Sunglasses!

# 537
Добро утро ! Hug

Успех , Онче ! Peace

# 538
Добро утро на всички Hug! Много хубава къщичка Мери! Аз живея в къща на село и за нищо на света не бих я заменила с градския шум. Пожелавам на всички момичета да си имате по една къщичка!

# 539
Аз си имам къщичка, но ако някой реши да ме води да живея в центърО, веднага пълня две чанти багаж и тръгвам.  Laughing Градска жена съм аз.  Crossing Arms Sunglasses Не съм за села и къщи.

Общи условия

Активация на акаунт