Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 22 984
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Моля Мистър Бонго да ме извини  Blush , не бил той , за 2 pac ставало дума . Peace
Но понеже не си спомняха ника и го описаха като самотен татко - готвач , аз се заблудих , че е той . smile3538
Нали е голям кулинар !    bouquet

# 601
Моля Мистър Бонго да ме извини  Blush , не бил той , за 2 pac ставало дума . Peace
Но понеже не си спомняха ника и го описаха като амотен татко - готвач , аз се заблудих , че е той . smile3538
Нали е голям кулинар !  bouquet
хи хи хи ами и Бонго застрахован от номинации

# 602
  • София
2pac не беше ли един форумец, дето го бяха баннвали и като цяло вечно мрънка за нещо и си върти само темата колко е гадна бившата му?  newsm78

# 603
2pac не беше ли един форумец, дето го бяха баннвали и като цяло вечно мрънка за нещо и си върти само темата колко е гадна бившата му?  newsm78
имаше нещо такова

# 604
Аз не съм го чела много , но на аватара и подписа му е с момиченцето .

# 605
Да ви кажа , че Мистър Бонго  Sunglasses е номиниран като най-досаден съфорумец ! hahaha
Само че някоя дама от готварския го е запомнила , не сме ние . Joy Joy Joy
клю, клю ... коя е тая бълха, мари ?

# 606
Не е за теб , успокой се !  bouquet

# 607
знаеш ли как съм се притеснил   hahaha

давайте номинации на Бонго. и да са подплатени парично.  а на бат`Бонго му яжте зад..ка  Joy

# 608
Да, беше Многострадалната Геновева. Мрънкаше повече от 10 зарязани жени на куп. Човешки му бяха чувствата, но не вървеше на мъж така да мрънкосва.

# 609
Изпуснала съм вчерашния  купон. Уж бил Мистър Бонго, ама не бил той. Да го номинираме Мистър Бонго за Министър на веселието предлагам аз hahaha hahaha hahaha Похвалете се с нещо вие, моето е едно и също с бебчо.  bouquet

# 610
  • Ispania
Колк е голям беб4о Камь4ка?

# 611
говори баш бай`Бонго !!!   hahaha
съфорумките да ми се явят с чаша в ръка за да не ги изплющя  #2gunfire

# 612
Мислех да кажа " Наздраве" , ама ще ме обвините в алкохолизъм. Joy Joy Joy

# 613
направо си обвинена. Joy   сега ще се появят и другите.

# 614
  • София
Е, аз съм си направо за "наздраве!" Wink Напълно трезва се опитах на тъмните улички да се паркирам и нали съм новобранец жулнах тук и там...и сия имам нужда от едно малко  Wink Wink Wink което да вземе да прерастне в голямо ли що ли?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт