ОКТОМВРИЙКИ - Тема 17

• 28 401
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
След второто раждане коремът е като след първото - няма някаква съществена разлика.Всичко си е до ген според мен Simple Smile

# 556
След второто раждане коремът е като след първото - няма някаква съществена разлика.Всичко си е до ген според мен Simple Smile

Приятно успокоителен отговор, дано Flutter

От снощи получавам и задух, все едно някой ми намалява достъпа на кислород, много неприятно Tired

Чакаме отчети на родилите Simple Smile

# 557
Много ни е празна темата, да не би да очакваме още бебета днес  Crazy .

И мен ме вълнува как изглежда корема след раждане (първо) и си представям една ужасна гледка, от която ми настръхва косата.

На мен днес ми е малко отпаднало, повръщах и се чудя дали не се разболявам, но дано няма  ooooh! .
Тази седмица влизам в 9-я месец и остава само да чакам, но все си мисля, че ще родя или по-рано, или ще пренося...няма да е на термин  Crossing Arms

и си чакаме  newsm32

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 12:51 от Catalonia

# 558
Catalonia, много сладка картинка

Аз съм изпаднала в някакъв транса, не осъзнавам, че след две седмици ми предстои да раждам, като някаква шматка се чувствам Laughing

# 559
Здравейте! Като знам че и при мен наближава раждането,малко ме хваща страх.
Вече навлязох в деветия месец и си чакам.
Хем ми се иска вече да си видя бебчето,хем си казвам има още време...
Вече всичко е готово-багажа чака в коридора  Simple Smile

# 560
Да се отчета след днешния преглед при двама доктори, всичко е ок мога да раждам след седмица около 37 седмица съм вече , направих си пълни изследвания на кръв , хемоглобин , гестационен диабет мисля беше и утре ще са готови и както и очаквах нямам високо кръвно варира около 130/90 като ако това ме притеснява имам изписано лекарство , ох и така ме мъчи една настинка вече 3-ти ден от снощи започнах да пия парацетамол с витамин C доктора ми каза, че няма абсолютно никакъв проблем а и на листовката пише така.
На прегледа се оказа , че имам контракции а аз преди това не знаех какво е това  Joy е поне вече знам.
Момичета започна да ме хваща шубето , днеска като си мислих и сърцето ми така се разтуптя обаче пък като си представя да си гушна бебока и всичко минава , както ми каза единия доктор на излизане от кабинета му...след седмица ще бъдеш мама ...ох  едно хубаво ми стана чак сълзи ми потекоха.

# 561
Портокали, аз съм с твоя термин като гледам, но моето секцио ще е след 2 седмици, т.е. около 10 дена преди термина. На теб как ти определиха след седмица да родиш?

# 562
svetlina, и аз съм с близък термин, дори два дни по-напред и моето секцио е планувано за след две седмици.
Според мен, лекарите нещо баламосват Портокали, ама тя си решава.  Peace

Ох, няма ли да се трогна най-накрая да си оправя багажа за болницата!  ooooh!

# 563
Момичета и тук да се похваля, че вече всичко изгладих и подредих в скрина и гардероба за бебока. Почти съм готова с малки изключения и вече чакамееееее Simple Smile

# 564
Портокали, аз съм с твоя термин като гледам, но моето секцио ще е след 2 седмици, т.е. около 10 дена преди термина. На теб как ти определиха след седмица да родиш?

Моето секцио също ще е 10 дена преди термина-на 08.10 дано само бебо да изчака до тогава  Simple Smile
Явно ще са с няколко дена разлика  Simple Smile

# 565
Привет и от мен,

да се оплача, какво ми се случи днес. Преди малко се върнахме от болницата, взех акъла на домочадието без да искам  ooooh! Излязохме сутринта с майка да оставим малката на детска градина и да идем до магазина. Оставихме детето, вървим, а на мене ми става много кофти - горещо ми е, подвига ми се, вие ми се свят. Почти до магазина викам на майка, хайде да се приберем и после да излезем, че ми е много зле. Да, обаче до нас има поне още 7-8 минути път пеша, а на мене вече ми  е толкова лошо, че съм пред припадане. Едва се добрахме до една ограда, където просто се хванах и седнах на асфалта, защото щях да припадна. Такова нещо никога не ми се е случвало и бях ужасена. Майка ми си изкара акъла. Веднага спряха две жени с коли и дойдоха да видят, как да помагат. Едната извика линейка, другата вика: Боже, аз си карам и ви подминах и на ъгъла се осещам, абе кой ще седне доброволно на асфалта и веднага обърнах  Grinning След малко идва линейка и ме питат, как съм, мога ли да стана, искам ли в болницата или ще си ходя у нас. Аз бяла като платно, треперя, не мога да стоя, а те ме питат глупости  #Cussing out Хайде към болницата. Междру другото кръвното ми го мериха в линейката 256 / 170  newsm78 Пристигане в спешното, веднага ме закачат на апарати, кръвно 127 / 90. Източиха ми кръвта и ме закараха в родилното. Там тонове, ултразвук, документи и какво ли не. След още час кръвно 110 / 70, което е моето нормално кръвно. Всички изследвания са ок, бебето е добре, защо и как се е получило това сутринта никой не знае. Записаха ме доректно и за раждането, защото така или иначе ще раждам в тази болница, та се бъзикахме, че днес съм мислила да им звъня, ама съм решила директно да ида  Laughing Сега съм легнала и съм като парцал. Казаха ми, ако пак ми стане така да легна веднага и да пия много вода. Притесних и мъжо, щото тук имаме паспорти за бременни с всички данни, а моя си беше вкъщи, та трябваше някой да го донесе. Оф, ужас, хич не съм си и мислила, че може да ми се случи нещо такова. Пък така не обичам да притеснявам хората около мен. Обаче днес за пореден път осъзнах, че в крайна сметка сме хора и не можем да контролираме нещата, та каквото - такова, важното е краят да е щастлив. Сега не ме пускат да излизам вече сама, само с придружител, пък аз такива разходки си бях намислила, ама.... И не съм се отказала, утре сутрин съм на изпит, освен ако не ми стане като днес де  ooooh!

# 566
svetlina, и аз съм с близък термин, дори два дни по-напред и моето секцио е планувано за след две седмици.
Според мен, лекарите нещо баламосват Портокали, ама тя си решава.  Peace

Ох, няма ли да се трогна най-накрая да си оправя багажа за болницата!  ooooh!

bebedj, ако всичко е наред с беба Praynig искам да си я държа на топло до последно. Затоа с моя лекар решихме 10 дена преди термин, иначе той каза, че ако искам може и две седмици по-рано Rolling Eyes

# 567
Не виждам причина докторите да ме баламосват при положение , че ще раждам в държавна болница без да плащам пари и плюс това наш познат работещ в болницата е говорил с докторите, и това не е мнение на един доктор а на няколко и казах след около седмица което може да означава и след 10 дена ! А и докторите си знаят все пак най-добре работата и както казах съм около 37 седмица.

# 568
Шушка, много неприятно! Така, както ги описваш симптомите, наподобяват на хипогликемия. До пристигането в болницата организмът е компенсирал и затова изследванията са били наред. При повечето хора се препоръчва в такива ситуации да се хапне нещо сладко, аз обаче съм задно колело, на мен ми се прияжда солено. Да не би да си излезнала сутринта гладна?  newsm78

Портокали,  Peace !

# 569
За тези от вас, които са със секцио, ще правите ли тест за упойки и какво представлява? Някой по-назад беше писал, че си е правил в Александровска болница( сори, че бременния ми мозък е забравил кой беше, но не помня и от сутринта насам Laughing). Аз утре съм на запис на тонове и ще питам дали там, където ще раждам ще ми го направят и колко струва Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт