Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да направите, ако не искате да отслабнете допълнително?
Кои са най-добрите източници на въглехидрати за увеличаване на приема?
Какви са препоръките за увеличаване на приема на въглехидрати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да направите, ако не искате да отслабнете допълнително?
-
Кои са най-добрите източници на въглехидрати за увеличаване на приема?
-
Какви са препоръките за увеличаване на приема на въглехидрати?
-
Какви са ефективните методи за тонизиране на задните части?
-
Можете ли да ми препоръчате 30-дневна програма за оформяне на задник?

), другите хормони - в норма, изключително нередовен и болезнен цикъл. Винаги съм се хранила каквото мама или аз сготвехме, не съм внимавала, нито ограничавала храната (говоря за периода от 15 до 23 годишна възраст). Наднормени кг не съм имала.
Те приятелите и без това ме гледат странно всяка зима - тръгнали сме на лекции посред зима - те със пуловери, жилетки, дебели зимни якета....моя милост с тениска и зимно яке/палто и то не от най-дебелите. Чак ми е неудобно. Или сега есента като започне - аз до декември си ходя с някакви тънки връхни, а те не минал октомври и се започва с дебелите дрехи.Гледат ме странно, но вече са ми свикнали. Но е малко смешно като излезем и всички с дебели якета, а аз с някаква хартийка - като гледа човек отстрани,ще си каже,че нямам какво да облека 

..
Има и такива, дето пък с хомеопатия чистят ваксини и тежки метали от организма...За което и други метод се ползват също...Голямо чистене пада...
Не знам какво още можеш да ядеш, но не налитай само на масло, ако можеш да хапнеш например яйца, изпържени с масло, или пък месо и някакъв зеленчук.