Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 119
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
ninand
zakobako

Благодаря! Ще проверя в тези магазини, както и онлайн!

# 301
Можеш да провериш и в магазин Триумф /бившия Сани/

# 302
Здравейте, момичета!
Някой може ли да ме насочи дали има в Кършияка някъде подходящ спорт за момченце (карате, футбол...)

# 303
Здравейте,
да попитам и в тази темичка, моля да ми препоръчате инструктор за шофьорски курс, някой от който лично сте доволни или сте чували добри отзиви.

# 304
Здравейте,
да попитам и в тази темичка, моля да ми препоръчате инструктор за шофьорски курс, някой от който лично сте доволни или сте чували добри отзиви.
Това е моя инструктор (и на още много познати). Доволни всички  Peace
http://www.bgbiznes.com/demo.php?id=1061

# 305
Здравейте,някой знае ли дали някъде в Пловдив мога да намеря количка Espiro Atlantic или все още най-близо има чак в Стара Загора?

# 306
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Някой може ли да ме насочи дали има в Кършияка някъде подходящ спорт за момченце (карате, футбол...)

В "Ботев" има футбол.

# 307
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Карате има в спортната зала на бул Дунав,срещу ДГ Весела

# 308
Здравейте, момичета!

В "Ботев" има футбол.
Благодаря,предполагам за училището става въпрос,а някакъв ориентир за ден и час?

# 309
  • Plovdiv
Здравейте,
Преди две седмици вземах опреснителни часове кормуване при Румен Ишпеков и съм изключително доволна, препоръчвам го!

# 310
  • Пловдив
Момичета в магазина на Телешоп на Джумаята са пуснали чопъри намалени от 50 на 25 лева ! Аз си взех ! Имало ги и в Кауфланд !

# 311
Момичета, знаете ли дали има намаление на детските дрешки в уайкики в МОЛ Галерия?

# 312
Момичета, знаете ли дали има намаление на детските дрешки в уайкики в МОЛ Галерия?
Вчера бях там. Почти нищо не е намалено.

# 313
Вчера бях там. Почти нищо не е намалено.
ццц язък, благодаря!

# 314
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

В "Ботев" има футбол.
Благодаря,предполагам за училището става въпрос,а някакъв ориентир за ден и час?

Да, но днес попитах и ми казаха, че тренират на игрището срещу хотел "Санкт Петербург" някъде до ЖСК "Победа", утре мога да попитам за ден и час.

Общи условия

Активация на акаунт