Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 314
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Хубав рибен ресторант с градина?
В Тракия, на т.нар. околовръстно шосе, близо е до 155а блок.

# 331
Добро утро !

Търся фирма или обущар ,  за изработване на ботуши по поръчка.
Благодаря !
Ателие "Гизда" на бул. Васил Априлов

# 332
  • Пловдив
От половин година със сигурност не работи с поръчки от частни лица. Прави обувки за театъра. Майка ми ходи при него и информацията ми е от 1л.

Напротив,със сигурност работи с единични поръчки на частни лица.Информацията е лично от мен  Wink

# 333
  • Пловдив
От половин година със сигурност не работи с поръчки от частни лица. Прави обувки за театъра. Майка ми ходи при него и информацията ми е от 1л.

Напротив,със сигурност работи с единични поръчки на частни лица.Информацията е лично от мен  Wink

Нека да отиде и да разгледа първо моделите и изработката в магазина и тогава да прецени...

# 334
  • Пловдив
Някой търсеше апарат за кръвно налягане - http://ww.dalavera.bg/navremenna-informatsiya-za-vasheto-zdrave- … m=email&utm_c

# 335
  • Пловдив
Здравейте,момичета.Бих искала да помоля за информация и координати на добър музикален педагог в Пловдив.Детето ми много иска да се занимава с пеене на поп и рок музика.По мое мнение има някакви заложби,но все пак съм пристрастна Blush.

В бившия психодиспансер на "Руски" има някакви уроци по пеене, но не знам точно какви са. Просто като ходя там до синдиката ги чувам.

# 336
Хубав рибен ресторант с градина?
В Тракия, на т.нар. околовръстно шосе, близо е до 155а блок.
И аз бих препоръчала този ресторант. Казва се "Рибарника".

# 337
  • Пловдив
  Здравейте,  момичета!
  Знаете ли къде са заредили с детски зимни якета (момичета)? Миналата година купувах много хубаво и топло яке марка Newness от магазин Венера в Ори Билдингс, но разбрах че вече не работи.
Kъде мога да намеря якета на марката или други качествени?
 Днес разгледах Мол-а, но яке така и не купихме.

# 338
  • Пловдив
По сигнал на Елфита преди време, днес бяхме в новооткритата сладкарница Стевия (бившето К2). Много вкусни торти наистина! Цифра са си, но си заслужават!

brokolche, много се радвам за дарбата на детето ти. Дано откриеш правилният педагог  Heart Eyes

Vanessa_MM, след лутане по пловдивските магазини, поръчах яке от Англия. Вече две зимни сме купували от Mothercare, май трудно харесвам родно производство.

# 339
Благодаря за отговорите за инструктор за шофьорски курсове, набелязах няколко и ще звъня да видя кой какво ще каже. Ако някой се сети още някой, да споделя. Grinning

# 340

И аз имах такава информация отпреди 8 години Laughing.

# 341
  • Пловдив

Моята информация е от вторник,когато се видяхме с Булкин.Ама не преди 8 г,а от този вторник  Laughing

# 342
Здравейте,момичета.Бих искала да помоля за информация и координати на добър музикален педагог в Пловдив.Детето ми много иска да се занимава с пеене на поп и рок музика.По мое мнение има някакви заложби,но все пак съм пристрастна Blush.

Учителката ни по пиано дава уроци и по пеене,но не знам точно какъв вид. За подробности и телефон-пиши на лични ,ако желаеш Simple Smile

RED. На кино "Фламинго"-читалище Хр.Данов има уроци поп и джаз пеене ,ако те устройва,пиши ми да мина да попитам  Peace

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 08:39 от Трапезица

# 343

Моята информация е от вторник,когато се видяхме с Булкин.Ама не преди 8 г,а от този вторник  Laughing
Явно не си искала стандартна обувка, защото когато майка ми е ходила, ѝ предложил някакви ботуши с отворени пръсти ( Rolling Eyes) и ѝ казал, че работи поръчки за театъра. А с Димитър се знаем от деца, живеем през 1 къща, така че се съмнявам да ѝ е отказал безпричинно. А може в момента да е имал голяма поръчка Thinking.

# 344
  • Пловдив
Шушулче ,искам съвсем стандартен ботуш.Докато се дзверя в изложените модели,взе поръчката на друга мацка.Не ми е казал,че нещо не може да направи или да се цупи,че е само един чифт.Замисли се,че той ако не приема поръчки на клиенти няма да поддържа този голям магазин с мостри и да клепа всеки ден в него  Wink.Ако той не работеше с клиенти,всичко това нямаше да се случва.Моя приятелка си поръчва обувки при него от 12 години насам до момента.Тя ме насочи към него
Има много причини да откаже на майка ти-капризен клиент,връща постоянно за поправка,не знае какво иска.А щом и сте комшии,добавяме и причини от личен характер.Ние също работим с клиенти и знам как е.Сигурна съм,че майка ти е най-прекрасния човек на света.Говоря принципно

Общи условия

Активация на акаунт