Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 191
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Бултекс на Кукленско шосе /шосето на Митницата, защото не съм сигурна за името/
Ресните се продават на ролка, която се реже и после трябва да се занесат на брезентаджия да ги ушие, защото са много дебели и не стават на никакви машини.
Скъпи са много - по спомен около 5-10 лв на линеен метър, което от снимката ми се вижда около 70-100 лв дори и повече за материал, отделно ушиването.
От Бултекс ако питаш ще те насочат към брезентаджия да ти ги ушие.
ето сайта - http://www.bultexbg.com/about.html - качеството е възможно най-високото, на ферари
Това са професионални завеси, за които се поема гаранция при промишлено натоварване години наред.

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 08:34 от Ерин Брокович

# 436
Момичета, знаете ли къде се е преместил магазинът за обувки, който се намираше на Пещерско. Мисля, че продаваха главно италиански, а последният път като ходих имаше и мебели, и дрехи. Караха ми, че вече не е там, но не разбрах дали са го закрили или се е преместил другаде. Благодаря   bouquet

# 437
  • Пловдив
Момичета, дали мога да открия днес  или утре работещ офталмолог за частен очен преглед?

# 438
  • о`майна лунна нощ е
Защо не отидеш на спешен кабинет. Водила съм мъжа ми посреднощите в хирургиите. Ако не се лъжа на 6-я етаж е очното отделение. Вадиха му стружка на два пъти.

# 439
  • Пловдив
Частен денонощен очен кабинет на Д-р Аврамова- 0888 501922

# 440
  • Пловдив
Благодаря   bouquet

# 441
Момичета, знаете ли къде се е преместил магазинът за обувки, който се намираше на Пещерско. Мисля, че продаваха главно италиански, а последният път като ходих имаше и мебели, и дрехи. Караха ми, че вече не е там, но не разбрах дали са го закрили или се е преместил другаде. Благодаря   bouquet
Отдавна го закриха този магазин, беше на Лино.

# 442

Благодаря   bouquet

# 443
Момичета, къде мога да си поръчам или избера постер или плакат? По възможност да имат каталог със снимки, че имам идея, ама снимка нямам  Rolling Eyes

П.п. Знаете ли къде се премести магазинът за обувки, който беше срещу паметника на Съединението?

Благодарности предварително   bouquet

# 444

Благодаря   bouquet
На края на Пещерско шосе не е ли  newsm78

# 445
  • Пловдив
Момичета, дали мога да открия днес  или утре работещ офталмолог за частен очен преглед?

В клиника Луксор на бул. България. Мисля, че в събота работят до обяд (13ч).
Ето сайта: http://luxorclinic.com/
Прегледът беше 30лв, но скоро не съм ги посещавала.

# 446
Здравейте, търся добър алерголог, който да работи със здравната каса (само да не е д-р Росица Бакалова, била съм вече при нея и не съм доволна), понеже имам направление. Благодаря Ви предварително!

# 447
  • Точно където трябва
Уличките в Капана синя зона ли са?

# 448
  • Пловдив
Уличките в Капана синя зона ли са?

Не.Синя зона е зад Халите и отстрани,от към Джумаята.Гледай знаците,ще се ориентираш.

# 449
  • о`майна лунна нощ е
Синята зона не важи за събота и неделя. Работи само от понеделник до петък в интервала 8,30 ч. - 17,30 ч.

Общи условия

Активация на акаунт