Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 251
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря Elfita   bouquet

# 91
Много пъти е било коментирано за магазина на Венера, който се намира срещу Панаира! От коя страна е точно  и дали там продават само бельо или има и дрехи, защото разбрах че правят и дрехи, при това много ми харесаха, та искам да отида да разгледам  Simple Smile

Срещу служебния вход на Панаира,на бул България,в сградата на Язов.Като влезеш в двора от България е на другия край,в близост до кафето.Има дрехи внос и БГ /може би тяхно поизводство/,бельо и пижами тяхно производство.Продават и други неща-обувки

Този магазин не го ли закриха миналата година, бяха в тотална разпродажба и след това не съм ходила до там...

# 92
  • Пловдив
Все още търся апартамент...ако на някой му попадне нещо Rolling Eyes че се оказа,че сега е много трудно и повечето са обзаведени...

# 93
  • Пловдив
И още нещо...освен от Мечо Пух и Дайхман,откъде да търся свестни маратонки newsm78

И моля зя препоръка за курсове по Немски език.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 09:03 от mystic woman

# 94
  • тук-там
Срещу служебния вход на Панаира,на бул България,в сградата на Язов....

Магазина отдавна е затворен.  Peace

# 95

http://www.eu-bs.org/

# 96
Момичета, здравейте. До сега не съм писала тук, но ще ви помоля да ми кажете, дали някъде в Пловдив има магазин за дънкови платове.
Благодаря. Simple Smile

# 97
Дънков плат съм купувала от едно магазинче на ул. "Иван Вазов". В същата сграда е и туристическа агенция "Антонов". На тротоара винаги има изнесени реклами за екскурзии - по това можеш да се ориентираш. Магазинът е на втория етаж, но платовете бяха на парче, а не на метър.

# 98
  • Пловдив
И още нещо...освен от Мечо Пух и Дайхман,откъде да търся свестни маратонки newsm78

Магазин Малечко в Кичука-внос от Англия.Подобен магазин има и в Гранда

Момичета, здравейте. До сега не съм писала тук, но ще ви помоля да ми кажете, дали някъде в Пловдив има магазин за дънкови платове.
Благодаря. Simple Smile

Избор от такива платове има в магазин Какаду,Капана,ул Железарска,до писоарите.

А бельо на Венера от къде купувате?

# 99
  • Пловдив

Магазин Малечко в Кичука-внос от Англия.Подобен магазин има и в Гранда

А адрес може ли Peace

# 100
  • Пловдив

http://www.bgmaps.com/link/62E1FDDD4616182664E18FA59BB626C2

Като влезеш от Стамболийски се пада от ляво.Точен адрес не знам,но трябва да е това,което съм отбелязала на картата.Ние като ходим не съм гледала за точен номер на улицата.

# 101
  • Пловдив
Благодаря. Simple Smile

Магазин за платове,има и дънкови на ул.Никола Палаузов 1 отзад в двора-италиански платове-цена 8 лева !  Улицата се намира като тръгнеш по Опълченска( а тя е пресечка на малката Главна), втората в ляво ! Има табела отрпед !  Peace

# 102
  • Пловдив
Моля за телефон на т.нар. "хамали" евентуално да имам тел. при преместване.

# 103
Здравейте,дами!Искам да ви попитам какво представлява магазин "Слънчеви лъчи" в Кичука?Дали е нещо като търговски център или е хранителен маркет  Thinking Трябват ми пантофи,пижами,някакви дрешки и обувки за деца и си помислих,че там може да има подобни работи.А нещо друго в Кичука да ми препоръчате?Някакви магазини?

# 104
  • Пловдив
Момичета,има един езиков център в Тракия в новия блок с-у детския ц-р Дино/първото кръгово откъм Мебелна/.Някой да се сеща как се казва Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт