Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 426
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата   bouquet

Търся уред за понички https://www.google.bg/search?q=%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4+%D0%B7%D … D1885%3B700%3B485 и държа да е поне 1200W. В Лидл видях ,но беше 800W.. слабичък ми е. Мисля да проверя в магазинчето на TCM, което е до Военна болница. Други идеи?

# 16
Даринанда,до бензиностанцията,в новия блок има такъв магазин,срещу Триумфа!
  bouquet
Добре, че попитах! На всичкото отгоре ми е почти "под носа", но като не ми се е налагало до сега.....

И под блок забравих точно кой номер беше,т.нар.Люляк,срещу Данонино.Имат и нови,и втора ръка уреди.

# 17
Здравейте,
Бих искала да попитам къде в Пловдив има най-много раници на Габол за по-големи ученици?

# 18
  • Пловдив
Здравейте,
Бих искала да попитам къде в Пловдив има най-много раници на Габол за по-големи ученици?

Можеш да провериш в едно магазинче на "Кап. Райчо" над ДМ.

# 19
Здравейте,
В книжарницата зад Гранда имаше доста раници. Има и една книжарница в Кичука...ако успея да се сетя точно къде беше, че този район ми е много объркан...
В подлеза на Семинарията скоро заредиха с раници и май основно са на Габол

# 20
# 21
  • Пловдив

По принцип сме до водната палата. Но не държа да ми е близо, затова не уточних.
не познавам всички педиатри, но нашата е добра - д-р Христова, Поликлиниката на Ресторант Стадиона (май първа се води).

До ресторант "Стадиона" е II ДКЦ. Търся евтини възглавници за калъфки с размер 50/70. Купих си ново шалте с калъфки, ще ги ползвам само декоративно и не ми трябват екстри.....а само пълнеж.  Laughing

# 22
за калъфки и въобще за спално бельо препоръчват на бул. "Мария Луиза" магазина, както е църквата "Св. Петка" на другото кръстовище е на ъгъла, по пътя за "Папараци". Много хубави неща имат, евтини и качествени, последно си взех за спалнята един чаршаф - ластик, толкова е мекичъкк  Heart Eyes Heart Eyes

# 23
Благодаря ви ще проверя!

# 24
за калъфки и въобще за спално бельо препоръчват на бул. "Мария Луиза" магазина, както е църквата "Св. Петка" на другото кръстовище е на ъгъла, по пътя за "Папараци". Много хубави неща имат, евтини и качествени, последно си взех за спалнята един чаршаф - ластик, толкова е мекичъкк  Heart Eyes Heart Eyes

След банката ли се пада някъде?

# 25
  • Пловдив
Здравейте,
Къде да поръчам евтино памучни тениски с къс ръкав, черни, със щампа на гърба, може и отпред? И какво трябва да им занеса, за да направят щампата каквато искам - снимка, графичен файл...?

Има едно магазинче на "Отец Паисий" , като се влезе от улицата след тунела се завива към пощата. Там е между двете пресечки вдясно. След "Златната круша". Работят студенти, цените са много сносни. Имат и тениски, може да си носите и ваша. Момичето може да рисува и ако имате нещо предвид дори може да го нарисува и тя. Иначе можете да занесете и на файл или да покажете какво искате.

благодаря ще отида там!  Hug

п.п докато се ориентирам - за мен след тунела е към панаира, за вас е явно към пощата, от различно място идваме  Laughing
има ли име или някакви табели, след златната круша имаше златар, гаражи, къщи там ли някъде?

Там, да  Peace

# 26
Благодаря за темата!

# 27
  • Пловдив
След банката ли се пада някъде?

Да,веднага след СИБАНК,посока Папараци

# 28
  • Майничка
От предната тема:
Търся системата поиспански Encuentros 1, някой знае ли откъде да я намеря? В Руската гимназия почват по нея...

Encuentros е система на "Просвета", можеш да си я поръчаш от представителството на ул."Свищов" (до Семинарията). Ако се организирате над 10 души от класа да ги поръчате заедно, ползвате отстъпка.

# 29
Здравейте момичета,интересува ме професионален гримьор в Пловдив.Става въпрос за вечерен грим  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт