Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 407
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Въпроса ми не е за тук,но няма къде другаде да попитам-Някоя от вас има ли представа в Брацигово дали си работи извора за вода?

# 46
  • Пловдив
Въпроса ми не е за тук,но няма къде другаде да попитам-Някоя от вас има ли представа в Брацигово дали си работи извора за вода?
Работи.

# 47

Грешката е моя, извинявам се. 0988 85 43 76
Ами имаше агенции, който ми искаха 60 % от наема.
какъв е този номер с 0988?
Има и агенции които за оглед искат 5 лв и като започнат да те разкарват по разни смръдливи квартири...
През последните 4 години периодично ми се налагаше да се занимавам с тези агенции. Като им знам системата на работа... 3 лелки наблъскани в 8 кв. офис на едно бюро, едната с лаптоп, другите с в-к Марица и прозвъняват новите обяви от собственици ... айде нема нужда! Sad
По-добре човек да си търси сам от в-к Марица или от Буркана (примерно) или познати в района

# 48
# 49
  • Пловдив

Има и агенции които за оглед искат 5 лв и като започнат да те разкарват по разни смръдливи квартири...
През последните 4 години периодично ми се налагаше да се занимавам с тези агенции. Като им знам системата на работа... 3 лелки наблъскани в 8 кв. офис на едно бюро, едната с лаптоп, другите с в-к Марица и прозвъняват новите обяви от собственици ... айде нема нужда! Sad
По-добре човек да си търси сам от в-к Марица или от Буркана (примерно) или познати в района

Тези в които звънях не искат пари за оглед,но то 1/2 от наема ми стига Whistling
Къв е тоя Буркан newsm78

# 50
Тези в които звънях не искат пари за оглед,но то 1/2 от наема ми стига Whistling
Къв е тоя Буркан newsm78
http://burkan.info/town/%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2!2.html
http://marica.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC-%D0%BF%D0%BE%D0% … %BC-offers47.html

Всички агенции взимат комисиона и под 1/2 от наема няма Tired

# 51
  • Пловдив

Това е bob, услуга от mtel.

# 52
  • Пловдив
mystic woman,погледни и във вестник АЛО.Има обяви и от собственик.В онлайн изданието също
http://www.alo.bg/

# 53
Здравейте, имаме намерение да посетим града с детето и да го заведем в Природо научния музей. От информация в сайта им разбрах, че от юли месец е затворен за ремонтни дейности. Имате ли представа кога ще бъде отворен отново за посетители? Благодаря предварително  Simple Smile

# 54
  • Пловдив
feria99, от теб разбирам, че е затворен, не знаех. Това е хубаво, че ще го стегнат. Ние ходихме зимата, и на места бяха сложени въженца да не се минава, че пода пропада  Confused
Може да се обадиш по телефона да попиташ или да им пишеш мейл. Според мен от тях ще получиш най-точна информация.

# 55
Да, така и ще направя. Ако получа някаква конкретна информация ще споделя тук  Simple Smile

# 56
  • Майничка
Едва ли ще отворят преди края на годината, по проект беше предвиден сериозен ремонт.

# 57
Здравейте, добър неврохирург да препоръчате? Става въпрос за дискова херния.

Още търся онзи "ръкав", който го имат по-големите дъски за гладене. Но да е самостоятелен и да се прикрепя към всяка една повърхност. Идеи?

# 58
Изпуснала съм новата тема...

# 59
  • Пловдив
Ох и аз...

Общи условия

Активация на акаунт