Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 415
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
за калъфки и въобще за спално бельо препоръчват на бул. "Мария Луиза" магазина, както е църквата "Св. Петка" на другото кръстовище е на ъгъла, по пътя за "Папараци". Много хубави неща имат, евтини и качествени, последно си взех за спалнята един чаршаф - ластик, толкова е мекичъкк  Heart Eyes Heart Eyes

След банката ли се пада някъде?

Да. Последния магазин под блока.

# 31
  • до едно тепе
  bouquet

# 32
  • Sunshine state
Здравейте момичета,интересува ме професионален гримьор в Пловдив.Става въпрос за вечерен грим  bouquet
В студио "Донита" имат много добра гримьорка,която ми прави точно вечерен грим. Жената изпипва всичко и останах много доволна.  Peace

# 33
Здравейте, знаете ли къде в Пловдив се продават детски обувки Понки?
http://ponki-bg.com/bg/

# 34
Здравейте момичета,интересува ме професионален гримьор в Пловдив.Става въпрос за вечерен грим  bouquet
В студио "Донита" имат много добра гримьорка,която ми прави точно вечерен грим. Жената изпипва всичко и останах много доволна.  Peace
благодаря много  bouquet  bouquet  bouquet

# 35
  • Пловдив
Такива обувки купихме преди половин година от Вис Виталис (до Баумакс). Балеринки от естествена кожа, около 50 лв. бяха, но се оказаха най-некачествените обувки на дъщерята. За 2 седмици целите се разлепиха, кожата се надра жестоко и заминаха в контейнера. Повече не бих купила нищо на тази марка!

# 36
  • о`майна лунна нощ е
Идвам и аз!
  bouquet

# 37
Такива обувки купихме преди половин година от Вис Виталис (до Баумакс). Балеринки от естествена кожа, около 50 лв. бяха, но се оказаха най-некачествените обувки на дъщерята. За 2 седмици целите се разлепиха, кожата се надра жестоко и заминаха в контейнера. Повече не бих купила нищо на тази марка!
Мдаааа, явно и обувките са като сайта им Tired

# 38
  • Пловдив
Момичета,моля за съдействие!
Търся апартамент под наем в Тракия,необзаведен,в района на Кауфланд,Пощата че записахме детето в 60-класното...

Или моля поне за препоръка за агенция или брокер! Praynig Peace

# 39
  • Пловдив
Търся апартамент под наем в Тракия,необзаведен,в района на Кауфланд,Пощата че записахме детето в 60-класното...

Аз преди време също търсех квартира в Тракия, но обзаведена. За жалост не намерих това, което исках. Имаше много не обзаведени. Звънях на хиляди агенции - известни и неизвестни. Останах много доволна само от една, чрез която си намерих сегашната квартира. Агенцията не помня как се казваше, но брокерката беше Ася -  тел. 088 854 376. Агенцията взима 50 % комисионна от наема на апартамента.

# 40
Мдаааа, явно и обувките са като сайта им Tired

На външен вид го докарват и ми харесаха  и реших поне да ги видим,но явно няма да е  Tired
Благодаря за мнението  Hug

# 41
  • Пловдив

Аз преди време също търсех квартира в Тракия, но обзаведена. За жалост не намерих това, което исках. Имаше много не обзаведени. Звънях на хиляди агенции - известни и неизвестни. Останах много доволна само от една, чрез която си намерих сегашната квартира. Агенцията не помня как се казваше, но брокерката беше Ася -  тел. 088 854 376. Агенцията взима 50 % комисионна от наема на апартамента.
Peace
А другите колко взимат?

п.п. Нещо телефона не е пълен Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 12:47 от mystic woman

# 42
Запис и от мен в новата тема   bouquet

# 43
  • Пловдив

Аз преди време също търсех квартира в Тракия, но обзаведена. За жалост не намерих това, което исках. Имаше много не обзаведени. Звънях на хиляди агенции - известни и неизвестни. Останах много доволна само от една, чрез която си намерих сегашната квартира. Агенцията не помня как се казваше, но брокерката беше Ася -  тел. 088 854 376. Агенцията взима 50 % комисионна от наема на апартамента.
Peace
А другите колко взимат?

п.п. Нещо телефона не е пълен Rolling Eyes
Грешката е моя, извинявам се. 0988 85 43 76
Ами имаше агенции, който ми искаха 60 % от наема.

# 44
Да ви попитам виждали ли сте испанско-български речник, както и българо-испански, с жълти фигурки на Дон Кихот и Санчо Панса newsm78. Така са го описали на сина ми, искат им го в училище. Рових в нета, но не успях да намеря издателството. Помагайте Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт