Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 517
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Да, така и ще направя. Ако получа някаква конкретна информация ще споделя тук  Simple Smile
Жалко, че е затворен този музей. Може да посетите Палеонтологичен музей в Асеновград - http://pochivkabg.net/2010/08/%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BE%D0% … 1%80%D0%B0%D0%B4/

# 61
Здравейте! Някой знае ли къде в Пловдив може да се купи СПИРТОМЕР и ЗАХАРОМЕР? Благодаря Ви предварително за отговорите! Слънчев ден! Hug

# 62
Пловдив, ул. Христо Дюкмеджиев 6
Тел/факс
032/ 62 60 26
Магазин за лабораторна стъклария Рай-Хим
Намира са в Капана, по картата можеш лесно да се ориентираш

http://www.rai-him.com/contact.html

# 63
Още търся онзи "ръкав", който го имат по-големите дъски за гладене. Но да е самостоятелен и да се прикрепя към всяка една повърхност. Идеи?

В Карфур съм виждала такива самостоятелни. Peace

# 64
Момичета,да сте виждали кожени клинове в някой магазин в центъра?Вчера ходих до пешеходния мост,нямаше.

# 65
  • до най-прекрасния мъж
За да не е само запис. Някой знае ли къде мога да намеря светещ диоден кръст, от тези, които слагат на предното стъкло на камионите?

# 66
Още търся онзи "ръкав", който го имат по-големите дъски за гладене. Но да е самостоятелен и да се прикрепя към всяка една повърхност. Идеи?

В Карфур съм виждала такива самостоятелни. Peace

Ооо, благодаря!   bouquet Ще проверя и там.

# 67
Здравейте!

Наляга ми се да напиша оплакване за неподходящо отношение на служител от синя зона. Търсих имейл в сайта ня общината , но там открих само телефони.

Някой да има идея как се процедира ?

Благодаря!

# 68
  • Пловдив
Според мен или трябва да пуснеш до Общината, тя ще си пренасочи служебно, или да занесеш на място в деловодството на ОП "Паркиране и репатриране". Точен адрес не знам, но се намират на ул. Христо Г. Данов, до магазинчето за часовниците.

# 69
  • Пловдив
Здравейте момичета имам едно питане;
Знаете ли откъде мога да купя закачлива блуза от рода на "game over" или нещо подобно за ергенско/моминско парти , но не да правя онлайн поръчка а на място да отида и да купя че ергенското е утре Simple Smile ...
Или разни закачливи подаръци за ергенско/моминско парти?
Благодаря предварително   bouquet

# 70
В някой секс шоп  Twisted Evil

# 71
  • Пловдив
...
Знаете ли откъде мога да купя закачлива блуза от рода на "game over" или нещо подобно за ергенско/моминско парти , но не да правя онлайн поръчка а на място да отида и да купя че ергенското е утре Simple Smile ...
..

Виждала съм на Пешеходния мост по магазинчетата, може да провериш....

# 72
  • Пловдив
леле кога изписахте 6 страници , изпуснала съм ви

# 73
  • на майната си
Някой знае ли фотото в подлеза на Трумонциум дали съществува още? И друго в този район ми върши работа - за снимки за бележник и лична карта иде реч.
Благодаря!

# 74
  • Пловдив
Някой знае ли фотото в подлеза на Трумонциум дали съществува още?

Съществува.

Общи условия

Активация на акаунт