Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 149
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Момичета,и аз с въпросче!Къде в Пловдив да намеря изобилие на цветове от изкуствена кожа на метър,иска ми се и до Тракия да е близо?

В магазина за платове ,пресечка на Опълченска има изкуствена кожа,много здрава и хубава,но зависи какви цветове ти трябват ! Ул.Никола Палаузов 1 е адреса !  Peace

# 241
Здравейте! Някой има ли впечатления за детските възглавници на Дормео? Конкретно за тази става въпрос http://www.dormeo.bg/%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2% … 0.html?viewHTML=1  В Пловдив виждали ли сте я някъде на живо?

# 242
  • Берлин
Момичета,търся халат за баня за 3-годишен сладур. Къде?

# 243
  • Пловдив

От вис виталис,но не са кой знае какво

# 244

По кварталните магазинчета има,ние взехме нашия от магазин "Мама,Татко и аз" в Кичука, ако Ви устройва ще дам координати.

# 245
На илиянци също съм виждала

# 246
1.на Мария Луиза,идвайки от пощата след Света Петка,големия магазин за чаршафи. Ако има номера ,имаше и по 20 лв.
2.В началото на Иван вазов,идвайки от гарата,вдясната страна,точно преди сладките
3.След тунела на пощата,посока Руски,веднага вдясно на ъгъла.

Къде може да се кастрира домашна котка най-евтино/безплатно ?

# 247
  • Пловдив
Цитат
Момичета и аз имам въпросче! Някои има ли координати на жената,която лее куршум в Кичук Париж.Благодаря предварително !  Smile

Знаеш ли някакво име? Аз знам за една баба Хюса. Тя е на Павел Калпакчиев 17, ет.3.
Ами доколкото разбрах жената се казва Сабиха Simple Smile
Сигурна ли си, че за Кичука става въпрос newsm78 Знам за Сабиха в Изгрев Peace (преди години е била в Кичука)

# 248
  • Берлин
Благодаря за инфото  Hug

Слънчице, дай координати на магазина в КИчука, моля де  Hug

# 249
PAPURCHE MEHURCHE,писах ти на лични! Peace

# 250
  • Пловдив

И на мен,плийййййййййййс

# 251
  • Пловдив
Баба Себихат или Себахат живее на същата ул.Павел Калпакчиев, в съседната на баба Хюса къща  Peace Не мога да кажа точен номер, но като се идва от Камела, завива се в пресечката наляво, към Аталито, има голяма табела! Подминава се едно параклисче, което остава в ляво, и някъде срещу него бяха двете къщи! На звънците са написани имената и на двете  Peace

# 252
Баба Себихат или Себахат живее на същата ул.Павел Калпакчиев, в съседната на баба Хюса къща  Peace Не мога да кажа точен номер, но като се идва от Камела, завива се в пресечката наляво, към Аталито, има голяма табела! Подминава се едно параклисче, което остава в ляво, и някъде срещу него бяха двете къщи! На звънците са написани имената и на двете  Peace

Благодаря много !!! Simple Smile

# 253
Коледа още е далеч, но си заслужава да погледнете намаленията в Комсед Peace.
Мисля, че бяха до 9.10. 40% на всички артикули.
Има огромен избор на Лего. Имат по-различни марки от Хипото, но основните нашумели играчки ги има.

# 254

И на мен,плийййййййййййс
Разбира се.Писах и на теб.  bouquet
Само да кажа,че продават предимно дрехи-български и магазинчето е малко,но заредено.

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 08:30 от slan4ize_76

Общи условия

Активация на акаунт