Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 130
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
До Рилона...Жената ми каза,че няма и даже не ми каза кога ще зареждат,та да мина пак Rolling Eyes
Предлагаше ми якета Grinning

# 271
  • о`майна лунна нощ е
Жалко ... Проблемът е, че те са производители на повечето неща и ако не шият в момента, значи готовата продукция за вътрешния пазар вероятно е изчерпана или са останали количества по дистрибуторите им /а те кой знае колко са из града/. Ще трябва да пообиколя по складовете явно.

ПП - имам молба да ме ориентирате къде мога да поправя една чанта тип раница шушлякова, но много готина и е чисто нова.
Здрава е, но се затваря с магнитно копче, което не е много надежно. Искам да се подмени или сложи допълнително закопчалка, но се колебая на шивач или обущар и най-вече - къде да я дам.

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 16:09 от `ТуиГ

# 272
Туиг, срещу Маркет центъра има един блок, под който има ремонт на чанти, даже са две ателиета, едно до друго. Може да идеш да питаш  Peace

# 273
  • Пловдив
Някой скоро да е купувал зимно яке за момче? Търся за 4 г.

# 274
Цитат
Коледа още е далеч, но си заслужава да погледнете намаленията в Комсед .
Мисля, че бяха до 9.10. 40% на всички артикули.
Има огромен избор на Лего. Имат по-различни марки от Хипото, но основните нашумели играчки ги има.
Шайн,ако си разглеждала,откъм кукли как са,малката иска бебе,което да има много функции!

Бебета имаше няколко вида, но не съм ги разглеждала подробно. От другите кукли- Уинкс, Барбита, Монстър Хай, Принцесите на Дисни. Има доста разнообразие.

# 275
Благодаря ти,имам сложната задача да намеря Бейби Аморе Пипи Попо или поне подобно,до Коледа има време,но все пак Wink

# 276
  • о`майна лунна нощ е
Туиг, срещу Маркет центъра има един блок, под който има ремонт на чанти, даже са две ателиета, едно до друго. Може да идеш да питаш  Peace

Маркет центъра беше на "Кап. Райчо", нали?

# 277
  • Пловдив
Коледа още е далеч, но си заслужава да погледнете намаленията в Комсед Peace.
Има огромен избор на Лего. Имат по-различни марки от Хипото, но основните нашумели играчки ги има.
Днес бяхме - направи ми впечатление, че Легото е с доста надути цени newsm78
Иначе за дребчовците навзехме подаръците за Коледа newsm44

# 278
Да, на кап. Райчо е  Peace

# 279
  • Пловдив
За Комсед-много се радвам, че вече има и в Пловдив. Ей, от тази тема колко неща научавам.  Hug
Но да ви споделя, че миналата година преди Коледа следях темата за Намаления и Софиянки яко си пазаруваха от намаленията в Комсед тогава. И обсъждаха, че всяка година има такива, и то не бяха малки. Сега не ми се рови в старата тема, но си спомням, че всички се хвалиха какво купили на какви цени. Да се надяваме и ние да намажем за тази Коледа  Grinning

# 280
  • о`майна лунна нощ е
beauty_ - Благодаря!

# 281
Коледа още е далеч, но си заслужава да погледнете намаленията в Комсед Peace.
Днес бяхме - направи ми впечатление, че Легото е с доста надути цени newsm78
Иначе за дребчовците навзехме подаръците за Коледа newsm44

И аз останах с такова впечатление и отидох да взема два конкретни модела на лего от Хипото. Оказа се, че и там цените са абсолютно същите. Явно в Бг навсякъде са ги вдигнали или се дължи на факта, че са по-нови модели Peace.

# 282
  • Пловдив
ще продължавам да го пазарувам онлайн Mr. Green

# 283
Като заговорихме за намаления-по магазините за техника очаква ли се някакво намаление,миналата година помня 20 % на техно ( нещо си) ,някой с предварителна информация??

# 284
Като заговорихме за намаления-по магазините за техника очаква ли се някакво намаление,миналата година помня 20 % на техно ( нещо си) ,някой с предварителна информация??

Техномаркет имаха април хубаво намаление,май правят и около Черния петък другия месец.

Общи условия

Активация на акаунт