Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли магазин за електроуреди от Германия или Англия в Тракия?
Къде в Пловдив има най-много раници Gabol за по-големи ученици?
Къде мога да намеря добри маратонки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли магазин за електроуреди от Германия или Англия в Тракия?
-
Къде в Пловдив има най-много раници Gabol за по-големи ученици?
-
Къде мога да намеря добри маратонки?
-
Къде в Пловдив мога да намеря арабски кускус?
-
Къде мога да намеря забавна тениска като "Game Over" или подобна за ергенско/моминско парти?

От вратата ме посрещнаха с "Ама вие идвате в най-неподходящото време"
Аз откъде да зная кога им е подходящо да отида...?? После последва една лекция на много висок тон с размахване на пръста как съм си въобразила,че там можело да си остава детето почасово-та те били частна детска ясла.Ами аз не съм си въобразила-пише го в сайта им-има даже и обявна цена-5 лв на час,защо иначе ще се грабна с детето до там.Но дамата там ми тикна една брошура в ръцете да съм се образовала.Заяви ми,че това изобщо нямало как да стане,детето ми можело да носи всякакви зарази,а техните деца били минали всички изследвания, ваксинации. Там се гледали деца на работещи родители със сериозни професии и т.н.
Най-мразя като съм отишла някъдес парите си,за нещо,което са написали/ в сайта им/ че предлагат да ми държа тон и да ми размахват пръст.Не,благодаря,не бих си оставила детето при такива хора
!