Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 332
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
уфф и аз не по темата Mr. Green-но за шофирането...не знам от къде да я подхвана Rolling Eyes
първо опреснителни ли да взема или както казвате извън града,на село...от 7 год имам книжка,без нито ден активно шофиране ooooh!

Може би първо извън града,да си припомниш кое къде е и как става Simple Smile И после вече опреснителни в града,да си отработиш завиване,предимства,знаци,техники и т.н.Защото може да се панираш иначе  Rolling Eyes
На Първенец наистина имаше едно летище преди,ходила съм преди години обаче и не знам съществува ли още.Иначе става и уличката,която е между Панаира и р.Марица,тя е дълга и спокойна,няма почти никакво движение.

# 526
И мен за тръгването ми предложиха Метро дето е до Джъмбо примерно, понеже на паркинга винаги е празно, ама ММ се притеснява отвътре от Метро да не се обадят на полицията, някаква кола само тръгва, спира, явно е, че някой се учи, пък така и него ще глобят, а и аз няма да видя книжка в близката година  Joy

Охраната първо ще ви пита вас какво става,що чак полиция да вика.Пък и в единия ъгъл,на кой ще пречите   newsm78  Казваш,че пробваш стартера на колата ( или акумулатора) и почваш да се вайкаш,че си забравила книжката у вас и с мъжа ти изчезвате с 200  Mr. Green

леле,тук стана като филм.... Какво ли не се върти в главата на една бг-мама  Laughing

# 527
добре е и да е по късното......нали знаете лафа, че вечерта шофират само таксиджиите и тия дето се учат Laughing аз карах такива "опреснителни" преди с ММ Laughing /вечер, квартални улички, после малко по-рано и айде час пик Laughing /

# 528
Момичета, знаете ли къде има сервиз за принтери в Пловдив? Обадих се на Пан сервиз, те били само за фотоапарати. Имам един мастиленоструен канон, който зареждам със заместители, не ми върши работа оторизирания сервиз на Кантек, помагайте, моля.

# 529
Момичета, знаете ли къде има сервиз за принтери в Пловдив? Обадих се на Пан сервиз, те били само за фотоапарати. Имам един мастиленоструен канон, който зареждам със заместители, не ми върши работа оторизирания сервиз на Кантек, помагайте, моля.

В Стемо до колелото на Панаира съм виждала да носят и принтери,но ако искаш звънни първо по тел.:969001

# 530
  • Пловдив
Дами, помагайте  bouquet  В нашата детска градина искат на направим нещо като портфолио на децата, съответно на първа страница да си нахвалим дятито Joy на воля и там съответно да се поукраси и ламинира, знаете ли къде предлагат такива услуги Thinking. Аз съм свършила "черната" работа, набрала съм текста, снимка съм приложила, но искам да е на цветна хартия, с там разни цветя, балончета и прочее украшености:) Моля ако вече някоя мама го е правила да даде мъдър съвет, целувки на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 531
  • Пловдив
Mainatowngirl,в почти всяко фото ще ти го направят.

# 532
Някой купувал ли е тавичка/табличка и от къде  ( пластмасова или метална ) за поставяне под отцедника за чиниите? Моята се замърси необратимо и я хвърлих , а отцедника е много хубав , рядко го ползвам и не искам да купувам друг само заради тавичката.

бяла, пластмасова, 1лв. - вчера имаше в магазина за 1 лв. до "Рая"-та на ул. Кап. Райчо

# 533
  • Пловдив
Елфита, благодаря, пробвах в едно, но ми казаха, че не правят такива неща, трябвало да ида някъде където да ми го наберат наново, на съответната бланка и така, предполагам в някой копирен център, но освен Дедал не се сещам за друг, а ми е малко далече, нещо по-към Централна гара някой да знае?   bouquet

# 534

На четвъртък пазара има на едно ъгълче магазин за компютри принтери и сервиз предлагат, аз ги харесвам . Давали сме там за поправка нещо което според други беше непоправимо и още си работи .

# 535
Къде по-точно е това магазинче за принтери? Благодаря!

# 536
Елфита, благодаря, пробвах в едно, но ми казаха, че не правят такива неща, трябвало да ида някъде където да ми го наберат наново, на съответната бланка и така, предполагам в някой копирен център, но освен Дедал не се сещам за друг, а ми е малко далече, нещо по-към Централна гара някой да знае?   bouquet
В дома на техниката на "Гладстон", долу до ресторанта има един копирен център. Много услуги предлагат, сигурно ще ти свършат работа. Това е сайтът им: http://www.dogvisa.com/

Лъки, можеш да попиташ тук дали ще отремонтират принтера http://www.copycontrol.bg/

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 15:05 от Greene

# 537
Елфита, благодаря, пробвах в едно, но ми казаха, че не правят такива неща, трябвало да ида някъде където да ми го наберат наново, на съответната бланка и така, предполагам в някой копирен център, но освен Дедал не се сещам за друг, а ми е малко далече, нещо по-към Централна гара някой да знае?   bouquet

В района около ПУ-то има много копирни центърчета и предлагат най-разнообразни услуги на по-ниски цени заради голямата конкуренция - може там да провериш  Peace.

# 538
От бая време се каня да питам мили дами, колко струват опреснителните часове при инструктор, така и така сте повдигнали темата newsm78 Щото аз книжка шофьорска имам, ама от 10 години не съм сядала зад волана, а с ММ нема да се разберем (той по цял ден си е зад волана)

# 539
Къде по-точно е това магазинче за принтери? Благодаря!

Една търговска уличка , има магазин на прежда, зари , бельо , ключар, между зарите и ключаря , но се сетих , че май не оправят всякакви принтери .Иди и питай .

Общи условия

Активация на акаунт