Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 325
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
колко струват опреснителните часове при инструктор,

20 лв за автомобил с ръчни скорости.при повече часове могат да ти направят отстъпка

# 541
  • Пловдив
Мили момичета, благодаря на всички за вниманието, все пак намерих едно фото, където мацката вътре реши да ми угоди и един час се "борихме" Laughing двете със задачата. Резултатът е добър, доволна съм! Целувки на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 542
  • Пловдив
Някой знае ли как е ФБ страницата на магазина със стоки от SportsDirect в Гранда на 3-тия етаж?

# 543
  • Пловдив
Някой знае ли как е ФБ страницата на магазина със стоки от SportsDirect в Гранда на 3-тия етаж?

https://www.facebook.com/groups/491323720907809/

# 544
  • Пловдив

https://www.facebook.com/groups/491323720907809/

Благодаря   bouquet

# 545
  • Пловдив
Чух, че в читалище Антим 1-ви имало курсове по английски език по метода Сугестопедия. Някой да има повече инфо, телефон?

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 17:01 от ivka ♥ 007

# 546
  • Пловдив
Благодаря за насоките за тавичката, изпълних мисията   bouquet точно в м-н за 1 лв. , благодарение на вас !

# 547
  • Пловдив
Стелс и k_viktoriya, благодаря!   bouquet

# 548
  • Plovdiv
От бая време се каня да питам мили дами, колко струват опреснителните часове при инструктор, така и така сте повдигнали темата newsm78 Щото аз книжка шофьорска имам, ама от 10 години не съм сядала зад волана, а с ММ нема да се разберем (той по цял ден си е зад волана)
Опреснителните часове са 20 лв./учебен час около 40-50 мин., миналият месец вземах такива и на всички момичета, които се чудят къде да тренират спиране и тръгване, мога да им кажа, че точно при опреснителните часове инструктора набляга на това. Кормувахме по най-оживените кръстовища и колела, точно с тази цел, непрекъснатото тръгване и спиране. И на мен това ми беше най-големия проблем, имам книжка от 16 години, но не съм карала и 10 пъти. Сега вече съм много по-спокойна и не е проблем тръгването и спирането. Извинявам се за отклонението  Hug

# 549
Здравейте, някой да знае и да препоръчва добра фирма за почистване? Благодаря предварително!

# 550
  • Пловдив
Много полезна тема   bouquet

# 551
  • Берлин
Повече от час ровя назад, но не откривам каквото ми трябва.  Embarassed
Преди време дадохте координатите на фокусник/аниматор. В събота правим кръщенка на племенника. Искам да спретна една изненада. Групата се заформя няколко 2-3 годишни хлапета. Ако се сещате нещо подходящо   bouquet

# 552
  • Пловдив
фокусник доколкото знам е останал 1 в града - Кристел. Отваряме заведение с детски кът и веднага почнаха да идват с оферти  Simple Smile Иска мин. 50 лв за 30 мин. шоу, утре може да дам координати/в офиса са/. И аниматорите взимат по толкова за 2 часа.

# 553
фокусник доколкото знам е останал 1 в града - Кристел. Отваряме заведение с детски кът и веднага почнаха да идват с оферти  Simple Smile Иска мин. 50 лв за 30 мин. шоу, утре може да дам координати/в офиса са/. И аниматорите взимат по толкова за 2 часа.
2-3 годишни за фокуси не са ли малки  Rolling Eyes

# 554
  • Берлин
Ми малки са. Нещо готино ми се искаше да спретна. Готин аниматор е по-добре май. Но късно се сетих и направо не знам какво да сътворя  Sad

Общи условия

Активация на акаунт