Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 318
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Ми малки са. Нещо готино ми се искаше да спретна. Готин аниматор е по-добре май. Но късно се сетих и направо не знам какво да сътворя  Sad

Малки са за фокуси.По-добре аниматор някакъв.Попитай кака Фани,ако е свободна да ви вземе.Много я харесвам как занимава децата.Точно на 3 я РД на дъщеря ми беше тя и бях много доволна от анимацията
https://www.facebook.com/fani.kalche това й е фейса.Телефон нямам.
Mrs S го имаше.Питай я дали го пази http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=89710

# 556
  • Берлин
Благодаря, момичета  Hug

# 557
Здравейте!
Някой знае ли дали има вход за фестивала на красотата в панаира?

# 558
  • plovdiv
Чух, че в читалище Антим 1-ви имало курсове по английски език по метода Сугестопедия. Някой да има повече инфо, телефон?
Карах го курса там преди 2години и съм много доволна, ходи се всяка вечер, около месец мисля, че беше. Телефон -0888386704

# 559
  • Пловдив
Чух, че в читалище Антим 1-ви имало курсове по английски език по метода Сугестопедия. Някой да има повече инфо, телефон?
Карах го курса там преди 2години и съм много доволна, ходи се всяка вечер, около месец мисля, че беше. Телефон -0888386704

Благодаря!

# 560
Къде в момента най-изгодно изкупуват злато ?

# 561
  • Пловдив
Момичета виждали ли сте някъде бюстиета/корсети ог изкуствена кожа?

# 562
  • Пловдив
Момичета виждали ли сте някъде бюстиета/корсети ог изкуствена кожа?

Секс шоп?

# 563
Къде в момента най-изгодно изкупуват злато ?
Цената зависи от каратите. Общо взето е еднаква само някъде пишат по-висока уж цена, а после се оказва, че не е баш така Simple Smile
Разлика и да има ще е левче - предполагам няма 1 кило злато да продаваш  Crazy

# 564
Здравейте, момичета, може ли да ми препоръчате някоя бебешка борса, където да има голям избор на дрешки за новородено и да са на прилични цени. Не съм от Пловдив и ще ходя специално за пазаруване, но малки магазинчета няма да ми свършат работа, не ми се иска да се мотам цял ден напред-назад и да кръстосвам града.

# 565
  • Пловдив
Зравейте,
някой дали е виждал подобни обувки http://bebeshkidreshki.com/product.php?ProductID=12869
някъде? Търся номера 28/29 и 31

# 566
Здравейте, момичета, може ли да ми препоръчате някоя бебешка борса, където да има голям избор на дрешки за новородено и да са на прилични цени. Не съм от Пловдив и ще ходя специално за пазаруване, но малки магазинчета няма да ми свършат работа, не ми се иска да се мотам цял ден напред-назад и да кръстосвам града.
Май Вис Виталис ще ти свършат работа - техните и турските неща, които предлагат са ок като цена/качество. Иначе може би има тук и там по-евтино,но като избор едва ли...

# 567
Май Вис Виталис ще ти свършат работа - техните и турските неща, които предлагат са ок като цена/качество. Иначе може би има тук и там по-евтино,но като избор едва ли...
Най-хубави и евтини са онлайн в чуждите сайтове  Laughing от БГ магазините съм се отказала преди много години.

Вис Виталис са скъпари  Tired а качеството им пък никак не е блестящо  Rolling Eyes

# 568
Вис-виталис имаха качество, но преди 10 години.  Сега с тия пластмасови копчета на бодитата направо са смешни. Едно малко по-невнимателно гладене и са стопени.

# 569
  • Пловдив
Зравейте,
някой дали е виждал подобни обувки http://bebeshkidreshki.com/product.php?ProductID=12869
някъде? Търся номера 28/29 и 31

Много от момичешките модели обувки от сайта на Бебешки дрешки съм ги виждала в Китайския магазин във Форума в Тракия. Даже и по евтино ги продават там с 2-4 лв.  Peace
За момчетата не съм обръщала внимание какво има, но на тези в сайта си пише произход Китай, така, че има вероятност да ги има.

Общи условия

Активация на акаунт