Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 054
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Дайте идеи за заведение с хубава кухня, приветлива обстановка и поносими цени за празнуване на РД на едногодишна дама. Детският кът е в плюс. Бяхме в Сентрал парк на Младежки хълм и ни допадна, но събираме още идеи  bouquet.

Шушулче, бившият ресторант Ла Рива има детски кът към самия ресторант (сега е Тон Бонбон семеен ресторант). Празнували сме там на малкия рожден ден и сме били доволни. Сега изглежда да е същото, така че сигурно ще е ок.

# 646
Момичета ,къде в Пловдив правят поправка на кожени якета?
Преди Тунела, от северната му страна в дясно, преди да тръгнеш по "Железарска".
[/qu
Много благодаря    bouquet

# 647
  • Пловдив
О къде да си купя спален комплект от ранфорс на нормални цени? В Свежен бях, но нямат избор. Благодаря!

# 648
О къде да си купя спален комплект от ранфорс на нормални цени? В Свежен бях, но нямат избор. Благодаря!

На Белотекс са много качествени нещата,в съботя бях до Илиянци и видях,че са отворили магазин там,като влезеш от централния вход и вървиш направо се пада в началото в дясно.
Тук можеш да разгледаш техни модели,има и цени:
https://www.facebook.com/BELOTEX.VARNA?fref=ts

# 649
Дайте идеи за заведение с хубава кухня, приветлива обстановка и поносими цени за празнуване на РД на едногодишна дама. Детският кът е в плюс. Бяхме в Сентрал парк на Младежки хълм и ни допадна, но събираме още идеи  bouquet.

Шушулче, бившият ресторант Ла Рива има детски кът към самия ресторант (сега е Тон Бонбон семеен ресторант). Празнували сме там на малкия рожден ден и сме били доволни. Сега изглежда да е същото, така че сигурно ще е ок.
Изглежда уютно, харесва ми. Цените какви са имаш ли представа? Ще можем да го посетим най-рано в събота.

# 650

Изглежда уютно, харесва ми. Цените какви са имаш ли представа? Ще можем да го посетим най-рано в събота.
По-скоро височки  Wink

# 651
  • Пловдив
Здравейте, преди година някой беше споменал за ЦИРК с повече ЖИВОТНИ, на Цирк Балкански представлението е бедно откъм животни и не ни хареса. Някъде четох, че в ЕС вече забраняват да се използват животни за представление, но точно те радват децата ни и търсим точно такъв цирк. Някой знае ли къде и кога ще има такъв?

# 652
Не отвориха ли "Тон-бонбон"  newsm78 Иначе аз съм супер доволна от Тони 2000 срещу 8ми блок в Тракия - супер храна, добро отношение, приемливи цени и детски кът/ама е навън, за зимата не става/

# 653
Здравейте,къде мога да намеря вакумни торби за багаж?

# 654
За бебешки дрешки някой питаше..аз последно поръчвах от babystreet.
http://www.babystreet.bg/category/bebeshki-gashherizoni.html

# 655
Метро, Практикер (и от сорта), левчетата..
Зависи дали ти трябват по-скоро евтини и еднократни или по-скъпи, но с по-дългъг живот Simple Smile

# 656
Миналата година в Алати бяха по-евтини от Практикер,еднакви

# 657
Здравейте,

От къде мога да купя  изгодно газов бойлер в Пловдив? Thinking

# 658
  • Пловдив
Здравейте. Някой скоро да е срещал карнавален костюм в Кичука? Нямам претенции какъв да е, но трябва да намеря за два дена. Въс фиестата дали има? Благодаря

# 659
Здравейте. Някой скоро да е срещал карнавален костюм в Кичука? Нямам претенции какъв да е, но трябва да намеря за два дена. Въс фиестата дали има? Благодаря

Срещнах карнавални костюми ,но в магазин за втора употреба на бул.Мария Луиза мАГАЗИН ПЛЮС

Общи условия

Активация на акаунт