Колко ви струва храната на месец у дома?

• 105 752
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 915
Стигате де!  Wink Постът е писан в 11 вечерта. Съвсем в духа на форума е да е леко несвързан и около него да кръжат винарки (по кака Сийка)  Mr. Green
Приема се.  Laughing

# 916
 Joy Охххххххх

# 917
Дали сутрин или вечер в темата е весело ....и то много.

# 918
Аз ще ви кажа, че намерих връзката.
Първо една изискана обстановка в дома определено отхвърля възможността да се сервират мекици.
Второ дневна с дансинг не предразполага към ракия. Към ракия би предразположило едно мазе-механа повече. Но дневна нали и дансинг - звучи съвсем инак.
Трето - жената има възможност за помощници и два апартамента - което навежда на идеята - че не е проблем храненето вън. Е, тогава за чии да готви? А, да забравих - че е здравословно - но с тия възможности вероятно се храни в добри заведения, не в шкембаджийници.
Така че има пълна връзка.
А вече онази с кекса от прованса - е просто да покаже - различията в стандарта...

# 919
Четвърто, роди се новата форумска звезда.

"имаме малко жилище от 70 кв., дансинг у дома, три деца и всяка вечер гости"  tooth

# 920
Между другото съм пробвала с жена.

За момент помислих, че съм отворила темата за тайните.  Laughing

# 921
Днес ме кефите като никога.  Hug

# 922

"имаме малко жилище от 70 кв., дансинг у дома, три деца и всяка вечер гости"  tooth

Ако се четеше, щеше да ви стане ясно - че това малкото е на съседнат апряка, а в голямото е дансинга  Sunglasses

# 923
  • София
Както вече писах, пазарува се веднъж седмично и също с такава честота се съставя седмичното меню за в къщи.
Много набързо, поради големия интерес
през делнични дни
каката не закусва в къщи хапва в у-ще, на обяд в заведение, след обядва където свари, вечерята за сега е най-често в къщи, не се знае до кога.
баткото посещава ОДЗ, вечеря с нас най-често в къщи.
Бебо е на детска кухня и АМ.
ММ сутрин приготвя закуска и кафе за себе си и за мен в делнични дни и закуска и топла напитка според възрастта за цялото семейство през почивните дни. Вкл. палачинки, пържени филии, мекици, принцеси, макарони, или сандвич с млечна, месна компонента и салата.
Имаме втора закуска от пресен плод според сезона и важи за всички без изключение, независимо къде се намират.
Обядваме на заведение задължително супа и от там на татък е пожелание.
Следобедно хапване също има. Включва напитка сок или мляко и пълнозърнесити бисквитки само ако сме в нас. На вън банан и ябълка вършат чудесна работа.

Вечерята също е дело на ММ. Задължително има аперитив, за мезе различни сирена, ядки, рибни деликатеси,  и т.н. Следва основното съпроводено с обилна порция салата. /Имаме чудесно барбекю всичко пече/ задължително плод преди десерта, последният винаги е наличен но не е задължителен.
Рядко оставаме без гости и докато аз се преобличам и измивам те са наредили масите и купона започва.
Аз съм стадно животно и не вирея сама и миг.

Ето го ключа от бараката. Просто трябваше да напишеш : Аз не готвя, защото моя мъж готви. А не да ни обясняваш, че не готвиш, 'щото прекарваш време с децата си. Затова ни стана странно, как така живеете без никой да готви Simple Smile
Моя мъж има желание, готви прекрасно, но аз не му давам много много. Предпочитам да сготвя аз.

# 924
Аз само разбрах, че има възможност да си наема семейство, да ни помага. Жената да готви, мъжа... къде да чука пирони, къде нещо друго, децата от семейството под наем не знам за какво са, вероятно да ги набия, когато ми е нанагорно, да има къде да си го изкарам, ама да не е на моите, все пак за кво съм си наела деца. Практично е, следва да се замисля за малко жилище 100 кв. на съседната пряка, където да ги държа...

пп - къде е пазара за наемни семейства, да поогледам?

# 925

Ако се четеше, щеше да ви стане ясно - че това малкото е на съседнат апряка, а в голямото е дансинга  Sunglasses

четох я мноого добре сутринта в едно задръстване. Ако ще и 16 да им е жилището 70 квадрата е всичко друго, но е и малко като площ.

Ето го, пише си с теб. Благодарение на форума си намерих жена, която да ми помага в домакинството два пъти седмично, а вилата ми се стопанисва от семейство с четири деца, чиито единствен доход освен детските и пр. социални помощи, са нашите 200 лева, давани от ноември до април.

# 926
Аз разбрах, 1е не е апартамент, а къща.
Ама ина1е кексът и мен ме уби.

Не виждам нищо лошо да се наеме помощ. 3 деца са си три деца. А и едва ли и на помощника ще му е излишна заплатата.

# 927
Днес ме кефите като никога.  Hug
И мен!      Heart Eyes
Обичам такива дни и теми....човек и с д-то нагоре да е станал, тук го "връща" в нормално положение.      Joy

# 928
Аз само разбрах, че има възможност да си наема семейство, да ни помага. Жената да готви, мъжа... къде да чука пирони, къде нещо друго, децата от семейството под наем не знам за какво са, вероятно да ги набия, когато ми е нанагорно, да има къде да си го изкарам, ама да не е на моите, все пак за кво съм си наела деца. Практично е, следва да се замисля за малко жилище 100 кв. на съседната пряка, където да ги държа...

Joy Joy Joy Не мога да спра да се хиля.
Скрит текст:
Малко звучи като Чичотомовата колиба. Във всеки двор има колиба за робите и робините раждат подозрително светли мъници. Къде отидохме.

# 929
....
Не живея в България, но ако след месец темата още е активна (а аз се надявам да не е), ще споделя сумата, обърната в лева (за един човек в столица на централноевропейска държава).
....
Аз съм го направила и сумата не е съразмерна с месеците ни в България.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт