Жената зодия "ОВЕН" - 30-та юбилейна тема

• 29 507
  • 236
  •   1
Отговори
# 120
  • при моите деца .....
Привет!
Никаква активност в темата.... а овните не спят зимен сън  Mr. Green пък и зима няма....
Грипът не ме подмина, 8-10 дни се опитвах да се самолекувам... дори не редовно.... резултатът - на АБ съм, но ходя на работа, защото е края на срока и не е удачно да отсъствам....
Дано само Марти не я хване....
При мен всичко си е по старому....
Хубава вечер!

# 121
Добро утро!  Hug
Честито на празнуващите днес!
Боби, бързо оздравяване!  Hug И дано Марти да не се разболее.  Praynig

Хубав ден!   bouquet

# 122
Добро утро момичета  HugБоби бързо оздравяване и от мен.Днес ми е едно мързеливо ..........от утре ще съм на кратка почивка и от рано съм се отпуснала.  bouquet

# 123
  • при моите деца .....
Добро утро!!!

След няколкодневен прием на АБ съм по-добре....
Днес и аз предвиждам да помързелувам....
Ще полежа с книжка в леглото...
Имам нужда....
Ако има празнуващи днес - от сърце пожелавам здраве!!!!
Казват, че човек винаги получава точно това, което очаква.
Да бъдем оптимисти и с вяра в себе си да очакваме най-доброто за нас!
Аз ви пожелавам безумно красив ден!

Приятен уикенд!

# 124
Добро утро, овенчета

Преди малко гледах хороскопа по Нова ТВ и казаха, че на 20 и 21 планетите ни са подредени много подходящо в работен план, така че ако имате някакви бизнес планове-действайте.

# 125
  • при моите деца .....
Добро утро, овенки!!!!

Навън вали..... всичко е прекрасно, бяло (и улиците не са почистени - също са бели  Mr. Green)
Сега пия кафенце и преглеждам ФБ и форума..... Обичам си този 1 час само за мен......
После съм на работа, после - на гости на свекървата - ще се събираме много хора - ще идват гости от София за утрешния традиционен празник, който се провежда в Етрополе..... След това се отдавам на магията на танца - ще участвам с танцовия ми клуб на концерт на Володя Стоянов.....
Та това ми е програмата.....
ще живея, ще работя, ще танцувам......
ЩЕ СЕ РАДВАМ НА ЖИВОТА! Ще обичам!

Прекрасен съботен ден!

# 126
Добро утро!  Hug
При нас вали дъжд.  Sad Боби, благодаря за кафето и весел празник.  Hug

Хубав ден на всички!   bouquet

# 127
Добро утро и от мен  HugХубав снежен ден ви пожелавам.При нас е една снежна вихрушка.Боби приятно изкарване.Аз също играя народни танци и благородно ти завиждам  Heart EyesИ аз да поработя вече..........кафето го изпих.

# 128
В Панагюрище е мрачно, дъждовно, но това не ми пречи да се насладя на топло следобедно кафе

# 129
Във варна е лед, мацки!Отвратително е и вали скреж...днес на топло у дома, дано довечера завали сняг Heart Eyes

# 130
Здравейте,овенчета....бях почти активна членка в тази "групичка" преди години/уау,как лети времето божкеее/ ,но поради някакви причини прекъснах контакта си с вас и ще се радвам,ако нямате нищо против да го подновя.... Grinning
В Шумен времето е зимно..типично зимно с някакъв неопределена плътност слой сняг и е студено..колите са замръзнали и си ги чистят съседите/преди малко ги гледах през прозореца как  дерзаят  Party /

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 13:25 от румид

# 131
  • при моите деца .....
Добър вечер!!!!
При нас е приказна зима....
Мека.... снегът си вали......
Хубава вечер!
Спорна и щастлива седмица!

# 132
Добро утро овенчета.Снежна и спорна седмица от мен.Като гледам как е наваляло и колко е студено не ми се мърда от къщи..... Hug

# 133
Успешна седмица овенчета  Hug

# 134
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
При нас вали сняг..... Леко - леко, но натрупва.....
От прозореца е много красиво.... Но е студено.....

Днес е сряда и аз съм от по-късно на училище....
Поспах до 6  Mr. Green - нали изпращам ученичката....
Днес танцовият ми клуб има рожден ден.....
Та вечерта съм на купон - правим го в залата за репетиции, но винаги е много весело.
Весела компания, любимо занимание.....
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт