Отговори
# 405
  • Варненска клюкарка

И нова снимка на Хазал, може и да сте я видели вече ама аз все пак да я сложа  Mr. Green

Много сладка и свежа и в  добро настроение Heart Eyes

А добър ден wavey

Олеей, големи сме скици с тези теми- едни и същи хора прехвърчаме насам-натам като цветарки Mr. Green Тази снимка забравих вече на колко места я видОх, но я цитирам, чИ дан си отнеса пак нещо Mr. Green
Вчера, щях да пускам мненийце в тази, но нещо стана и се затри...та пиша аз пак, ама съм нацелила другата тема, че по едно време и двете следобеда бяха на двайсе и някоя си страница.... После влизам тука и си търся къде ми е писанието и въх Crazy пак го няма Joy hahaha. Брях Shocked викам си ко стa'a тукЯ начиии Crazy Embarassed newsm78 .......По едно време го откривам в другата темичка и слава богу на място си бешИ... баш по същата тема и същите снимки се цитираха и обсъждаха и там Crazy Голям майтап.
Кат едно пълно ку-ку сА доказах значи hahaha

пп Наде Hug много интересно интервю, благодаря че го постна. Добре, че е на английски-доста добре се разбира с ГугУ Peace
Помните ли онзи ден като спорехме дали Ч е казал или не онези думи дето бяха във вестика.... Аз казах, че не са негови думите и че първото си интервю след февруарските събития ще го даде след премиерата- така и стана Peace Започна се Mr. Green сега ще му се изредят всички медии- всяка седмица ново интервю ще има Peace
Интересно, защо винаги споменава родината на майка си, но на баща си никога  newsm78

пп2 Засега сгъвам цирка, че ще ходя да купувам китки за утрешния светъл ден Grinning

# 406
# 407
  • Pleven, Bulgaria
Момичета,благодаря за отговорите,но имах предвид във филма  Thinking Не се изразих правилно.Защото не съм я мяркала по екрана или аз гледам избирателно-ФЕмир Blush

Малко тъжна сцена,но пък много истинска

Миленче,Зизу,  Hug след толкова кадене,вече може да ви посветим в звание на духовни вождове
Тази страница на ОС да не би някоя от тук да е админ.Днеска съм само на въпроси  Embarassed

# 408
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
БелорчИ, Hug така е мац...некой път тукЯ не моЙш фанИш посоката....мене питаш ли ме кво ми е секи ден... Joy

Ай, Ганушка...голем лаФ пусна.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Влъх, чу ли мЪ....ний сме Духовни вождовИ... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 409
Зиз бюлетина цепи мрака както винаги. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

НАДЕ  Hug благодаря -интервюто е наистина интересно

Гледам много нови премени да са ви честити

Аз продължавам да работя и ше ви фърлям по едно очо когато имам време.

# 410
Ихиии имаме ново призвание  Mr. Green и така чада наши давайте сега храната на свойте вечни вождове  Naughty

# 411
Сис,оха,това всеки път да излиза от тия киндерчета  Mr. Green

Ганушка,аз тези българските страници не ги поглеждам и нямам представа.

# 412
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Сис,оха,това всеки път да излиза от тия киндерчета  Mr. Green

Ганушка,аз тези българските страници не ги поглеждам и нямам представа.
Бад,ако сакяш да поздравиш с тва "ОХА" да кайш "ОлЯ"...тъй е на спаниш... Laughing

# 413
  • София
 smile3507  #Crazy

Добро утро на всичи  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зиз бюлетинта от нощес  Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Heart Eyes Hug Hug

Наде благодаря за интервюто   Hug

Аз ще чета после, че имам отчаяна нужда от кафееееее  #Crazy

# 414
  • София
Добър ден мили ми, Смехурковци wavey wavey wavey Hug
Ама каква е тая работа,брей,изписали половин тема от нощес  ooooh!,няма ли почивен ден за вас,а? Naughty
Снощи набързо само прочетох нещо и :
Вани,
Скрит текст:
Честита ти нова работа,да е приятна,добре платена и с готини колеги и шеф/шефове.Не приемаме отсъствие,поне по едно мераба ша кайш  Hug
Айде сега да чета Crossing Arms

# 415
  • В света на мечтите... ❤
Мерабааа народе,и аз съм бурда,изчетох всичко след лягането ми снощи  Hug  Hug  Hug

Ели,мила,страхотни ФЕмирски колажи си пуснала снощи   bouquet   Heart Eyes   bouquet

Жанка,честити дрешки,мила,страхотно изглеждаш,ама то щом са с Чачи няма как да не са страхотни   bouquet  Heart Eyes   bouquet  Пак красоти си сътворила   bouquet   Мерсии и за споменаването ми на снимката с пръстчетата,страшно ми е сладък там  Hug  Heart Eyes  Hug

DiBoDa  Hug страхотно стихотворение за любовта,копнах го да си го сложа във фейса,надявам се,че нямаш против   bouquet  Heart Eyes   bouquet

Наденце,огромно БЛАГОДАРЯ за интервюто на английски   bouquet   bouquet   bouquet  ,еми все повече го обиквам този човек,значи,толкова е земен,а поведението му сега се дължи на това,както той сам каза,че е станал доста по-зрял след тези 3 години работа  Peace Много ми хареса това,което каза,че една част от него още е дете,но другата част е зрял мъж  Heart Eyes много е важно човек да запази детето в себе си и това,че е домошар също много ми хареса,макар,че като че ли се е научил повече да е домошар през последната година,но така е по-добре,за да може да запази личния си живот за себе си.И човека не вярвал в любовта,а в лоялността,ехх,трудно е сега да разбере момичетата с него ли искат да бъдат или с образа на екрана  Rolling Eyes Дано си намери свястно момиче  Praynig

Зиз,бюлетина,пак е голЕм смЕх  Joy ,машаала   Hug  Heart Eyes  Hug

Вани,успех в новата работа,дано да случиш на хубави колеги   bouquet  Hug

Желая на всички прекрасен неделен ден  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug 

# 416
Линче,Дани  Hug

# 417
# 418
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добро утро красавици!     bouquet   

Тъй! Преведох си с Гуги от турски интервюто на Ча от всичките 6-7 сайта, дето сте ги метнали сабахлем. После, пак с Гуги, си преведох интервюто и от английски от поста на Надето. Има някои разлики дето не мога да им хвана тънкежа. Ще си чакам някой от ония теми, дето не смея да пиша, да го преведе на български, да съм сигурна какво съм разбрала.

Зизу,  сутрешното комюнике е трепач! rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

От утре вождовете да са на първа страница!
Единият го издирих. Laughing
Скрит текст:
Ей, много ми налитате на екстеншъните напоследък! Ама много!  hahaha

# 419
  • София
Зиз, rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Благодаря за интервюто и аз,много ми беше интересно  bouquet.
Вани,знаеш ли кой е този мъж,дето се е снимал и с Чаатай,и с Хазал?
Жани,Дани,Джейн,честит ви дрипи Hug

Общи условия

Активация на акаунт