Отговори
# 525
  • В света на мечтите... ❤
Оппаляяя  #Milti
Хайде добър вечер на вечерната сесия  Hug Heart Eyes
Зизун, абе не спах, ама мързелувах здравата  Mr. Green

Ся съм се метнала и да видя Бигитата, кой ша влиза да са излага  Joy Joy Joy
Лелеее, ама ако се сетят догодина да поканят Чаги за ВИП гост, майкоооо ooooh!, ша удари всички рейтинги Laughing, а не разни Париски  Mr. Green

От тоз Чачун, лошото е, че нещо Ирка почва пак да си го харесва и може скоро да трябва да си го връщам  ooooh! Joy Joy
Дани, бях ти го бях обещала, вземи го малко, че ми намирисва на скорошно връщане при Ирка  Laughing Joy Joy

Оххх,от кога чакам да се вредяяя  smile3508  smile3508  smile3508

newsm44  newsm44  newsm44 Дойде видов ден и за мен    newsm44  newsm44  newsm44

Габи,златна си,златна душица,благодарско от сърце,ще ти върна жеста някой ден  Hug  Heart Eyes  Hug

Тая вечер ше си лягам рано,та да се възползвам максималнооо 
newsm47  newsm47  newsm47

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Е как бе, нали сме дружки  Laughing Heart Eyes Heart Eyes
Да внимаваш, че малко кокаляците му убиват  Mr. Green, ама пък си е Чачи  Laughing Heart Eyes Joy Joy Joy
Не ми пречат мен кокали,мокали  Mr. Green  Heart Eyes

# 526
  • Още у мъглата ...
Гъбке,аз им казах яваш,че ще готвя и те колко са изпълнителни само  Mr. Green
Още няма опасност ми хареса ,имал много мускули милия и чак пилатес взел да прави,за да ги удължал,абе кой ти каза,че са много я ми го дай насам,така си ги удължил,че вече даже не мога и да ги открия  ooooh!

Ма той така ги е удължил, че са се слели с кожата му чак, гледам гледам, де са  newsm78 Joy Joy
Абе тя не беше ли казала и Хазалка за някакви специални упражнения, дето почнала да прави от няколко месеца сутрин, да не го зарибила и него и той нали добра душица и зел, че се орезилил  Mr. Green Joy Joy Joy
Ама нейното ми е ясно, така кат заслабне Чачи, няма много да фаща очи и да му се меткат  Mr. Green Joy Joy
Зае тя, нищо че той казва, че бил верен, превантивното си е сигура  Mr. Green Joy Joy

Верчееее  Hug Олльааа  Laughing (а ся, как да напиша мекото "л" в "ола"-та  Joy)

# 527
  • Още у мъглата ...
Хади народе,аз оставам само духом тука,тялом се пренасям малко другаде,по-късно ще се завърна  Hug  Hug  Hug

Ма ти много рано реши да се възползваш от Чачи  Mr. Green Joy Joy Joy

# 528
малеее днеска много скучно да не реанимирате от снощи още  newsm78

# 529
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Айдееееее...Габа и Дани си ходат сериозно...баджаначки го раздават... Joy Joy Joy Joy

# 530
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх,то това е преди буря,спокойствието и мълчанието  Mr. Green

# 531
да не гледат Биг брадър  Joy Joy

# 532
  • Още у мъглата ...
Айдееееее...Габа и Дани си ходат сериозно...баджаначки го раздават... Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Ми дашна съм си, ей го обещах и си й метнах Чачко  Joy Joy Joy
То тук май сички сме си баджаначки с 1-2 изключения (дет може и да са под прикритие баджаначки, де  newsm78 Mr. Green JoyLaughing

# 533
  • Още у мъглата ...
Влъх,то това е преди буря,спокойствието и мълчанието  Mr. Green

Ирка  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Грозно, грозно, та чак светка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 534
Скрит текст:

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 535
  • Още у мъглата ...

Е, аз съм си го пуснала биги-то, ама не ми требе да го гледам в захлас  Mr. Green Joy Joy

# 536
  • Още у мъглата ...

Оппааа  newsm44 newsm44 newsm44 гангнъм  newsm44 newsm44 newsm44 Опппааа  newsm44

# 537
Вай бе, оставих ми за малко и нова сватба се очертава  hahaha hahaha hahaha

Габи, за близнетата само Убаво, нищо друго  newsm48
Зиз, ти коя зодия си  newsm78

А за мен Чачи е преживял нещо изключително разтърсващо, което го е променило из основи, от една страна това е историята от януари, от друга със сигурност е любовта -  да не вярваш в нея, а в лоялността, направо ме изуми  Thinking

Ирче, той казва, че мускулите му са били прекалено релефни, еми така е кат го водиш секи ден у фитнеса  Joy, и с упражнения и пилатес ги е омекотил  Laughing

Беллора, за коя случка беше казал, онова от 10 неща, за които съжаляваше за разплакването, какво беше направил, че я е разплакал  newsm78

# 538

Е, аз съм си го пуснала биги-то, ама не ми требе да го гледам в захлас  Mr. Green Joy Joy
хаха тоя "милионера" го познах аз че лъже още на вратата

# 539
Oппппаааа....ееееее... newsm68 newsm44 секси лейдеееееееееее.... newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт