Отговори
# 90
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Вай бе,чок ,чок гюзел  Heart Eyes

# 91
  • В света на мечтите... ❤
Ей ме и меняяяяя Hug Hug Hug
Зизуно,хайде да ти благодаря и аз Hug Hug Hug
Дани,тоя със сърдитата готвачка Хатиджето е на меня,меня  smile3534

Сории,за грешката  Praynig Поздравления Ирче,много готин  Hug  Heart Eyes  Hug

# 92
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Уаааааауууууу.... Shocked Shocked Shocked Shocked

Утрешния бюлетин ще е дълъг... Mr. Green

Мани къде до сега четох класика Парцуцов, ама и тука требеше да четем. Mr. Green

Така, да внеса някой уточнения Thinking

1. Манка, тука има само една ШЕФКА и това е РЕНКАТА Hug

2. Дани, колажа с Хатиджето е на Ирка. Аз имам само два единият е на Профи. Hug
Верно, че съм Нарцис...ама не до там да се увековечавам сама. Laughing

# 93
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тия няколко ми ползвали колажа,ще им кажа аз как без да ме питат ги ползват,ама ха  Naughty Joy Joy Joy

# 94
Да ти скопам ли гнездото  Thinking  или да не го скопам  Rolling Eyes ,ай няма да го копам   Twisted Evil

# 95
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тия няколко ми ползвали колажа,ще им кажа аз как без да ме питат ги ползват,ама ха  Naughty Joy Joy Joy
КО??? newsm78

Отивам да разгледам 1стр. да видя кво съм правила...нали не съм в час. Embarassed Crazy ooooh!

# 96
  • Още у мъглата ...

И аз това рекох, а Дани даже даде предложение на съд да ги дадем  Mr. Green Joy Joy
Аз я поразгледах страницата, ми то твои и мои колажи там, не по един, мале кви парички ша земем от осъждането  Joy Joy Joy

# 97
  • У Диспансера ...♥♥♥
Копай го,копай го  newsm44 newsm44

# 98
Уаааааауууууу.... Shocked Shocked Shocked Shocked

Утрешния бюлетин ще е дълъг... Mr. Green

Мани къде до сега четох класика Парцуцов, ама и тука требеше да четем. Mr. Green

Така, да внеса някой уточнения Thinking

1. Манка, тука има само една ШЕФКА и това е РЕНКАТА Hug

2. Дани, колажа с Хатиджето е на Ирка. Аз имам само два единият е на Профи. Hug
Верно, че съм Нарцис...ама не до там да се увековечавам сама. Laughing

Ааа,ние вече се разбрахме с Ирчето  Hug ама и твоите са на ниво,машаала   bouquet  Hug

# 99
  • У Диспансера ...♥♥♥
КО??? newsm78

Отивам да разгледам 1стр. да видя кво съм правила...нали не съм в час. Embarassed Crazy ooooh!

Зизуно бе,една страница у фейса ни гепнала колажите на мен и на Гъбка,и на Снежито има гледам  Peace

# 100
  • Още у мъглата ...
КО??? newsm78

Зизуно бе,една страница у фейса ни гепнала колажите на мен и на Гъбка,и на Снежито има гледам  Peace
Зизуна нали пърцуцова и се тръшна да си гледа 1-ва страница  Joy Joy Joy

# 101
КО??? newsm78

Тц,ти си хабсолютно невинна,тука са виновниците  Peacehttps://www.facebook.com/pages/%D0%95%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D0%A4%D … ?sk=photos_stream

# 102
  • У Диспансера ...♥♥♥

И аз това рекох, а Дани даже даде предложение на съд да ги дадем  Mr. Green Joy Joy
Аз я поразгледах страницата, ми то твои и мои колажи там, не по един, мале кви парички ша земем от осъждането  Joy Joy Joy
Ммммм за един час да платим на адвоката,може и да ни стигнат  hahaha hahaha

# 103
  • Още у мъглата ...

Ммммм за един час да платим на адвоката,може и да ни стигнат  hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy

# 104
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Момичета,
Скрит текст:
вчера за нещо рових в по-стари теми и мярнах, че преди мен с 52, трябва да мине някой с 51. newsm78 Не разпознах единия акаунт, а другият в двойката е Пейкова. (Не помня кой е с превода, кой със субтитрите  Embarassed.) А ако БТВ продължат да излъчват сериала може да ме изпреварят.  Embarassed Просто през деня не мога да работя защото малката дъщеря е тук по цял ден, а вечер пък и мъжът ми си е у нас. Разкрият ли ме, че правя субове на турски сериал, и то на доброволни начала, ще стане страшно! Още не са се усетили колко нов софтуер съм качила за целта. Милото е малко бльон и никога няма да разбере, знае си две-три иконки и само тях си пипа, че иначе се обърква. Ама докопат ли се щерките за по-дълго време до компа, ще ме разкрият. Особено голямата, ако реши да си дойде за повече от два дни ... става страшно  Sick. Тая не стига че е инж., ами преди това има и МГ зад гърба си с профил информатика. Нея не мога да я преметна.
Още поне седмица ще е така - няма да мога да работя интензивно, а само малко нощем. После почва семестъра и малката се прибира в София. Тогава ще мога през деня, когато съм сама да работя спокойно. Дано успея да приключа преди БТВ.

Изчетох цялата предишна тема от тази вечер и за някои неща съжалявам, че не съм могла да се включа, а за други се радвам, че по това време не съм била в темата.

Общи условия

Активация на акаунт