Отговори
# 105
Чепика е на село, Зиз е заета, и ние купоооон на , проиме си квот искаме  newsm43
 yesyes dance dazzler1 superuu superuu superuu superuu superuu

# 106
  • Още у мъглата ...
Момичета,
Скрит текст:
вчера за нещо рових в по-стари теми и мярнах, че преди мен с 52, трябва да мине някой с 51. newsm78 Не разпознах единия акаунт, а другият в двойката е Пейкова. (Не помня кой е с превода, кой със субтитрите  Embarassed.) А ако БТВ продължат да излъчват сериала може да ме изпреварят.  Embarassed Просто през деня не мога да работя защото малката дъщеря е тук по цял ден, а вечер пък и мъжът ми си е у нас. Разкрият ли ме, че правя субове на турски сериал, и то на доброволни начала, ще стане страшно! Още не са се усетили колко нов софтуер съм качила за целта. Милото е малко бльон и никога няма да разбере, знае си две-три иконки и само тях си пипа, че иначе се обърква. Ама докопат ли се щерките за по-дълго време до компа, ще ме разкрият. Особено голямата, ако реши да си дойде за повече от два дни ... става страшно  Sick. Тая не стига че е инж., ами преди това има и МГ зад гърба си с профил информатика. Нея не мога да я преметна.
Още поне седмица ще е така - няма да мога да работя интензивно, а само малко нощем. После почва семестъра и малката се прибира в София. Тогава ще мога през деня, когато съм сама да работя спокойно. Дано успея да приключа преди БТВ.

Изчетох цялата предишна тема от тази вечер и за някои неща съжалявам, че не съм могла да се включа, а за други се радвам, че по това време не съм била в темата.

Проф  Hug
Скрит текст:
Преди 52 има още 46, 50 и 51, така че споко  Grinning То това с помпоните си е за загрявка  Laughing

# 107
  • В света на мечтите... ❤
Профи,не се коси мила,когато смогнеш,тогава  Hug ,а и да е след БТВ-то пак ще си го искаме епизода,защото аз лично със вашите субове по-си ги харесвам  Hug  Hug  Hug

newsm44  newsm44  newsm44
Скрит текст:

# 108
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Грешиш Джено....тук съм Mr. Green

Справила съм се горе долу добре, кат изключим един разместен колаж дет мястото му е по-нагоре...Браво на мен....чичек за мен...  bouquet

Ох, щях да кажа нещУУУ... newsm78 ЗабраЙх... Crazy

# 109
Чепика е на село, Зиз е заета, и ние купоооон на , проиме си квот искаме  newsm43
 yesyes dance dazzler1 superuu superuu superuu superuu superuu

Вай,Джейн ти извади тежката артилерия   superuu   superuu   superuu

# 110
  • У дома :)
Профи,не се коси мила,когато смогнеш,тогава  Hug ,а и да е след БТВ-то пак ще си го искаме епизода,защото аз лично със вашите субове по-си ги харесвам  Hug  Hug  Hug

newsm44  newsm44  newsm44
Скрит текст:

Ай ма Дани  Hug как ги целиш се от мойти  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 111
Грешиш Джено....тук съм Mr. Green

Справила съм се горе долу добре, кат изключим един разместен колаж дет мястото му е по-нагоре...Браво на мен....чичек за мен...  bouquet

Ох, щях да кажа нещУУУ... newsm78 ЗабраЙх... Crazy

Чичек за теб  Mr. Green   bouquet  Hug

# 112
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йени била Peace

# 113
Профи,не се коси мила,когато смогнеш,тогава  Hug ,а и да е след БТВ-то пак ще си го искаме епизода,защото аз лично със вашите субове по-си ги харесвам  Hug  Hug  Hug

newsm44  newsm44  newsm44
Скрит текст:

Ай ма Дани  Hug как ги целиш се от мойти  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Ми как с кълбото на Габка,ама тихо,че още не се е усетила,че го задигнах скришно
Габи,туй да не го четеш  Joy

# 114
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая Мегън Фокс и тя е страшна мацка,от клипа сега я видях  newsm10

# 115
Профи Hugхич да не ти дреме дали след БТВ ще излезат 52 или някой друг еп Peace те немогат да стъпят на малкия пръст на вас които се занимавате с превода и реденето Peaceгледай си домашните Heart Eyes когато смогнеш тогаз Peace

# 116

Сладуранка е  Flutter И аз искам да си очертая ръката там  Crossing Arms  Joy

# 117
# 118
дЪ сЪ цопна и аз в йени темата Wink Wink Winkто от маси,джинове, тайфа и веселба  Blushнем'ойм сЪ допра да вас бе  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зизунке    Hug   bouquet  Hug  Ирчеджим    Hug   bouquet  Hug newsm10 newsm10 newsm10

Дани  Hug Hug Hugмного ти са татлъ гащурите Blushискам ги беееееееееееееее Sad и авчето

нема да ти откажа  Heart Eyesда зн'аиш  Hug Hug Hug

ФЕМИР ФОРЕВЪР ли чух  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

txtloves txtloves

Скрит текст:

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

Yeni

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 119
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дани,кога станеш известна и крака може си очертаеш даже  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт