Отговори
# 615
днес говорихме за тази целувка на острова , наистина имат излъчване
Скрит текст:
Така и не разбрах каква беше причината Емко да се смее така изневиделица, та чак кътниците му видях.
Там и аз нищо смешно не видях,ама явно между тях някаква закачка си е имало.

Не забравяйте че пред тях стой и оператор дето снима,кой знае к'ви ги е говорил Wink и точно в тоя момент : щраааааккккк снимамеееееееееее

# 616
  • По света и в нас.
Да без превод беше, но то доста неща се разбират а и оригинала да не забравяме... За мен всъщност е много показателно, че не поисках да гледам повторно серията, да не изпадам в подробности пък, че ме е срам колко пъти гледах един друг пак без превод  Mr. Green
Точно над тези думи се замислих.Изгледах серията Баръш и Чатай ми харесаха,еле па Баръш,аз си го ловкам от Езел,но повторно не я пуснах.За сметка на това има вечери в които още си пускам АФК  Embarassed

# 617
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy

# 618
Жанка,ти пък какво толкова им оправяш ,аз само дрехите съм му приготвила и китка за Госпожата,утре с тефтера и ще записвам какво ще им искат ,че те техните изисквания са безкрайни  ooooh!

ами цяло лято дремах ка'т нема да ти казвам ка'т к'во Blush Blush Blush и за два дена ади юруш по магазините за бумащината и джунджурийките Joy Joy Joy Joy Joy

# 619
# 620
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
малеееее цъкам си аз по телевизиите и какво да видя - кееееееч  Joy пропомних си детството  ooooh! ама тия новите били по секси  Mr. Green
Скрит текст:
Ух, ма ВериЧ...пЪ кат ме подсети....Ох майкоооуууу...Скалата, Джон Сина, Ренди Ортън, Малеййй Трите хикса... Joy Joy Joy Joy

# 621
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy
Наде,лека  Hug Hug
Ама Влъх с коя чехла,по леката или по твърдата  Joy Joy Joy

# 622
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes

# 623
# 624
малеееее цъкам си аз по телевизиите и какво да видя - кееееееч  Joy пропомних си детството  ooooh! ама тия новите били по секси  Mr. Green
Скрит текст:
Ух, ма ВериЧ...пЪ кат ме подсети....Ох майкоооуууу...Скалата, Джон Сина, Ренди Ортън, Малеййй Трите хикса... Joy Joy Joy Joy
мани мани еле тоя Ренди тцтц веднага го проследих в туитър че то плочки и татуси ... немога да устоя  Joy
аз викам да го затвориме по късно у Диспансеро тоя сладур да видиш ка фЪрчат пижами и екстеншъни  hahaha hahaha hahaha

# 625
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей така като не виждам някой от снимката ,много се дразня,коя е тая дет се хили ся  ooooh!

# 626
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
мани мани еле тоя Ренди тцтц веднага го проследих в туитър че то плочки и татуси ... немога да устоя  Joy
аз викам да го затвориме по късно у Диспансеро тоя сладур да видиш ка фЪрчат пижами и екстеншъни  hahaha hahaha hahaha
Освен Скалата,никой друг не ме впечатлява от тях,само той ми е любимец на мен  Heart Eyes Heart Eyes

# 627

ми Влъх ако пък имаш сабо...най-добре ще да е с него  Joy Joy Joy ако пък нямаш дай по твърдата  hahaha hahaha hahaha

# 628
  • У Диспансера ...♥♥♥
Патрон,патрон  Joy Joy Joy

# 629
  • У Диспансера ...♥♥♥

ми Влъх ако пък имаш сабо...най-добре ще да е с него  Joy Joy Joy ако пък нямаш дай по твърдата  hahaha hahaha hahaha
Хихихихиих,сабо вика Joy Joy Joy Някой налъми,мога да потърся от баба  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт