Отговори
# 645
  • В света на мечтите... ❤
абе в туитър как да си кача мое клипче  newsm78

Верче,май трябва да е качено преди това някъде другаде и можеш само линк да дадеш,а ако е в туба направо клипчето да сложиш,ама аз не съм от най-запознатите,така че нека другите да помагат  Peace  Hug

# 646

Верче,май трябва да е качено преди това някъде другаде и можеш само линк да дадеш,а ако е в туба направо клипчето да сложиш,ама аз не съм от най-запознатите,така че нека другите да помагат  Peace  Hug
ехе 300 разправии  ooooh!
мерси все пак  Hug

# 647
  • в подножието на планината

Лека нощ, милички! Hug  Утре ще се боря с вятърни мелници... ooooh!

# 648
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чей да дам на Профи указания как да стигне до другото крило... Mr. Green

Значи влизаш...даваш у десно...до кабинета на Боцков има коридор в лево...минаваш кабинета на КукуМирова и зад паравана направо.... Laughing

# 649

ехе 300 разправии  ooooh!
мерси все пак  Hug
Сложно е да  ooooh! ама аз пак казвам,че не съм от най-запознатите  Rolling Eyes та някой ако знае повече по въпроса да сподели  Hug  Аз съм се опитвала да качвам гифче,но не ми дава,само обикновени картинки ми позволява  Peace

# 650

Лека нощ, милички! Hug  Утре ще се боря с вятърни мелници... ooooh!

Лека Звезде,сладки сънища  Hug  smile3524  Hug

Охх,тая спяща красавица на снимката как искам да ида да я събудя с цалувка   love001

# 651
Поздравче с музиката на ПО  Hug ,след Чачи тя ми е на второ място по любимост  Heart Eyes

# 652
Поздравче с музиката на ПО  Hug ,след Чачи тя ми е на второ място по любимост  Heart Eyes

И на мен мелодията ми е любима и по нея си припявам " Ама не БОМБА"  Crazy Crazy Crazy

# 653
  • Още у мъглата ...
Мммм у туй йени клипче,дека са другите участващи във филма  Joy Joy Joy

Ей с такива клипчета ще ми е супер да си го гледам сериала  Joy Joy Joy Те другите участващи ми не требат много  Mr. Green Peace Joy Joy

Тръгнах да ви изчитам, та да съм в час, като се вкарам в събеседването  Mr. Green, но тук не издържах  Joy Joy

# 654
Музиката на ПО е готина и на мен ми харесва.
Това в скритият текст не е за хора с слаби сърца.
Скрит текст:

# 655
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мммм у туй йени клипче,дека са другите участващи във филма  Joy Joy Joy

Ей с такива клипчета ще ми е супер да си го гледам сериала  Joy Joy Joy Те другите участващи ми не требат много  Mr. Green Peace Joy Joy

Тръгнах да ви изчитам, та да съм в час, като се вкарам в събеседването  Mr. Green, но тук не издържах  Joy Joy

Ти ади у новата тема,че да видиш кой идва да му гледаш с кристалната топка  Joy Joy Joy

# 656
  • У дома :)
Скрит текст:

Гале, кой е тоз убавец  newsm78

# 657
# 658
Влъх,Рик Маламбри  Peace

# 659
Скрит текст:

вай бе джанъм Winkкой туй агнешко дето го насвятка  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт